Klubowicze maroch75 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2015 Witam. Jesli moglbym prosic o pokoj 2-osobowy w okolicy Grupy Śląsk (ew.hotel) to bylbym wdzieczny (lokalizacja obojetna). Maroch75 + syn Dawid(7lat) poz.219
szneka Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 PROSZĘ O ZAKWATEROWANIE W DOMKU NR 9, RAZEM Z "'SENIOREM". Pieniądze wysyłam. Pozdrowienia.
Klubowicze MAKI Opublikowano 16 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2015 Widzę że domek B jest wolny - więc proszę o rezerwację dla mnie czyli : - MAKI - Bartheez - ? - ? - MAKI - nr. na liście zlot . - 101 - pieniążki przelane na wskazane konto - Bartheez - nr. na liście zlot. - 75 - Doktorek - nr. na liście zlot. - 127 - ?
Sympatycy Baltona Opublikowano 16 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 16 Stycznia 2015 Pokój 2 osobowy - Radi i Baltona w Hotelu lub do domku A
kominiarz Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 pieniądze przelane nr na liście zlotowej 198 ,a nie 191 (proszę poprawić na liście zkwaterowania - KOMINIARZ nr zlotowy 198 ) proszę o zakwaterowanie w domku nr 9 razem z PAWELNEOS -nr z listy zlotowej 150
stasiu Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Miłe starsze małżeństwo prosi o pokój 2 osobowy w hotelu. STASIU-163 KRYSTYNA-205 Dzięki pozdrawiam.
boochos Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Potwierdzam chęć mieszkania w domku, który wcześniej zarezerwowal Jako_4setka (domek A) , przelew właśnie wykonałem, pozycja na liście 171
sater998 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 prosze jezeli jest mozliwosc pokoj 3 os sater 998 , albin007 i roberto śląsk 216 ,209 i 207(grupa śląsk)
megamix Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Proszę o zakwaterowanie w którymś z domków nr. 5,6,14,16 MEGAMIX (170) zapłacone , WIKTOM, MAX 11lat, (ojciec z synem) tych dwóch dopiero dopisałem do listy wiec nie wiem nr. porządkowych Zapłaciłem za nich dzisiaj więc przelew będzie pewnie na rachunku Państwa w Poniedziałek. Jeśli to możliwe proszę o przydzielenie domku. Pozdrawiam Megamix
wooferai Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Tak, potwierdzam za Elvisem, zamówienie domku nr.13 dla Zachodniopomorskiego. Taka fajna cyfra. :-)
boochos Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 ... w domku, który wcześniej zarezerwowal Jako_4setka (domek A)... Nie wiem, czy ten domek jest wolny, bo na liście są już dodane osoby do tegoż... Może to pomyłka? Bo nie widzę wcześniej posta żadnej z zapisanych tam osób. Jeśli jednak domek A jest już zarezerwowany, to proszę w imieniu swoim i moich współspaczy o inny domek 4osobowy...
marecki Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Proszę o zakwaterowanie w pokoju dwuosobowym domek 16 104. MARECKI WAR. 1 / XXXL / m/CZW -zapłacone 105. SYLWIA WAR. 1 / S / d/CZW -zapłacone
MarioM Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Również potwierdzam rezerwację domku A dokonaną w uzgodnieniu z współlokatorami przez Jaro_4setka. Przelew przed chwilą wykonałem. Rozumiem, że rezerwacja jest aktualna skoro wcześniej nie było żadnego postu w sprawie rezerwacji tego domku
jaro_4setka Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Nie rozumiem tej rezerwacji domków, napisałem posta z prośbą rezerwacji domku A,a do niego jest dopisany ktoś, kto nic nie wspominał o nim,chyba że rezerwacje można dokonywać telefonicznie,albo zaistniała jakaś pomyłka i zostanie to poprawione...dwie osoby,które zgłosiłem do tego domku dokonały już wpłat,boochos i marioM,
Maruda Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Deklarowałem pokój w hotelu ale widzę że już nie ma miejsc. Więc proszę o rezerwację sypialni dwuosobowej w domku nr.0 Janek nr. na liście-122 i Basia nr. na liście- 123. Dziękuje grupa mazowiecka Przelew poszedł
boochos Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Jolka, widzę, że pierwszy post był dziś edytowany..., czy możesz jakoś ustosunkować się do naszej rezerwacji? Wpisalismy się na domek A,jednak wnioskuję, że nie był on przeznaczony do zapisów online. Poproszę abyś całą naszą czwórkę, którą podał Jaro_4setka (Jaro_4setka, MarioM, Marcino1, boochos) ulokowała w innym czteroosobowym domku, żeby się potem nie okazało, że zostały tylko pojedyncze miejsca lub namiot. Pozdrawiam i dzięki.
marecki Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Proszę o zakwaterowanie w pokoju dwuosobowym domek 16 104. MARECKI WAR. 1 / XXXL / m/CZW -zapłacone 105. SYLWIA WAR. 1 / S / d/CZW -zapłacone miejsc ubywa a nas wciąż brak mimo wpłaty, proszę o ulokowanie jak w poscie #38
Jolka Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2015 Jolka, widzę, że pierwszy post był dziś edytowany..., czy możesz jakoś ustosunkować się do naszej rezerwacji? Wpisalismy się na domek A,jednak wnioskuję, że nie był on przeznaczony do zapisów online. Poproszę abyś całą naszą czwórkę, którą podał Jaro_4setka (Jaro_4setka, MarioM, Marcino1, boochos) ulokowała w innym czteroosobowym domku, żeby się potem nie okazało, że zostały tylko pojedyncze miejsca lub namiot. Pozdrawiam i dzięki. Witaj. Zasady kwaterunku są bardzo czytelne.Prosiłam o pomoc w łączeniu się w grupy (kto z kim śpi) a ja będę dobierała domki. Pierwszeństwo mają osoby ,które dokonały wpłaty. Nie odnotowaliśmy żadnej wpłaty któregokolwiek z Was w związku z tym nie macie jeszcze kwaterunku. miejsc ubywa a nas wciąż brak mimo wpłaty, proszę o ulokowanie jak w poscie #38 Witaj. Trochę cierpliwości , Wasza wpłata dopiero dzisiaj została odnotowana .Za chwilę będziecie zakwaterowani.
boochos Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Uuu, chciałem edytować mój wcześniejszy post, a tu już odpowiedź od Ciebie. Ok, rzeczywiście moja nieuwaga. Nie chcę wprowadzać zamieszania, przelew wykonałem w piątek, wiec pewnie dopiero w poniedziałek będzie widoczny. Proszę jednak abyś miała nas na uwadze - w razie czego to prosimy o 4 w Zielonym Zakątku. Jolka, przepraszam za zamieszanie. Fundi, dzięki za telefoniczne wyjaśnienie. Pozdrawiam!
Jolka Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2015 Pokój 2 osobowy - Radi i Baltona w Hotelu lub do domku A Witaj Czy na pewno zapisałeś się na zlot? Na liście zlotowej nie ma Twojego nicku- Baltona, więc na razie nie mogę Ciebie zakwaterować Odnalazłam tylko Radi- nr. 85 na liście zlotowej Pozdrawiam Jolka
ARTURRO 73 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Witam -bardzo proszę o dokwaterowanie mnie czyli ARTURRO 73 (nr.rezerwacji zlotu 174) do kolegi o nicku MAKI i jego zarezerwowanego domku. Kasa w kwocie 220 zł pojawi się w poniedziałek na waszym koncie. Pozdrawiam .
Klubowicze sonor Opublikowano 18 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Stycznia 2015 Przelew poszedł. Poproszę o zakwaterowanie w domku 6os. Sonor + Ela, Iwona Sonorowa + Tadeusz Sonor, PGizi + Pierwsza Żona Z tego co wyczytałem,to wolny jest domek 9 (3pok/2os) i taki by nas zadowolił
Jolka Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2015 Witaj Sonor Na pewno kiedy pisałeś tego posta , domek nr.9 był już dawno zarezerwowany pozdrawiam Jola
Klubowicze Jack Opublikowano 18 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Stycznia 2015 172. JACK -przelew poszedł. Zakwaterowanie: domek nr 7. - Xmarcin , Miętus , Saper , Grzechotnik , Przemo_st, Jack (62 , 58 ,48 , 144 , 42, 172 ). Uzgodnione z ekipą
Klubowicze Campto Opublikowano 18 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Stycznia 2015 38. Campto 39.Alimta Przelew poszedł. Proszę o domek 4 osobowy wraz z Avanturnikiem i Wandalistką - uzgodnione
Rekomendowane odpowiedzi