minimi1 Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 Fakt, nie doczytałem regionu. Sorki Chyba jestem przepracowany.... Pozdrawiam Wszyscy jesteśmy -- Ja chętnie bym Prorę obejrzał, ale o ile się nie mylę to dysponujemy na wolną wycieczkę w sobotę około 4- 5 godzinami co ogranicza jazdę (też przecież z podziwianiem) do łącznie 100 km- mniej więcej- stąd też maks do Penemunde (ale z kolei na zwiedzanie będzie mało)- w każdym razie jest to propozycja dla Kol. (forma, forma) ze Świnoujścia, jako miejscowych i bywałych, aby uroki swojego pięknego regionu nam pokazali - może być i blisko- fort Gerarda, jak jest dojazd to do baterii plot na wyspie (płw), albo ten drugi fort, który jest w parku w mieście. albo Albeck czy w ogóle te 3 cesarskie miasta- no dużo tego jest łącznie z tym jeziorkiem szmaragdowym itd
Klubowicze Piootr Opublikowano 13 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 13 Marca 2015 Jak zapewne wiecie we wrześniu'14 gościliśmy u Was na noclegu w Szczecinie podczas naszej wyprawy właśnie na Rugię i do Peenemunde. Osobiście nie rekomendował bym takiej wyprawy na kiladziesiąt maszyn w tak krótkim czasie. Nam we czterech zajęło 2 dni zwiedzenie Muzeum w Peenemunde i objechanie Rugii w iście expressowym tempie. Wojtek, widzisz - śledzę temat i jak pisał Sobier, chyba sam nie przyjadę :-)
Rzelu Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 A może jakiś wyścig po plaży 125 vs reszta świata? Nie jestesmy zupelnymi laikami i umiemy jezdzic na 2oo tylko rozne sytuacje zyciowe sprawily, ze albo stracilismy to prawo jazdy, albo nie myslalo sie kiedys ze warto je zrobic;-) Wybaczcie Bracia Mniejszego Tłoka, nie mogłem się powstrzymać, to przez tę zimę, nawet na sankach nie pojeździłem...
Joshua_77 Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 A może jakiś wyścig po plaży 125 vs reszta świata? Brak słów.........!!! No comments !!!
minimi1 Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 Brak słów.........!!! No comments !!! Wybaczmy- pisał po 2 w nocy, wtedy się rodzą głupoty a teraz śpi, ale niespokojnie
Rzelu Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 Elvis. Ty akurat byłbyś w II grupie, więc o co się oburzasz? Nie wiem co Was oburza: romantyczny pomysł wyścigu czy Niemcy rzucający kłody pod koła naszej skuterowej integracji...
Sympatycy KriSSo Opublikowano 14 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 14 Marca 2015 Jacku, ja natomiast odebrałem Twój żart zgodnie z Twoją intencją. Wg mnie, żart był dobry i niemiecki szlaban na wjazd do Niemiec również ;-). Nie czuję się urażony, mam nadzieję, że Joshua też nie będzie - być może wziął to zbyt poważnie, bo jest przepracowany i poddenerwowany.
Joshua_77 Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 Wybaczcie Bracia Mniejszego Tłoka, nie mogłem się powstrzymać, to przez tę zimę, nawet na sankach nie pojeździłem... Jacku zwany "Rzelu", zaprawdę bedzie Ci Wybaczone.... Koniec tematu !!!
Klubowicze ArtCho Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Wpłacone! Mam nadzieję, że nie będziecie się wstydzić jechać ze mną. . W sensie, że ja na moto i w dodatku 125...
minimi1 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Wpłacone! Mam nadzieję, że nie będziecie się wstydzić jechać ze mną. . W sensie, że ja na moto i w dodatku 125... wstydzimy się, ale jakoś przeżyjemy- tylko ukryj się jakoś z tyłu może, albo w środku
Klubowicze ArtCho Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Owinę się papierem i domaluję resztę. Będzie wyglądać jak skuter. Będzie pan zadowolony!
Sympatycy KriSSo Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Wpłacone! Mam nadzieję, że nie będziecie się wstydzić jechać ze mną. . W sensie, że ja na moto i w dodatku 125... W razie czego, polecisz moją Forzą, a ja się "karnę" Twoim biegowcem, bo na kursie polubiłem duże koła i mieszanie biegami .
qszysiek Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 ArtCho i tak zostałeś bratem mniejszego tłoka.szkoda ale to pewnie stan przejściowy?
Klubowicze ArtCho Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (...) pewnie stan przejściowy? Wierzę, że tak jest Tzn. SW-T jeszcze jest w garażu.
burgifan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 No dobra, to pochwalisz nam się ? Co z Twoim SW-T600, idzie do żyda ? A może po latach okazało się, że nie masz jeszcze prawka ?
Rzelu Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 idzie do żyda ? Nie grzebcie Arturowi w rozdartym sercu. Sprzeda to sprzeda, łzę uroni, karta się odwróci - to odkupi... P.S. chętnie kupię VOLVO 244GL w dobrym stanie...
burgifan Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Słuchajcie, zbliża się Nasza Majówka, długo oczekiwana przez wszystkich zainteresowanych, zostało nam niewiele czasu. Szanowni organizatorzy napiszcie nam co i jak, o której jedziemy, gdzie się spotykamy, gdzie kupujemy browary napiszcie cokolwiek, bo chce już wiedzieć Ponawiam temat, żeby się tym poekscytować
Klubowicze ArtCho Opublikowano 5 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 5 Maja 2015 O tak tak! Ja na ten przykład nie wiem z kim będę spał. A chrapię! PS Jak wygląda otoczenie kempingu? Ja jestem wiosenno-letnim alergikiem i trochę boję się wyjeżdżać w maju na łąkę... Nadzieją mnie napawa to, że jest to nad morzem, a więc trochę moźe mniej pyłków.
damianus2222 Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Słuchajcie, zbliża się Nasza Majówka, długo oczekiwana przez wszystkich zainteresowanych, zostało nam niewiele czasu. Szanowni organizatorzy napiszcie nam co i jak, o której jedziemy, gdzie się spotykamy, gdzie kupujemy browary napiszcie cokolwiek, bo chce już wiedzieć Ponawiam temat, żeby się tym poekscytować Jako swiezak na tego typu spotkaniach. Obowiazuje tylko browar?, ja bobas, bob i chyba burgerman (jak sie okresli) jedziemy razem i bedziemy na 20 ze wzgledu na prace... wiec dołaczymy nieco poźniej..
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 5 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 5 Maja 2015 Trunki dowolne wedle uznania i we własnym zakresie ... W zasadzie mamy większość już organizacyjnie dograną, czekamy tylko na pozwolenie zorganizowania oficjalnej parady przez miasto (okazało się, że plan mysi przejść przez Komendę Wojewódzką w Szczecinie )... Urbi martwi się jeszcze ewentualną, deszczową aurą, więc sprawdzamy, czy nie da się załatwić jakiś dużych parasoli lub plandeki między drzewami... Ogólnie tylko namawiać znajomych Indian, by odtańczyli nam taniec słońca, a o zioło do palenia i ognistą wodę, sami już zadbamy
Klubowicze ArtCho Opublikowano 5 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 5 Maja 2015 Jako swiezak na tego typu spotkaniach. Obowiazuje tylko browar?, ja bobas, bob i chyba burgerman (jak sie okresli) jedziemy razem i bedziemy na 20 ze wzgledu na prace... wiec dołaczymy nieco poźniej.. Spoko. Ja wolę wino i będę miał wino
burgifan Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Śpiew, wino i kobiety Wino czym starsze - tym lepsze, kobiety czym młodsze (aczkolwiek minimum 18 lat) - tym lepsze Więc Artur skoro załatwiasz wino, to ktoś inny musi załatwić kobiety
Rekomendowane odpowiedzi