dacja Opublikowano 17 Listopada 2005 Opublikowano 17 Listopada 2005 Ja też czekam z niecierpliwo?ci?, chcę wiedzieć jak tam było Fakt ... życie ... z wiekiem pamięć szwankuje .... ufff... dobrze, że s? jeszcze Przyjaciele co opowiedz? ( i zdjęcia z datownikiem )
rudy_56 Opublikowano 18 Listopada 2005 Opublikowano 18 Listopada 2005 Dziękuje serdecznie za czę?ć drug?. Jako? tak cieplej w domku sie zrobiło !TAZ Pozdrawiam
RobB. Opublikowano 20 Listopada 2005 Opublikowano 20 Listopada 2005 Ja też czekam z niecierpliwo?ci?, chcę wiedzieć jak tam było A TRZA BYŁO POJECHAĆ TO BY| WIEDZIAŁ JAK TO BYŁO Nie no żartuję, kto? podobny do Ciebie był z nami A nauczka dla tych co tak się zaczytuj?, możecie już teraz zacz?ć kombinować gdzie się wybrać w lato ?! Na razie s? następuj?ce propozycje: Krym - 2 tyg. Hiszpania + 2-3 dni promem do Maroka, ale to już 3 tygodnie. No może jeszcze Francja tyle że tam na noc trza się chować bo czarnuchy spal? !TAZ Mnie też się dobrze czyta, Arti to się marnuje przy tych drogach, by jakie kryminały pisał czy co ?! Tym bardziej że pewnie szybciej by trylogie napisał niż my tych autostrad doczekamy. Nie wspominaj?c juz o tym że trwalsze to by było dzieło niż cinko?cienna autostrada Pana Kulczyka, a swoja DROGˇ, o jednorazowych naczyniach słyszałem, ale żeby autostradę zrobić jednorazówkę !TAZ . Pozdrowionka z za?nieżonej Łodzi RobB.
Sympatycy Kubo Opublikowano 20 Listopada 2005 Sympatycy Opublikowano 20 Listopada 2005 Heja, co do wyprawy BTC w 2006, to niepowiem, że nie ciekawi mnie na czym się skońzy, ale do TEGO to jeszcze daleko. Ja od razu mogę powiedzieć, ze nie pojadę, gdyż po pierwsze jeszcze mnie nie stać na TAKIE wyjazdy... A druga sprawa jest taka, że w lecie 2006(koło wrze?nia raczej) planuję wyjazd skuterem do Chorwacji w okolice, gdzie Wy byli?cie = Makarska Riviera, a dokładniej do miejscowo?ci Ba?ka Voda, gdzie jezdże z rodzicami od paru dobrych lat. Tym razem chcę tam pojechać skuterem, a Z KIM pojade, to wyjdzie w praniu, czy kto? zechce... Narazie żadnych konkretów, bo konkrety, to koło stycznia wyjd? dopiero... Wam życzę ziszczenia my?li o kolejnym wyjeĽdzie... Pozdrówka i czekam na kolejn? czę?ć RELACJI...Kuba !TAZ
Administrator Artix Opublikowano 21 Listopada 2005 Administrator Opublikowano 21 Listopada 2005 Makarska to ostatnie miejsce gdzie moglbym ci doradzic Kubo zeby tam sie wybrac. Jak by nie bylo HR zjezdzilismy dokladnie. Pozdrawiam
Sympatycy szorstki Opublikowano 21 Listopada 2005 Sympatycy Opublikowano 21 Listopada 2005 Makarska, Ba?ka... bleee. Tłumy wczasowiczów, na plaży jak sardynki, jedna ubikacja za 3 kuny, jazgocz?ce dyskoteki do rana, bazary niczym stadion dziesięciolecia (namioty, szczęki)... Porażka. Polecam miejscowo?ć Slatine na wyspie Ciova. Dojazd mostem przez miasteczko Trogir. Cisza, spokój, kultura i w razie potrzeby "zabalowania", parę kilometrów do Trogiru lub 20 km do Splitu. W sezonie bez problemu wynajmuje się apartament na 4 osoby, przy plaży, za ok 40 ojro. Doskonała baza wypadowa do większo?ci Chorwackich atrakcji -> centralne położenie. pzdr
Pavulon Opublikowano 21 Listopada 2005 Opublikowano 21 Listopada 2005 To moze ja dorzuce 3 grosze o Chorwacji Spedzilem tam kilka wakacji i ostatnie Gdzie sie pojedzie zalezy od nastawienia czego sie oczekuje od pobytu Jedni wlasnie wola posiedziec w miejscowosci pokroju Makarskiej ( imprezownia , duzo ludzi , masa knajpek , poprostu rozrywka.) Inni wola posiedziec w cieniu drzewka oliwkowego , z rodzinka , dziecmi , miec duzo miejsca na plazy i odpoczywac. My w 2005 siedzielismy tydzien w Igrane ( male miasteczko , 2 sklepy , 3 knajpki , piekarnia ) Bylo spokojnie , do Makarskiej blisko drugi tydzien spedzilismy w Biogradzie - tam wiecej ludzi i rozrywek P.S I tak gdziekolwiek niemieszkalismy lubilismy wyjechac 4-5 km za miasto i siedziec na dzikiej plazy P.2.2 A tu pare fotek http://www.tom.cdx.pl/suchy/
dr.big Opublikowano 21 Listopada 2005 Opublikowano 21 Listopada 2005 Osobiscie wole pld-wsch kraniec Chorwacji w okolicach Dubrovnika. Mniej turystow, nie zdazyla mi sie proba naciagniecia jak kilkakrotnie w czesci zach. Tubylcy calkiem inni... Co do HR w przyszlym roku, to kto wie... przelot skutem w jeden dzien z Berlina calkiem mozliwy !TAZ . Na razie jednak sie nie wypowiadam odnosnie wycieczki w 2006, nauczke mialem w 2005 !TAZ .
bogumilek Opublikowano 21 Listopada 2005 Opublikowano 21 Listopada 2005 a najlepiej Chorwacje przejezdzic cala, tak jak my to zrobilismy w poprzednim sezonie. w kazdym zakatku kraju jest cos ciekawego do zobaczenia... chyba ze ktos woli byczyc sie na plazy przez caly urlop.
Pavulon Opublikowano 21 Listopada 2005 Opublikowano 21 Listopada 2005 a najlepiej Chorwacje przejezdzic cala, tak jak my to zrobilismy w poprzednim sezonie. w kazdym zakatku kraju jest cos ciekawego do zobaczenia... chyba ze ktos woli byczyc sie na plazy przez caly urlop. Czy byczenie sie przez caly urlop powiazane jest w jakis sposob z alkoholizowaniem sie ??
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 21 Listopada 2005 Sympatycy Opublikowano 21 Listopada 2005 Jako, że relacja z Grecji w net-noweli Artixa ukazuje się co pare dni, udostępniam również filmiki z w/w wyprawy - linki na forum TUTAJ KLIKNIJ
dr.big Opublikowano 21 Listopada 2005 Opublikowano 21 Listopada 2005 Kurcze, Mario jak sie oblizuje po tym fastfoodzie
Rekomendowane odpowiedzi