Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego KriSSo ludzie czasem pracują i mają inne obowiązki po za przyjemnościami.Mam nadzieje że w przyszłym sezonie się spotkamy.

• Odpowiedzi 307
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KriSSo

42

• Urbi

34

• Elvis

32

• Rzelu

22

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano

Kolego KriSSo ludzie czasem pracują i mają inne obowiązki po za przyjemnościami.

Gdybyś choć raz podjechał na jakiekolwiek spotkanie wiedziałbyś, że ZWŁASZCZA mnie nie trzeba tego tłumaczyć :). Co ja się musiałem nawojować w domu, żeby się spotkać……. Jakkolwiek, tych spotkań było sporo i szkoda, że nie dałeś rady na którekolwiek dojechać, choćby na chwilę. Cóż, no czasem faktycznie tak bywa.

Mam nadzieje że w przyszłym sezonie się spotkamy.

No … my również mamy wszyscy taką nadzieję :)

• Sympatycy
Opublikowano
Kolego KriSSo ludzie czasem pracują i mają inne obowiązki po za przyjemnościami.Mam nadzieje że w przyszłym sezonie się spotkamy.

Kolego Tiger02, zazdoszcze Tobie, ze należy części ludzi czasem pracujących...

Tez bym tak chciał tylko czasem pracować... ;-)

• Sympatycy
Opublikowano

My już z Krisso i Qubel'em sprawdzaliśmy i jest prawie normalnie, może troszkę inaczej, ale spokojnie można go prowadzić i nad nim panować.

No to już po teście i muszę przyznać, że faktycznie nie ma znaczącej różnicy. Mnie troszkę sprawiło kłopotu manewrowanie (zawracanie) kucykiem.

Pozdrowionka

P.S.

...i cisza w temacie Elvisa nt. rozpoczęcia sezonu 2015. Brak pomysłów czy może jeszcze za wcześnie ?

• Sympatycy
Opublikowano

Robsson, przejdź do tematu Grupa Zachodniopomorska i prześlij mi prosze na PW swoj nr telefonu.

Z góry dziekuje.

Opublikowano

Kolego Tiger02, zazdoszcze Tobie, ze należy części ludzi czasem pracujących...

Tez bym tak chciał tylko czasem pracować... ;-)

Widzę że Kolega nie umie czytać między wierszami

Zostawiam to bez komentarza

Gdybyś choć raz podjechał na jakiekolwiek spotkanie wiedziałbyś, że ZWŁASZCZA mnie nie trzeba tego tłumaczyć :). Co ja się musiałem nawojować w domu, żeby się spotkać……. Jakkolwiek, tych spotkań było sporo i szkoda, że nie dałeś rady na którekolwiek dojechać, choćby na chwilę. Cóż, no czasem faktycznie tak bywa.

No … my również mamy wszyscy taką nadzieję :)

Co się odwlecze to nie uciecze

Chyba jest takie przysłowie, PRAWDA?????

Opublikowano

Tiger, chłopaki czasem są dowciapni. :-)

Czasem nie zwracaj na zadziornych całej swojej uwagi, i czasem między pracą a wolnym czasem, czasem pomyśl, że warto czasem w czwartek podjechać i zobaczyć czasem te nasze mordki z bliska.

Czasem są naprawdę fajne spoty. :-)

Czego życzę Ci z całego serca.

Czasem? :-)))

Opublikowano

Oki :blush:

Opublikowano

Oki :blush:

Się nie załamuj ... po prostu czasem się zintegruj z resztą grupy ... :)

• Sympatycy
Opublikowano

Tiger02, Twój Burek to jeden z trzech, które stały w Moto46 na Kurzej?

Opublikowano

ciekawe- nie miałem pojęcia, że coś takiego istnieje jak browar Polski (znaczy knajpa)- wiela tam jest ludzi normalnie Jacek?

Opublikowano

ciekawe- nie miałem pojęcia, że coś takiego istnieje jak browar Polski (znaczy knajpa)- wiela tam jest ludzi normalnie Jacek?

... no jest barman ... i jeszcze jest barman ... no i oczywiście jest barman ... a, zapomnaiłbym, jest też barman ... no i są Ci co tam przyjdą ...

Opublikowano

Elwis- są jeszcze golonki jak widziałem- może są dobre

• Sympatycy
Opublikowano

Koledzy z GZ, widzieliście jakie arcydzieło wystawił do konkursu na skuter miesiąca, nasz kolega Elvis...?!? Normalnie dzieło sztuki... Elvis, słowa uznania za zdjęcie nr 3! Może warto wspólnie zainteresować się w tym miesiącu sztuką i poobcowania z nią...

Pozdrawiam serdecznie.

Post został przeedytowany, żeby nie denerwował kolegów z mazowieckiego...

• Klubowicze
Opublikowano

Koledzy z GZ, a może zbierzemy się tym razem i pomożemy wygrać naszemu koledze Elvisowi Skuter Miesiąca Listopada, solidarnie głosując na Jego zdjęcie nr 3...?!? Zachęcam gorąco.

??? To jest już jawne kumoterstwo,. Oj nieładnie kolego, nieładnie.

Opublikowano

Uuuulalalala, jak Samba zaprasza to nie wypada się wyłamywać, postaram się wpaść, może jeszcze Joshua da się wyciągnąć z domu.

• Sympatycy
Opublikowano

??? To jest już jawne kumoterstwo,. Oj nieładnie kolego, nieładnie.

Kolego Wrzonio, jakie kumoterstwo...?!?, poprostu wspólny, grupowy zachwyt nad zdjęciem nr 3, naszego kolegi... Toz to przeciez dzieło sztuki jest, a trzeba umieć doceniać sztukę... ;-) a co więcej nawet ja rozpowszechniać...

Opublikowano

... postaram się wpaść, może jeszcze Joshua da się wyciągnąć z domu.

Ja odpadam bo mam dzisiaj sluzbe z dzieckiem od 20:00:-( Udanego wieczoru!!!

• Sympatycy
Opublikowano

Kolego Wrzonio, jakie kumoterstwo...?!?, poprostu wspólny, grupowy zachwyt nad zdjęciem nr 3, naszego kolegi... Toz to przeciez dzieło sztuki jest, a trzeba umieć doceniać sztukę... ;-) a co więcej nawet ja rozpowszechniać...

Jasne, że nie kumoterstwo - to jest żenada. :down:

• Sympatycy
Opublikowano

Koledzy, Urbi sobie trochę zażartował, bo lubi sie z Elvisem przekomarzać. Poza tym, nie sądzę, by ktoś zmuszał się do głosowania na zdjęcie, które i tak nie ma szans wygrać. Przecież liczebność użytkowników z Warszawy jest znacznie większa, zatem spokojnie zdołacie przegłosować fotkę Kolegi z GW i nikt Was o kumoterstwo nie będzie posądzał, naprawdę :). Także nie denerwujemy się, wszystko na luzie.

Opublikowano

chciałem, bardzo chciałem, ale zachorowałem właśnie, czyli jak dowiedziałem się jazda komunikacją miejską ma swoje wady jednak, chociaż wcale nie jest powiedziane, że jeżdżąc samochodem nie byłbym chory. A tak na boku Big Stach jaki rodzaj muzyki uprawia? to jest jazz, country etc?

• Sympatycy
Opublikowano

Jasne, że nie kumoterstwo - to jest żenada. :down:

Żenada...?!?

Jedni maja odwagę i agituja jawnie wsrod swoich kolegów a inni inaczej...

Ale pamietajmy, ze zawsze najważniejsza jest zasada fair play...

Pozdrawiam

• Sympatycy
Opublikowano

Minimi, znaczy się złapałeś wirusa, a widzisz ;-)