Tiger02 Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Kolego KriSSo ludzie czasem pracują i mają inne obowiązki po za przyjemnościami.Mam nadzieje że w przyszłym sezonie się spotkamy.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 16 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 16 Listopada 2014 Kolego KriSSo ludzie czasem pracują i mają inne obowiązki po za przyjemnościami. Gdybyś choć raz podjechał na jakiekolwiek spotkanie wiedziałbyś, że ZWŁASZCZA mnie nie trzeba tego tłumaczyć . Co ja się musiałem nawojować w domu, żeby się spotkać……. Jakkolwiek, tych spotkań było sporo i szkoda, że nie dałeś rady na którekolwiek dojechać, choćby na chwilę. Cóż, no czasem faktycznie tak bywa. Mam nadzieje że w przyszłym sezonie się spotkamy. No … my również mamy wszyscy taką nadzieję
Sympatycy Urbi Opublikowano 16 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 16 Listopada 2014 Kolego KriSSo ludzie czasem pracują i mają inne obowiązki po za przyjemnościami.Mam nadzieje że w przyszłym sezonie się spotkamy. Kolego Tiger02, zazdoszcze Tobie, ze należy części ludzi czasem pracujących... Tez bym tak chciał tylko czasem pracować... ;-)
Sympatycy Robsson Opublikowano 16 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 16 Listopada 2014 My już z Krisso i Qubel'em sprawdzaliśmy i jest prawie normalnie, może troszkę inaczej, ale spokojnie można go prowadzić i nad nim panować. No to już po teście i muszę przyznać, że faktycznie nie ma znaczącej różnicy. Mnie troszkę sprawiło kłopotu manewrowanie (zawracanie) kucykiem. Pozdrowionka P.S. ...i cisza w temacie Elvisa nt. rozpoczęcia sezonu 2015. Brak pomysłów czy może jeszcze za wcześnie ?
Sympatycy Urbi Opublikowano 16 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 16 Listopada 2014 Robsson, przejdź do tematu Grupa Zachodniopomorska i prześlij mi prosze na PW swoj nr telefonu. Z góry dziekuje.
Tiger02 Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Kolego Tiger02, zazdoszcze Tobie, ze należy części ludzi czasem pracujących... Tez bym tak chciał tylko czasem pracować... ;-) Widzę że Kolega nie umie czytać między wierszami Zostawiam to bez komentarza Gdybyś choć raz podjechał na jakiekolwiek spotkanie wiedziałbyś, że ZWŁASZCZA mnie nie trzeba tego tłumaczyć . Co ja się musiałem nawojować w domu, żeby się spotkać……. Jakkolwiek, tych spotkań było sporo i szkoda, że nie dałeś rady na którekolwiek dojechać, choćby na chwilę. Cóż, no czasem faktycznie tak bywa. No … my również mamy wszyscy taką nadzieję Co się odwlecze to nie uciecze Chyba jest takie przysłowie, PRAWDA?????
wooferai Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Tiger, chłopaki czasem są dowciapni. :-) Czasem nie zwracaj na zadziornych całej swojej uwagi, i czasem między pracą a wolnym czasem, czasem pomyśl, że warto czasem w czwartek podjechać i zobaczyć czasem te nasze mordki z bliska. Czasem są naprawdę fajne spoty. :-) Czego życzę Ci z całego serca. Czasem? :-)))
Elvis Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Opublikowano 17 Listopada 2014 Oki Się nie załamuj ... po prostu czasem się zintegruj z resztą grupy ...
Sympatycy KriSSo Opublikowano 17 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 17 Listopada 2014 Tiger02, Twój Burek to jeden z trzech, które stały w Moto46 na Kurzej?
Rzelu Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 A może spotkamy się jutro w Browarze Polskim na Motośrodzie? http://www.browarpolski.com.pl/wp/event/moto-sroda-10/
minimi1 Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 ciekawe- nie miałem pojęcia, że coś takiego istnieje jak browar Polski (znaczy knajpa)- wiela tam jest ludzi normalnie Jacek?
Elvis Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Opublikowano 18 Listopada 2014 ciekawe- nie miałem pojęcia, że coś takiego istnieje jak browar Polski (znaczy knajpa)- wiela tam jest ludzi normalnie Jacek? ... no jest barman ... i jeszcze jest barman ... no i oczywiście jest barman ... a, zapomnaiłbym, jest też barman ... no i są Ci co tam przyjdą ...
minimi1 Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Elwis- są jeszcze golonki jak widziałem- może są dobre
Sympatycy Urbi Opublikowano 18 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 18 Listopada 2014 Koledzy z GZ, widzieliście jakie arcydzieło wystawił do konkursu na skuter miesiąca, nasz kolega Elvis...?!? Normalnie dzieło sztuki... Elvis, słowa uznania za zdjęcie nr 3! Może warto wspólnie zainteresować się w tym miesiącu sztuką i poobcowania z nią... Pozdrawiam serdecznie. Post został przeedytowany, żeby nie denerwował kolegów z mazowieckiego...
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 19 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Listopada 2014 Koledzy z GZ, a może zbierzemy się tym razem i pomożemy wygrać naszemu koledze Elvisowi Skuter Miesiąca Listopada, solidarnie głosując na Jego zdjęcie nr 3...?!? Zachęcam gorąco. ??? To jest już jawne kumoterstwo,. Oj nieładnie kolego, nieładnie.
Samba Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 A może spotkamy się jutro w Browarze Polskim na Motośrodzie? http://www.browarpol.../moto-sroda-10/ Wybieram się tam dzisiaj i zachęcam pozostałych.
Rogierro Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Uuuulalalala, jak Samba zaprasza to nie wypada się wyłamywać, postaram się wpaść, może jeszcze Joshua da się wyciągnąć z domu.
Sympatycy Urbi Opublikowano 19 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 19 Listopada 2014 ??? To jest już jawne kumoterstwo,. Oj nieładnie kolego, nieładnie. Kolego Wrzonio, jakie kumoterstwo...?!?, poprostu wspólny, grupowy zachwyt nad zdjęciem nr 3, naszego kolegi... Toz to przeciez dzieło sztuki jest, a trzeba umieć doceniać sztukę... ;-) a co więcej nawet ja rozpowszechniać...
Joshua_77 Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 ... postaram się wpaść, może jeszcze Joshua da się wyciągnąć z domu. Ja odpadam bo mam dzisiaj sluzbe z dzieckiem od 20:00:-( Udanego wieczoru!!!
Sympatycy Worlan Opublikowano 19 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 19 Listopada 2014 Kolego Wrzonio, jakie kumoterstwo...?!?, poprostu wspólny, grupowy zachwyt nad zdjęciem nr 3, naszego kolegi... Toz to przeciez dzieło sztuki jest, a trzeba umieć doceniać sztukę... ;-) a co więcej nawet ja rozpowszechniać... Jasne, że nie kumoterstwo - to jest żenada.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 19 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 19 Listopada 2014 Koledzy, Urbi sobie trochę zażartował, bo lubi sie z Elvisem przekomarzać. Poza tym, nie sądzę, by ktoś zmuszał się do głosowania na zdjęcie, które i tak nie ma szans wygrać. Przecież liczebność użytkowników z Warszawy jest znacznie większa, zatem spokojnie zdołacie przegłosować fotkę Kolegi z GW i nikt Was o kumoterstwo nie będzie posądzał, naprawdę . Także nie denerwujemy się, wszystko na luzie.
minimi1 Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 chciałem, bardzo chciałem, ale zachorowałem właśnie, czyli jak dowiedziałem się jazda komunikacją miejską ma swoje wady jednak, chociaż wcale nie jest powiedziane, że jeżdżąc samochodem nie byłbym chory. A tak na boku Big Stach jaki rodzaj muzyki uprawia? to jest jazz, country etc?
Sympatycy Urbi Opublikowano 19 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 19 Listopada 2014 Jasne, że nie kumoterstwo - to jest żenada. Żenada...?!? Jedni maja odwagę i agituja jawnie wsrod swoich kolegów a inni inaczej... Ale pamietajmy, ze zawsze najważniejsza jest zasada fair play... Pozdrawiam
Sympatycy KriSSo Opublikowano 19 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 19 Listopada 2014 Minimi, znaczy się złapałeś wirusa, a widzisz ;-)
Rekomendowane odpowiedzi