Hipolit Opublikowano 7 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2023 No to mam opóźnienie. Łożyska i uszczelniacze będą dopiero w poniedziałek.🧐
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 27 Listopada 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 27 Listopada 2023 UWAGA, UWAGA. Kto z Podkarpatczyków wybiera się na Zimowe Ogniskowe Spotkanie Regionów w najbliższą niedzielę?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 27 Listopada 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 27 Listopada 2023 Jest taki plan, ale jak zwykle życie zweryfikuje. Dam znać bliżej niedzieli. A co Grzesiek - szukasz transportu ? Planujesz z Pawłem "Granata" rozbrajać ? 😉
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 27 Listopada 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 27 Listopada 2023 Transport mam, sprawdzam kto się wybiera. A rozbrajanie granatów może się skończyć rozrywką , a ja to przecież strachliwy jestem .Wysłane z AP82 wpiętego w ŁP10
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 27 Listopada 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 27 Listopada 2023 ee... tam 😀 Pawła Granaty zapewniają rozrywkę, ale trochę w innym stylu 🙃 Zamazana co by nie było "lokowania produktu".
mussum Opublikowano 29 Listopada 2023 Opublikowano 29 Listopada 2023 Witam, ja też jadę, będzie okazja przetestować zimówki do burgmana❄️🥶😜😉, a tak serio to potwierdzam wyjazd z Robertem i Grzegorzem.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 29 Listopada 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 29 Listopada 2023 No nieźle, nieźle 😁 kto prowadzi ? Było losowanie ? 🤣 My dojedziemy indywidualnie. Tym bardziej że prawdopodobnie nie będziemy wracać bezpośrednio do Rzeszowa.
Użytkownicy Robbi Opublikowano 31 Grudnia 2023 Użytkownicy Opublikowano 31 Grudnia 2023 Wszystkiego najlepszego na ten Nowy Rok 2024🎄🛵 dużo zdrowia. Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie 🛵🎄🛵🌟🎉
Krzynio66 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Opublikowano 31 Grudnia 2023 tez pozdrawiam ten nowy rok duzo usmiechu spotkan lewa w gore i wszystkiego co wazne na codzien
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 31 Grudnia 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 31 Grudnia 2023 Od nas też Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku. ☺️ Dużo przejechanych km na 2oo czego głównie sobie życzę 🥰 i widzimy się 18-go.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 31 Grudnia 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 31 Grudnia 2023 Wszystkim co do jednej, jednego - NAJLEPSZEGO WSZYSTKIEGO. Wysłane z AP82 wpiętego w ŁP10
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 27 Marca 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 27 Marca 2024 @Robbi no i jak tam temat ubezpieczenia Burgmana ? Udało się z tym ASS ?
Użytkownicy Robbi Opublikowano 27 Marca 2024 Użytkownicy Opublikowano 27 Marca 2024 Siemka tak Beatka miała dobrą cenę ubezpieczenie Turbo cały kraj i 1500 km na obczyźnie Super🛵👍 już mam polisę w domku
Użytkownicy Robbi Opublikowano 29 Marca 2024 Użytkownicy Opublikowano 29 Marca 2024 Siemka Wszystkim Życzę Spokojnych Radosnych Świąt 🐤🐣😀🛵🐓 Pozdrawiam Serdecznie 🛵
Użytkownicy Robbi Opublikowano 29 Marca 2024 Użytkownicy Opublikowano 29 Marca 2024 40 minut temu, EndriuBis napisał(a): Piękne 🐣👍😀
Ziga1 Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Dzień dobry wszystkim grupowiczom , mam Pytanie do Grzesia(sapera) czemu to to do tej pory wchodziły mi wszystkie powiadomienia na pocztę mailową a teraz coś mi ginie , np ognisko w Czajkowej niestety nie siedzę na kompie bo mam inne zajęcia, czyżby omijano mnie ? Grześ odezwij się
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 29 Kwietnia 2024 @Ziga1 ponieważ Grzesiek jest na emeryturze i nie ma czasu na pier.. błahostki to ja Ci podpowiem. Na e-maila "wchodzą" (jak to ująłeś) tylko te powiadomienia, które zaznaczysz jako obserwowane. Jak pojawia się nowy wątek, to sorry, ale niestety nic nie pójdzie. Za to faktycznie na e-maila zawsze wchodzą wiadomości tak zwane "prywatne". Ale ponieważ ostatnio nie byłeś aktywny na forum, nie dodałem Cię do grupy. (akurat w tym roku ja zakładałem wątek). 🙃 Było - minęło. Będzie znów.
ComoDo Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Godzinę temu, Ziga1 napisał(a): Dzień dobry wszystkim grupowiczom , mam Pytanie do Grzesia(sapera) czemu to to do tej pory wchodziły mi wszystkie powiadomienia na pocztę mailową a teraz coś mi ginie , np ognisko w Czajkowej niestety nie siedzę na kompie bo mam inne zajęcia, czyżby omijano mnie ? Grześ odezwij się Zbyszek jest jeszcze coś takiego jak smartfon i można czasem zaglądnąć na forum . 😉
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Myślę, że moi Przedmówcy odpowiedzieli wyczerpująco. Co się zaś tyczy Twojego stwierdzenia, cytuję "(...) bo mam inne zajęcia (...)", każdy z Nas ma inne, bardziej priorytetowe zajęcia, ale jakoś znajdujemy czas na zaglądnięcie na forum. A kolejne ognisko zostanie zaplanowane około końca września - początku października, więc jak sprawdzisz wtedy dział podkarpacki na forum, to powinieneś znaleźć temat tego dotyczący, a za dużo tematów tam nie ma.
Użytkownicy Robbi Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 30 Kwietnia 2024 15 godzin temu, Ziga1 napisał(a): Dzień dobry wszystkim grupowiczom , mam Pytanie do Grzesia(sapera) czemu to to do tej pory wchodziły mi wszystkie powiadomienia na pocztę mailową a teraz coś mi ginie , np ognisko w Czajkowej niestety nie siedzę na kompie bo mam inne zajęcia, czyżby omijano mnie ? Grześ odezwij się Jak dobrze pamiętam to kolegi też na jesiennym ognisku nie było 🛵 Pozdrawiam
Ziga1 Opublikowano 6 Maja 2024 Opublikowano 6 Maja 2024 W dniu 30.04.2024 o 13:52, Robbi napisał(a): Jak dobrze pamiętam to kolegi też na jesiennym ognisku nie było 🛵 Pozdrawiam Robi faktycznie nie kojarzysz ludzi, jak mnie nie było na jesiennym zbirze grzybów to zapytaj Basię?
Użytkownicy Robbi Opublikowano 7 Maja 2024 Użytkownicy Opublikowano 7 Maja 2024 6 godzin temu, Ziga1 napisał(a): Robi faktycznie nie kojarzysz ludzi, jak mnie nie było na jesiennym zbirze grzybów to zapytaj Basię? Ziga1 ale Ja pisałem o jesiennym ognisku w 2023r. Na którym Cię nie było tak kojarzę. Natomiast zbiory grzybów to były na jesiennym ognisku ale w 2022r. na którym byłeś oczywiście. Pozdrawiam
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 17 Maja 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 17 Maja 2024 30 minut temu, snajper-psg1 napisał(a): Jak nastąpi zmiana ADV na być może Forze będę czytał uważniej bo Suwałki nie będą przerażać :D Dla Twojego "zdrowia" przenoszę temat do tego wątku 😉 @Saper ci kiedyś wytłumaczy dlaczego 😀 A rozwijając temat. Co w ADV ci nie pasi ? Kierownica za szeroka - to gdzieś wyczytałem między wierszami. To nie łatwiej zmienić kierownicę jak cały skuter 😀 mogę ci nawet pożyczyć "gumówkę" 😃
Rekomendowane odpowiedzi