gumis Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Witamy, akurat wczoraj byłem wieczorem w Jaśle
grze Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Witam szanowną Brać skuterową z podkarpacia . Jasło melduje się w terenie Razem z Tobą przybył do nas śnieg ... ićć stont
yaroyd Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Witam! Nie jest za dużo tutaj wpisów.... Może wszyscy są na Facebook ??? Mimo to chciałbym nawiązać kontakt z kimś kto jest w posiadaniu dłużej jak ja, takiego czegoś jak Piaggio Beverly, lub jeśli ma ktoś dostęp do instrukcji obsługi. Jakoś nie mogę znaleźć na forum.
Python201 Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Razem z Tobą przybył do nas śnieg ... ićć stont Ok pod warunkiem że ten śnieg utrzyma się do jutra
Gawron Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Czołem wszystkim nieznajomym i znajomym , wiem że to może być niewiarygodne ale w niedzielę ma być dycha na zegarze .....może się ruszym gdzieś .na początek nie musi być daleko ....Tyczyn -Hyżne -Łańcut -Rzeszów Tak na luzaka aby zakwasów na początek nie było :-) koło 11 ??
Hipolit Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Opublikowano 9 Marca 2015 A ja już mam wycieczkę inaugurującą sezon za sobą. Dziś miałem problem, żeby autem do pracy przyjechać, tak mnie ręce bolą.
grze Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 To coś ty pchał ten skuter że tak cię ręce bolą Przecież maszyna prowadzi się sama, wystarczy patrzeć w odpowiednią stronę i jej nie przeszkadzać Ja wczoraj zrobiłem 120km i żadnego maxi nie spotkałem a biegówek chyba ze 30 albo i więcej.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 9 Marca 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 9 Marca 2015 To coś ty pchał ten skuter że tak cię ręce bolą Przecież maszyna prowadzi się sama, wystarczy patrzeć w odpowiednią stronę i jej nie przeszkadzać Chyba faktycznie coś jest na rzeczy: http://www.forum.burgmania.net/topic/21702-helix-przestal-jezdzic/page__pid__396917#entry396917 Ja wczoraj to jeździełem jeszcze, ale na nartach
Hipolit Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Opublikowano 9 Marca 2015 No niestety. Helix mnie wczoraj zawiódł. Już założyłem temat w dziale technicznym. Po zakończeniu jazdy miałem do wyboru albo wracać tą samą drogą do siebie, albo "tylko 2,5 km" zaprowadzić skuter do ojca. Wybrałem to drugie, ale niestety górek nie dało się ominąć.
grze Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 To ładna siara :/ Myślałem że ten Twój Helix to taki szatan że go trzeba było z całych sił trzymać jak byka za rogi
Hipolit Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Opublikowano 9 Marca 2015 No niestety. Na dodatek "zafundował" mi warna na forum - otworzyłem sobie za dużo zakładek i w nie tym dziale, co chciałem palnąłem temat, ech Taki jestem wściekły na Helcię, że hej! Ale przynajmniej skutecznie wyleczyłem się z zakupu GoldWinga (ale by było pchanie). Dziś mocno się zastanawiam, czy nie wymienić Hondy na Aprillę Atlantic, bo bardzo mi się spodobała.
Hipolit Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Opublikowano 9 Marca 2015 Ja jak baba kupuję oczami. Atlanic mi się podoba, bo ma tajny tyłek
Hipolit Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Opublikowano 10 Marca 2015 Wczoraj nie wytrzymałem. Zrobiłem, co musiałem w domu i pojechałem sprawdzić, co się dzieje z Helenką. Na szczęście nie jest najgorzej. --> http://www.forum.burgmania.net/topic/21702-helix-przestal-jezdzic/page__pid__396917#entry396917
Hipolit Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Opublikowano 12 Marca 2015 Umieściłem link do zdjęć w temacie (z działu technicznego). Będę wdzięczny, jak się ktoś wypowie, czy wymieniać części, czy poskładać i jeździć?
grze Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 Puk puk... i jak panowie i panie wybiera się ktoś na jutrzejszą marzannę? Pogoda ma się podpsuć ale ja trzymam kciuki żeby do południa prznajmniej zwytrzymała
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 21 Marca 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 21 Marca 2015 Wszystko zależy od pogody. Może podaj punkt spotkania i godzinę, czas czekania np. 10 minut.
grze Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 Jak pogoda pozwoli to będę jechał z Langiewicza przez centrum. ok 11:30 start.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 21 Marca 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 21 Marca 2015 Langiewicza, w którym miejscu? Od pogody zależy czy się wybiorę, ale punkt spotkania warto ustalić.
grze Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 Jak patrzę na te prognozy to nawet nie chcę się umawiać :/ Może się spotkamy na miejscu. Wrazie czego wypatruj czarnego X-maxa z wydechem LeoVince.
Hipolit Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Uff! Wczoraj w końcu uruchomiłem Helixa.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Uff! Wczoraj w końcu uruchomiłem Helixa. Hipolit, jak Ci tak dobrze idzie to może uruchomisz mojego burka A tak na poważnie - zapisz się na wycieczke: http://www.forum.burgmania.net/topic/21820-moze-jakas-mala-wycieczka-w-polowie-kwietnia/
Hipolit Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Chętnie, ale termin mi nie pasuje. :/ A co Twojemu Burgmanowi dolega?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 12 Listopada 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 12 Listopada 2015 Puk puk jest tu kto No właśnie - wyjechali wszyscy czy jak.
Rekomendowane odpowiedzi