Bogusz Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 Podoba mi sie ta Honda . No to sprzet - pierwsze kilometry ma za sobą . Dobrze ze jestes zadowolony . Milych asfaltow pod kolami . Ja tez dzisiaj zrobilem pare kilometrow . Najpierw na przeglad techniczny sprawdzic i podbic w dowodzie , pozniej mala trasa na Brzozow i do domu . Czyli Gumiś , Lemik i ja juz po testach 2018 . Ha ha Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
gumis Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Całkowicie przypadkowe spotkanie z Bobbensem rano, zaowocowało wylądowaniem pod Nową Hutą i dzień zamknęliśmy nakręconymi prawie 300 km Choć miejscami boczny wiatr nie pomagał Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 11 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 11 Marca 2018 No, to "mamy już nakręcone" prawie 400 km na nowiutkie kółeczka. może jakieś foty? "Coby" bardziej bolało.
gumis Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Fotek niestety nie ma miałeś rację, że ta trasa od Pacanowa w stronę Krakowa ma dobry asfalt. Ostatnio jak tamtędy jechałem to tak dobrze nie było. Fajna droga i mały ruch ale to może przez to, że jechaliśmy w godzinach objadowych.Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Bogusz Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Fotek niestety nie ma miałeś rację, że ta trasa od Pacanowa w stronę Krakowa ma dobry asfalt. Ostatnio jak tamtędy jechałem to tak dobrze nie było. Fajna droga i mały ruch ale to może przez to, że jechaliśmy w godzinach objadowych.Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Hej. Mowia w TV , ze dzisiaj byl maly ruch na drogach ze wzgledu na niehandlowa niedziele .Wysłane z iPad za pomocą TapatalkA ponadto gratuluje Wam udan3j niedzieli na moto . Zazdroszcze Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
danrod Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Dnia 10.03.2018 o 14:30, gumis napisał: Pogoda dziś piękna więc pierwsze tankowanie i 70km nawinięte. Myślałem, że będzie bardziej wiało niż w Tmaxie ale czuć chłód tylko na stopach. Jutro pewnie znowu wyciągnę i może odwiedzę wschód Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka super sprzecik mam dokladnie taki sam tylko srebnoo czarny pprzez zime doposazylem go w kufry , handbary, stopke i navi === niech sluzy i wozi cie wszedzie
bobbens Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 No spotkanko z Gumisiem 1 klasa... choć i tak miałem do niego dzwonić jak moja boląca ręka da znać, że można jeździć. ale to okazało się to w trasie. nie dawała o sobie zapomnieć, jednak nie na tyle by się poddać . około 300 km w super pogodzie za pachnącą nowością hondą - przyjemnie spędzone godziny pozdrawiam
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 12 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 12 Marca 2018 Ale wam zazdroszczę Ja niestety w sobotę na robocie za bardzo uwierzyłem wiośnie i kilka razy z budynku do samochodu wyszedłem kiepsko ubrany. Efekt taki że dopadło mnie jakieś przeziębienie. No ale spoko - wszystko przed nami
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 13 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 13 Marca 2018 Endriu, jest "Majówka - Wrześniówka" jedziemy?
Hipolit Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Opublikowano 13 Marca 2018 Założyłem taki temat. Może coś wspólnie w naszym województwie wymyślimy? A może to nie ma sensu?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 13 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 13 Marca 2018 Hipolit, coś poszło nie tak, nie wyświetla mi się. Nie wiem co wymyśliłeś.
Hipolit Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Opublikowano 13 Marca 2018 Saper temat został usunięty przed administratora Chodziło mi o kamerę do rejestrowania jazdy. Znalazłem coś takiego https://orllo.pl/kamera-motocyklowa-fullhd-winway.html I zacząłem się zastanawiać.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 13 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 13 Marca 2018 Kamery to nie moja bajka, ale jeżeli masz taką potrzebę, to czemu nie.
Hipolit Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Opublikowano 13 Marca 2018 Zastanawiam się. W aucie już kilka razy się przydała.
gumis Opublikowano 13 Marca 2018 Opublikowano 13 Marca 2018 ja parę lat wstecz nabyłem gopro kamerkę i użyłem jej na moto dokładnie dwa razy, nie mam smykałki do tego.
bobbens Opublikowano 13 Marca 2018 Opublikowano 13 Marca 2018 tak dla rozluźnienia http://www.nowiny24.pl/wiadomosci/podkarpacie/a/dopalacze-z-przeciwbolowych-plastrow-gumis-i-fuf-sa-grozniejsze-od-heroiny,12986200 Gumiś ... z tej strony cię nie znałem...
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 13 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 13 Marca 2018 A taki niepozorny, nie spodziewałem się.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 13 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 13 Marca 2018 6 godzin temu, Saper napisał: Endriu, jest "Majówka - Wrześniówka" jedziemy? Się zastanawiam czy ogarnę chęci są, było fajnie, choć jak by u mnie wyjazd doszedł do skutku to na pewno organizował bym się trochę inaczej. Zapisów jeszcze nie ma tylko na razie luźne deklaracje. Ja jeszcze z decyzją poczekam. 4 godziny temu, Hipolit napisał: Saper temat został usunięty przed administratora Nie usunęli, tylko przenieśli (przykleili) do właściwego działu. Ja raczej też nie pomogę. Miałem kiedyś zamontowaną w samochodzie. Potem została zdemontowana i właśnie wtedy młody miał taką stłuczkę, że by się przydała , a tak to lipa ale ta Twoja to jakaś wypaśna, patrzy też do tyłu. 1 godzinę temu, bobbens napisał: tak dla rozluźnienia http://www.nowiny24.pl/wiadomosci/podkarpacie/a/dopalacze-z-przeciwbolowych-plastrow-gumis-i-fuf-sa-grozniejsze-od-heroiny,12986200 Gumiś ... z tej strony cię nie znałem... Taa.. no popatrz pan ....... tylko kurna Krzysiu zaintrygowałeś mnie i kto tera zapłaci 1,00 zł + VAT ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 13 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 13 Marca 2018 15 minut temu, EndriuBis napisał: (...)to na pewno organizował bym się trochę inaczej(...) Proszę jaśniej, "Jaśnie Panie". Proszę rozwinąć myśl, tak skrzętnie ukrytą.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 13 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 13 Marca 2018 A co tam, napisze - za planowanie na razie ( z naciskiem na na razie ) nikt nie karze. O ile skłonny bym był polecieć w tamtym kierunku na raz (tak jak w 2017 r) o tyle powrót już na pewno na raty. W niedziele pozostałe latarnie i nocleg gdzieś pod ....... no jeszcze nie wiem gdzie. A w poniedziałek powrót w z dłuż wschodniej granicy. Po drodze są jeszcze zaległe żubry, ale to już w zależności jak pogoda i ile się uda wygospodarować czasu Plan fajny - zobaczymy co z niego wyjdzie Dobra panowie, bo ja jeszcze w robocie, a tu coś mnie słuch dochodzą że Stoch i spółka "leją" Norwegów na potęgę idę poszukać kawy i TV. No i po skokach. A teraz jak typowy Polak trzeba trochę po marudzić " Eee.. kiepsko, tylko dwóch na podium to chyba trener do zmiany "
gumis Opublikowano 14 Marca 2018 Opublikowano 14 Marca 2018 18 godzin temu, bobbens napisał: tak dla rozluźnienia http://www.nowiny24.pl/wiadomosci/podkarpacie/a/dopalacze-z-przeciwbolowych-plastrow-gumis-i-fuf-sa-grozniejsze-od-heroiny,12986200 Gumiś ... z tej strony cię nie znałem... cholera wydało się... mam nadzieję, że jak by co, to trafię Krzychu do "Twojej Firmy" pod skrzydła
bobbens Opublikowano 14 Marca 2018 Opublikowano 14 Marca 2018 niestety, u mnie takich "pierwszaków" nie przyjmujemy...
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 14 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Marca 2018 Do Ciebie tylko "zatwardziałe" trafiają, pod opiekę?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 23 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Marca 2018 Panowie, piszę tutaj aby nie zaśmiecać tematu spotkań i wycieczek. Zgodnie z ustaleniami na wczorajszym spotkaniu przymierzamy się do jakiegoś wspólnego weekendowego wyjazdu integracyjnego. Paweł ma rozeznać temat kwatery u znajomych (o praktykach nie wspomnę ) , Michał ma sprawdzić i dać znać kiedy "odkręcą wodę" a ja jeszcze raz podejdę do tematu leśniczówki z popielicami . Jak będziemy planować równocześnie trzy imprezy to może choć jedna wypali.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 12 Maja 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 12 Maja 2018 Endriu, jak skuter poskładany do kupy?Mniemam, że szyby nie testowałeś jeszcze.
Rekomendowane odpowiedzi