Klubowicze ArtCho Opublikowano 3 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2014 Ładne zdjęcia Elvis Ja też dziś trochę polatalem. Okolice autostrady i S3 (zdjęcie poniżej), Chlebowo, KFC na S3, ale od strony pól. Potem Zdroje i Wały, gdzie spotkałem "naszych" I powrót do domu przez nową dwupasmówkę (przedłużenie obwodnicy), Duńską, Andersena, Osowo, Głębokie, Wołczkowo...
Bob Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 https://lh6.googleus...zakonczenie.png Jade promowac nasze kamzelki. Moze ktos z okolic Koszalina Kolobrzegu chetny,fajna impreza bylem w tamtym roku.
Elvis Opublikowano 3 Października 2014 Autor Opublikowano 3 Października 2014 Fajnie byłoby, żeby pasowało wielu z nas, żeby mogli dojechać np. Świnoujściacy i Elvis, a może i Bob? Fajnie że pomyślałeś o mnie ... dzięki ... Artur ... Twoja fotka jest bardzo klimatyczna ale są tam jakieś pasy ... co to jest? ... https://lh6.googleus...zakonczenie.png Jade promowac nasze kamzelki. Moze ktos z okolic Koszalina Kolobrzegu chetny,fajna impreza bylem w tamtym roku. Szkoda że tak późno zapodałeś temat ...
Sympatycy Urbi Opublikowano 3 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 3 Października 2014 Jest pomysł na sobotnie przedpołudnie... - narodził się ok. północy, podczas spotkania z cyklu Szczecin Nocą... - wycieczka do Nowego Warpna... Spotkanie: sobota godz. 10.00 na parkingu przy Jeziorze Głębokim. Godz. 10.10 wyjazd do Nowego Warpna. Tam krótki spacer, kilka pamiątkowych fotek i powrót do Szczecina na ok. godz. 12.30... Wszystkich chętnych bardzo serdecznie zapraszamy.
burgifan Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 Mnie nie będzie, bawcie się dobrze !
Elvis Opublikowano 4 Października 2014 Autor Opublikowano 4 Października 2014 Jakieś pomysły na jutro? No właśnie ... są jakieś pomysły na jutrzejszy dzionek? ... a może na niedzielę? Jest pomysł na sobotnie przedpołudnie... - narodził się ok. północy, podczas spotkania z cyklu Szczecin Nocą... - wycieczka do Nowego Warpna... W sumie żadnych pomysłów na sobotę ... sorki, był jeden ale zrodził się ciemną nocą i nie wszyscy o nim wiedzieli ... Może zatem jakieś pomysły na N I E D Z I E L Ę ? Prognostycy przewidują ładny i słoneczny dzionek ... może warto to wykorzystać? ... Jeśli nie sklei się żaden pomysł to zapewne sam pokulam skuta ...
Rzelu Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 No i po wycieczce samoczwór do Nowego Warpna. Wszystkim uczestnikom bardzo dziękuję, mam nadzieję że jako prowadzący nie "przeczołgałem" zbytnio 125-tek. Było karmienie łabędzi, kawa, sernik i męskie rozmowy. Do następnego razu.
Joshua_77 Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 Ja rowniez dziekuje za wspolny wypad i mila pogawedke przy serniku i kawie :-) skoro nakarmilismy juz wszystkie kaczki i łabedzie z okolicy Nowego Warpna czas wiec pojechac samemu sie najesc;-)
Sympatycy KriSSo Opublikowano 4 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2014 Ale Wam zazdroszczę Koledzy, ja niestety byłem w pracy
Bob Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 Byłem w Białogardzie na zakonczeniu sezonu,pogoda piękna,było z 300 motocykli w tym 1 maxiskuteri 2 burgmaniakow.Ja i kolega Senior -pozdrawia grupe zachodniopomorska(przyjechal choperem) .Wiekszosc uczestnikow odebrała kamizelki odblaskowe ,ale nieliczni je ubrali,chyba panuje takie przekonanie ze obciachowo jechac w kamizelce na choperze. Elves jak bedzie cos w okolicy to osobiscie cie zaprosze .
Klubowicze ArtCho Opublikowano 4 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2014 A ja zgodnie z zapowiedzią na rowerze w okolicach Sdhwedt. Po powrocie żona poszła na szoping (bo tam coś w Galxy taniej, czy cóś). A ja wszystko mam, niczego nie potrzebuję, a opon i tak w Galaxy nie kupię, więc się wyłgałem i squt Tak wkoło komina.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 4 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2014 A ja z Gosią i Robssonem też byliśmy w NRD... Mały objazd, ale bardzo malowniczy. Odwiedziliśmy zabytkowy wiatrak w Neppermin. Robsson spróbował jazdy Burkiem 650 i został "zaszczepiony"... Ja po przesiadce na 400-tkę doświadczyłem różnicy pracy jednego "gara", więc wypad prócz turystyki miał jeszcze wymiar edukacyjny
Sympatycy Urbi Opublikowano 4 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2014 Koledzy, w związku z tym ze dzisiaj cześć z nas musiała byc w pracy, cześć miała obowiązki rodzicielskie a inni jeszcze inne obowiązki domowe i przez co nie mogli uczestniczyć w dzisiejszych przejazdzkach Grupy Zachodniopomorskiej, wiec proponuje alternatywne spotkanie i wspólna ok 2-godzinna przejażdżkę w niedziele. Spotkanie o godz. 10.45 na parkingu przy Głębokim i o godz. 11.00 start na wycieczkę. Mam dwie propozycje: NRD lub Trzebiez... Zdecydujemy gdy sie spotkamy... Mariusz, na wszelki wypadek opracuj jakaś malowniczą trasę po "swoich" terenach... ;-) Zapraszam wszystkich chętnych.
qubel Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 oj "moje" tereny są baaardzo malownicze wiec moge jutro być przewodnikiem wycieczki:)
Sympatycy Urbi Opublikowano 4 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2014 oj "moje" tereny są baaardzo malownicze wiec moge jutro być przewodnikiem wycieczki:) Proponujesz wyjazd przez Lubieszyn czy Dobrą...?!?
qubel Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 Pisząc o "moich" okolicach myślałem o miejscu w które się dopiero w niedalekiej przyszłości przeprowadzę, tyle że 2h nam na taką wycieczkę nie wystarczą, ale jestem pewny, iż jeszcze w tym roku uda mi się Was tam zaciąganać. Wobec tego jutro mogę pokazać Wam tereny w pobliżu mojego obecnego zamieszkania, ale po niemieckiej stronie. Pojedziemy z Głębokiego przez Dobrą i Lubieszyn.
Sympatycy Urbi Opublikowano 4 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2014 Tutaj klika zdjęć z sobotniej przejażdżki do Nowego Warpna, która biorąc pod uwagę skutery uczestników była chyba "pod patronatem SUZUKI" ;-)...
Elvis Opublikowano 4 Października 2014 Autor Opublikowano 4 Października 2014 ... proponuje alternatywne spotkanie i wspólna ok 2-godzinna przejażdżkę w niedziele. Spotkanie o godz. 10.45 na parkingu przy Głębokim i o godz. 11.00 start na wycieczkę. Mam dwie propozycje: NRD lub Trzebiez... Zdecydujemy gdy sie spotkamy... Qurcze ... a nie możecie wybrać się na drigą stronę Odry? ... Zastanowię się jeszcze ... może, może, może dołączę ... - - - - -- -- -- -- --- --- --- --- ---- ---- ---- ---- ----- ----- ----- ----- ---- ---- ---- ---- --- --- --- --- -- -- -- -- - - - - Niedziela 05.10.2014, godz. 9.00 No i jak chłopaki? ... kto się zapowiada na przybycie? ... w ogóle będzie jakaś frekwencja? ... Urbi ... dlaczego nie ma listy? ... bez listy ani rusz ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 5 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Października 2014 Ja jednak będę
Sympatycy Urbi Opublikowano 5 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 5 Października 2014 Super! No to mamy naszego najlepszego przewodnika. :-)
Elvis Opublikowano 5 Października 2014 Autor Opublikowano 5 Października 2014 Ja jednak będę Super! No to mamy naszego najlepszego przewodnika. :-) Jak dla mnie to już niestety za późno ... szkoda ... Wyruszę zatem na przejażdżkę sam z sobą ... Lone Rider ... Jeżeli zdecydujecie jednak wybrać się w moim kierunku ... dzwońcie ...
Sympatycy Urbi Opublikowano 5 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 5 Października 2014 Właśnie wróciliśmy pod dwugodzinnej przejażdżce po NRD, pod przewodnictwem ArtCho. Jak zwykle było Swietnie! Artur i Mariusz bardzo dziekuje za miło i przyjemnie spędzone 2 godziny w "siodle". ;-) Do następnego razu.
qubel Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Ja też bardzo dziękuję. Szczególnie podobało mi się żwawe tempo i niemieckie winkle
Sympatycy KriSSo Opublikowano 5 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 5 Października 2014 A jakie to żwawe tempo? 125 by się utrzymał?
Joshua_77 Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 qubel chyba nie dajesz nam na 125 do zrozumienia ze nudziles sie z nami bo jezdzimy za walno;-) My z Roggero tez zrobilismy rundke przez NRDowo, ale trzeba przyznac ze tempo mielismy na pewno mniejsze niz wy Koledzy;-)
Rekomendowane odpowiedzi