Sympatycy Urbi Opublikowano 30 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 30 Października 2014 dzieci normalnie O Minimi wysłuchał modlitw i próśb i przebudzil sie z zimowego snu... ;-) Drodzy Koledzy, pozamarzaliscie...?!? Czy jeszcze jesteście na spotkaniu...?!? Niestety nie mogłem byc na dzisiejszym spocie i spotkać sie z Wami, ale czekam na jakieś informacje i relacje z dzisiejszego spotkania... Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie.
Klubowicze bilety Opublikowano 30 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 30 Października 2014 Dzięki chłopaki za tak liczne przybycie (aktualnie królują w Szczecinie 125-tki), Burger King też jest OK
Rogierro Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 Nie, nie pozamarzaliśmy, tylko zasiedzieliśmy się trochę. Spotkaliśmy się w ósemkę pod Pleciugą, gadu, gadu i postanowiliśmy pojechać na prawobrzeże do Burger Kinga. Kolega Maciek pożegnał się z nami, a reszta czyli siedmiu wspaniałych ruszyło na swych rumakach w drogę. W BK pojedli, popili i pogawędzili. W tym miejscu muszę skierować moje przeprosiny w stronę Krzyśka, sorry bracie trochę nas poniosło momentami z tą lożą szyderców, tak naprawdę trzymamy kciuki i mamy nadzieję, że będzie tylko lepiej. A potem rozjechaliśmy się grupkami. Ja z Tomkiem jeszcze obowiązkowy postój na wałach i około 21-ej byłem w domu.
Burgerman Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 Zimno, ciemno... Niech mają trochę przyjemności Artur Grubo . Zakładam, że żona wyjechała do mamusi.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 31 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2014 Artur Grubo . Zakładam, że żona wyjechała do mamusi. Brawo! Wygrał Pan talon na balon i asygnatę na szkocką kratę! Żona jak zobaczyła to zdjęcie to spytała czy mnie pogięło. Niestety, dziś podczas powrotu do garażu, w ramach protestu Zacna ulamala sobie prawe lusterko...
Burgerman Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 Brawo! Wygrał Pan talon na balon i asygnatę na szkocką kratę! Żona jak zobaczyła to zdjęcie to spytała czy mnie pogięło. Niestety, dziś podczas powrotu do garażu, w ramach protestu Zacna ulamala sobie prawe lusterko... Tak jej się podobało w salonie, że zapierała się lusterkami o futrynę przy wyprowadzaniu.
Elvis Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Opublikowano 1 Listopada 2014 Jakby nie patrzeć, Mirku, to dzieli nas kilka lat ... Przecież pięć to już kilka... Ponadto mamy dzieci w różnym wieku i przez to trochę inne obowiązki... Reasumując, mając młodszą żonę i pamiętając o zasadach dobrego wychowania, wolę robić z siebie małolata... ;-) Pozdrawiam Twoja teoria dotycząca wiecznej młodości to coś niesamowitego ... Jeśli reflektujesz mogę podrzucić Ci krem na zmarszczki ... tu i ówdzie zrobisz sobie lifting ...
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Listopada 2014 Brawo! Wygrał Pan talon na balon i asygnatę na szkocką kratę! Żona jak zobaczyła to zdjęcie to spytała czy mnie pogięło. Niestety, dziś podczas powrotu do garażu, w ramach protestu Zacna ulamala sobie prawe lusterko... A trzeba było przyjechać w czwartek na spota, a później prosto do garażu. he he...
Rekomendowane odpowiedzi