Klubowicze bilety Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2014 No i widziałem nowy sprzęt Maćka, jestem pod wrażeniem.
burgifan Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Burgifan, a Ty przypadkiem nie myślisz o wyjeździe na Burgmanię 2014 nowym sprzętem? :-) Wiesz, myśleć to ja se mogę. Niestety spłukałem się na amen. Wiem że Qrzysiek nie jedzie i jest miejsce, ale niestety w tym roku nie dam rady finansowo, bardzo żałuję, będę z Wami duchowo Może w przyszłym roku...
Rzelu Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 ArtCho czy to taka torba? http://www.moto-akcesoria.pl/torba-moto-detail-czarna-22-litry,p,20572
Klubowicze ArtCho Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2014 ArtCho czy to taka torba? http://www.moto-akce...2-litry,p,20572 Tak jest!
Rzelu Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Dokładnie tak, już przymierzaliśmy do Burgmana 400 i pasuje. Temat już poruszaliśmy rok temu, ale został zapomniany, torba jest w ofercie Louisa za 29,95 EU. http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10025359 Jest jeszcze Givi EA105 ale dwukrotnie droższa od tej z Louisa.
burgifan Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Z okazji pochodów pierwszomajowych dzisiejsza frekwencja nie była największa, co nie znaczy, że nikogo nie było. Pojechaliśmy na Wały na ploty Trochę nas przewiało. Azjon pojechał jeszcze na Błonie na koncert.
YAMAHAFAN Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Mogło być jedynie troszkę cieplej, no ale na to wpływu nie mamy pozdrawiam :-)
Sympatycy Urbi Opublikowano 1 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 1 Maja 2014 Koledzy, fajne, chociaż faktycznie kameralne spotkanie, ale mamy juz maj... Wiec moze czas założyć nowy temat... Pozdrawiam i żałuje, ze nie mogłem spotkać sie z Wami. Maciek, ładny, bo czarny ;-), ten Twój nowy K7. Niech daje Ci radość z posiadania i użytkowania każdego dnia.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 1 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2014 Piękna Suzi... Który to rocznik? Jedne z najpiękniejszych "oczu" w stylistyce skuterów...
burgifan Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Jeszcze raz dzięki. Też o nim marzyłem i wcale nie sądziłem, że go będę miał. Dziś dziękuję i się cieszę, że w tym busie którym miałem jechać w tamten poniedziałek do Piły były popsute wycieraczki i szczęśliwie odłożyłem wyjazd, bo kupiłbym najprawdopodobniej K4, lub K5. Tak na prawdę jest trochę porysowany, jeden element jest połamany, czyli do wymiany, ale ogólnie jeździ super, o wiele lepiej niż na moim poprzednim Burku od którego jak by nie patrzeć wszystko się zaczęło...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 2 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2014 Maciek ... chłopie ... jestem pod wrażeniem ... piękna maszyna ... od dzisiaj bedę o takiej marzył ... ... szerokości ... Maciek, poękna maszyna! Gratulacje! Na zdjęciach wygląda jak granatowy. Muszę go zobaczyć na żywo!
Rekomendowane odpowiedzi