Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Pomorskie spontany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robsson - dziękowałem Ci już w innym dziale . Ale tutaj też serdecznie dziękuję za gościnę w Twoich progach oraz za poprowadzenie Nas przez granice do autostrady

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poranne niedzielne kilometry po trójmieście. Po drodze biały DT na obwodnicy przyuważony. Przy okazji "okrągły" przebieg utrwalony...

c6f1f7bd343d2954med.jpg

e727b744868a3281med.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Może powoli już zaczniemy myśleć nad jaakąś imprezką na zakończenię sezonu. Mam na myśli tylko utczenie naprawdę udanego i szczęśliwego dla Nas sezonu !!!! Co Wy na to ?

Opublikowano

Nie widzę inaczej. Powiedz tylko słowo...

Opublikowano

Jak najbardziej .

Opublikowano

Ja będę uziemiony chyba do końca października na rehabilitacji w Dzierżążnie, ale jeżeli termin byłby późniejszy to również się piszę.

Opublikowano

Marcin, możemy zakoñczyć sezon nawet 31XII.

Habilituj się i zdrowiej!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zapadliście w sen zimowy, czy jak? Cisza i nic nie piszą.....nawet nie wiem, czy jeszcze jeździcie?

Opublikowano

Jarku nikt nie zapad w sen ,Tylko większość akurat się rozjechała chwilowo i została mała garstka co akurat singluje samotnie . No ale waśnie nadszedł czas że powoli wszyscy wracają i będziemy myśleli nad zorganizowaniem jakiejś imprezki na zakończenie sezonu

• Klubowicze
Opublikowano

Witajcie Kochani :)

Puk, Puk... pukam do Waszych Serc :) :)

Zachęcam Wszystkich do wspierania Naszej zacnej inicjatywy, jaką jest Szlachetna Paczka od Burgmanii - opis >>TUTAJ

Akcja jest we współpracy z Fundacją "Szlachetna Paczka"

Każde nawet najdrobniejsze wsparcie się liczy!!!

ZRÓBMY PACZKĘ!!! Pomóżmy innym! Nie bądźmy obojętni.

Opublikowano

Paweł, ja dopiero wracam 20 listopada, więc jedynie na Mikołajów na Motorach się chyba załapię :( ...jeśli śnieg nie zasypie mojego Grabówka do tej pory :) W przeciwnym razie.....trzeba będzie pomyśleć o pługu do Integry... :)

Opublikowano

Jarku dla Ciebie opuźniamy zimę o miesiąc . Więc spokojnie wracaj i jeszcze pokulamy ?

Opublikowano

Dzięki :) Nie wiedziałem, że masz takie chody w niebie, że możesz zimę opóźnić :) ...... a całkiem skasować tej cholery by się nie dało? Ja mam nadzieję się jeszcze przejechać ...

Póki co, tu gdzie jestem, to piaskiem sypie.....cholerstwo, wszędzie się wciska....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polataliśmy dziś po kaszubskich winklach

ZIMO ! idź precz!!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak by co to 11 listopada już blisko . Kto jedzie w paradzie dnia niepodległości Zbiurka o 8..00 na Pasie Startowym

Opublikowano

Paweł, gratulacje :D Widzę w stopce, że sprzęta zmieniłeś :)

Opublikowano

Spoko . O której się tam spotykamy? Ja w paradę nie wbijam ale na ognicho z przyjemnością :)

Opublikowano

I pożegnanie lata się udało . Było ognisko i były kiełbachy. Super Spawa .Fotę jak ktoś doda to OK ba ja nie wiem jak to się robi

Opublikowano

Było super! Kto schował już swoją maszynę, niech żałuje!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Informacja dla maxiskuteromikołajów

W tym roku parada mikołajów na motocyklach rusza spod Gdańskiej byłej PGE Areny do Gdyni.

Spotykamy się w miejscu naszych co środowych spotkań o godz. 9:45 i o 10:00 razem ruszamy ustawić się w paradzie.

Ważne jest aby wszyscy mieli już naklejone cegiełki uprawniające do przejazdu ponieważ jeżeli ktoś stanie w kolejce przed wjazdem to później już naszej grupy może nie znaleźć

Miejsce spotkania:

https://www.google.p...,18.6169799,17z

Punkty sprzedaży cegiełek:

http://mikolaje.gd.p...ge=punkty-wplat

Tegoroczna trasa przejazdu:

http://mikolaje.gd.p...trasa-przejazdu

Opublikowano

Pozdrowienia dla 3Miejskich Moto Mikołajów ze szpitala w Tczewie :)

Sent from my iPad using Tapatalk

Opublikowano

Mareczku a co się stało . Wszystkiego dobrego i dużo zdrowia życzę

Opublikowano

Rehabilitacja po operacji stawu biodrowego (endoproteza).