Iri Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Hej wszystkim ! Zacząłem odklejać niektóre elementy folią ,a pierwsze efekty widoczne na załączonych fotkach
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Skarcony przez Mariusza, umieszczam swoje dzisiejsze dzieło dla ogółu... Przy 35 tysiącach na budziku, przyszedł najwyższy czas, na regulację zaworów w Integrze. Rozbiórkę plastików opanowałem... Korków i wkrętów dziesiątki, ale pomału się skręca. Regulacja zaworów jak najbardziej w czasie, bo na drugim cylindrze, na wydechu drugiego cylindra wchodził "płatek" 0.35 (a powinien 0.27), a na drugim zaworze wydechowym, z trudem, ale przeszła blaszka 0.40 (a powinna 0.28)... Stukało już mocno, co wczoraj na trasie do Szczecina doświadczyłem. Z tego wszystkiego zrobił się duży przegląd plus oklejanie dolnych osłon płóz "carbonem", bo się kiedyś Robssonowi porysowały na parkingu Jedna strona już poskładana, jutro za dnia, skończę drugą...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Autor Administrator Opublikowano 21 Kwietnia 2018 9 godzin temu, SlawoyAMD napisał: Regulacja zaworów jak najbardziej w czasie, bo na drugim cylindrze, na wydechu drugiego cylindra wchodził "płatek" 0.35 (a powinien 0.27), a na drugim zaworze wydechowym, z trudem, ale przeszła blaszka 0.40 (a powinna 0.28) Przy okazji: zawory ssące 0,17 (+- 0,02), zawory wydechowe 0,28 (+- 0,02) 9 godzin temu, SlawoyAMD napisał: Przy 35 tysiącach na budziku, przyszedł najwyższy czas, na regulację zaworów w Integrze Żądania na inspekcje zaworów są co 12 tkm.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Przygotowania do letnich wojaży... Jako że przewiduję część wypadów w wersji również pod namiot, zajmie on miejsce pasażera (pod siatką), do spółki z karimatą, a śpiwór powędruje na nowy bagażnik "nakufrowy"... Pomiary stresujące, bo dziurę można zrobić tylko raz Ale udało się i całość fajnie komponuje się z linia skutera...
VurioX Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 U mnie dzisiaj było spawanie kolektora (pękł przy sondzie) i przy okazji wyczyszczenie tłumika oraz jego malowanie
Jarka700 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Witajcie wymienilem opone przednia, tylna byla nowa....poskladalem wszystko i mam przeglad, juz po troche zaczynam smigac :-)
VurioX Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Jako iż mi nie dawało spokoju to że w najbliższej okolicy nigdzie nie mogłem kupić podkładki do wydechu oraz gum tłumiących drgania wydechu postanowiłem je poprostu zrobic
Sympatycy kris02 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Sympatycy Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Dzisiaj: oklejone felgi, zamontowane stelaże, zamocowane sakwy oraz ogólny pic. Jeszcze raz dziękuję Grześkowi. Jesteś Wielki 20180428_151006.mp4
Yazinz Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Kris02, sprzęt wygląda naprawdę dobrze co to za uchwyt po lewej stronie? Jak go zamontowałeś? pozdrawiam, Y
Sympatycy kris02 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Sympatycy Opublikowano 29 Kwietnia 2018 11 godzin temu, Yazinz napisał: Kris02, sprzęt wygląda naprawdę dobrze co to za uchwyt po lewej stronie? Jak go zamontowałeś? pozdrawiam, Y Jest to uchwyt do telefonu (nawigacja). Kolega wykombinował płytkę która jest przykręcona do zbiorniczka płynu hamującego i do tego uchwyt dedykowany do konkretnego telefonu.
VurioX Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Dzisiaj malowanko stopy centralnej, nie mam zdjecia sprzed ale była przyrdzewiała
jacrac1 Opublikowano 3 Maja 2018 Opublikowano 3 Maja 2018 Nie wiem czy to ciekawe .....ale podczas składania skutera ( servis cvt-wymiana trybów łożysk i klinów) ,postanowiłem wyczyścić filtr powietrza i i musiałem dorobić kratkę na wlocie do filtra ,ponieważ coś tam sobie zrobiło gniazdko (prawdopodobnie wiewiórka bo dużo ich u mnie lata .zamieszczam zdjęcie wkładu filtra
Dilbertw Opublikowano 3 Maja 2018 Opublikowano 3 Maja 2018 Dnia 30.04.2018 o 15:19, VurioX napisał: Dzisiaj malowanko stopy centralnej, nie mam zdjecia sprzed ale była przyrdzewiała Czym Kolega malował ?
VurioX Opublikowano 4 Maja 2018 Opublikowano 4 Maja 2018 20 godzin temu, Dilbertw napisał: Czym Kolega malował ? Ta farba + pędzel
Dilbertw Opublikowano 8 Maja 2018 Opublikowano 8 Maja 2018 Dzięki ;)) a używał ktoś gumy matowej w sprayu?
Rogierro Opublikowano 9 Maja 2018 Opublikowano 9 Maja 2018 Wstawiłem klamki od majfrendów, dzięki Szymon Septic za podpowiedź żeby szukać klamek do XADV, wymieniłem też wydech na Mivv Suono. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Klubowicze nietoperz Opublikowano 9 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2018 Dzisiaj burgman dostał przedłużenie błonnika przedniego.
VurioX Opublikowano 9 Maja 2018 Opublikowano 9 Maja 2018 16 minut temu, nietoperz napisał: Dzisiaj burgman dostał przedłużenie błonnika przedniego. Super sprawa gdzie to znalazłes i jaki koszt? Pozdrawiam.
Klubowicze nietoperz Opublikowano 9 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2018 Na allegro nr aukcji 7300706378
djpj1 Opublikowano 14 Maja 2018 Opublikowano 14 Maja 2018 Dziś wymieniłem ciężarki kierownicy w Kymco New Downtown - małe chińskie rączki spisały się na medal. Czas oczekiwania na przesyłkę - 20 dni.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 22 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 22 Maja 2018 Dziś dojechał chiński (AliExpres) błotnik "a'la GS"... Po zamontowaniu prezentuje się całkiem fajnie. Materiały wyglądają na dość solidne, więc może nie rozpadnie się po naszych dziurach Niebieska koszulka na śrubie ogranicznika, to już moja inicjatywa, bo oryginalnie na wahaczu spoczywałby drapiący lakier gwint...
RONIN Opublikowano 22 Maja 2018 Opublikowano 22 Maja 2018 44 minuty temu, SlawoyAMD napisał: Nie musiałeś go skracać tak jak Szymonseptic? U mnie też by się przydał , ale mam koło 15 cali i zastanawiam się czy będzie pasował?
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 22 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 22 Maja 2018 3 godziny temu, RONIN napisał: Nie musiałeś go skracać tak jak Szymonseptic? Nic nie skracałem... Dół lekko mocniej odstaje od oponki, ale mi to nie przeszkadza, przynajmniej nadmiar wody ma gdzie uciekać A tak to wygląda z drugiej strony... PS - Nie wiem, jak jest z innymi modelami, bo to błotnik dedykowany dla Integry, NC750X i pochodnych tych modeli z tym samym wahaczem... Dla chcących zakupić... LINK do Błotnika Ja kupowałem w promocji za 18 dolarów z groszem, teraz jest drożej. Przesyłka jest też nie tania, więc ogółem wydałem około 150 złotych. czas oczekiwania długi... ponad 30 dni.
fransuan Opublikowano 26 Maja 2018 Opublikowano 26 Maja 2018 założone nowe opony i pomalowane gumą żółty podkład i pomarańczowy
Rekomendowane odpowiedzi