Rogierro Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Potwierdzam, sety dzella w integrze robią dobrą robotę, ja praktycznie korzystam z podestów jak jest mokro i jak zimno i po nogach szroni.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kantos Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Krzysiu, widzę nie tylko Dzell-a, ale i szyba Givi...jak w mojej...Kurcze, żebym się nie pomylił po ciemku... Jaki jest koszt z wysyłką można wiedzieć?Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy irasko Opublikowano 6 Stycznia 2018 Sympatycy Opublikowano 6 Stycznia 2018 Godzinę temu, kantos napisał: Jaki jest koszt z wysyłką można wiedzieć? Prawie 700 zł
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 6 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 6 Stycznia 2018 Ja tylko z wyciągniętymi do przodu nóżkami jeżdżę, więc z akcesoryjnych setów cieszy się Gosia... Ma możliwość zmiany pozycji nóg, co jest w wypadku mocno "podkurczonych" oryginalnych setów, na pewno wytchnieniem na dalszej trasie...
Sympatycy irasko Opublikowano 6 Stycznia 2018 Sympatycy Opublikowano 6 Stycznia 2018 12 minut temu, SlawoyAMD napisał: Ma możliwość zmiany pozycji nóg, co jest w wypadku mocno "podkurczonych" oryginalnych setów, na pewno wytchnieniem na dalszej trasie... Sprawdzałem to Sławku również...to wartość dodana setów...a może bardziej miejsca ich mocowania. Podwójne wykorzystanie...kierowca, pasażer..
LUKAS666 Opublikowano 25 Lutego 2018 Opublikowano 25 Lutego 2018 Witam, wiosna idzie wiec zabieram się za smoka, na pierwszy ogień idzie regeneracji przedniego zawieszenia. Spece z Piaggio wymyślili super plastikowe korki zlepiające lagę od góry. Tylko nie pomyśleli że może tam dostać się wilgoć, stal skoroduje i lipa z wyjęciem. Po mękach udało się jakoś rozkręcić wszystko.
Klubowicze nietoperz Opublikowano 25 Lutego 2018 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2018 Jakiś tydzień temu założyłem własnej roboty podkładke do bocznej stopki.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 25 Lutego 2018 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2018 2 godziny temu, nietoperz napisał: Jakiś tydzień temu założyłem własnej roboty podkładke do bocznej stopki. O kurcze... Zainspirowałeś mnie
KarPie Opublikowano 28 Lutego 2018 Opublikowano 28 Lutego 2018 A ja przygotowałem mojego Scarabeusza do sezonu, który zamierzam rozpocząć w przyszłym tygodniu (motokoc+mufki)
benski Opublikowano 9 Marca 2018 Opublikowano 9 Marca 2018 No to ja też się pochwalę. Zamontowałem włącznik świateł awaryjnych i dodatkowe gniazdo zapalniczki (ładowania) pod kanapą. No i filterek powietrza wymieniłem. I to tyle.
nierob Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 pasek i rolki wymienione. rolki 24gramy malossi. ustało niewielkie szarpanie przy spokojnym ruszaniu. obroty przy 100km/h - 5500 (na starym pasku i rolkach ok 5700). wymieniałem sam - 1 raz od początku do końca. skorzystałem z patentu z internetu (odkręcenie wariatora). tak więc kolejna "umiejętność serwisowa" ogarnięta. ponadto olej plus filtr. na wymianę czekają świece no i w końcu grzane manetki (które leżą w szafie już dobrych parę lat...).
barto Opublikowano 12 Marca 2018 Opublikowano 12 Marca 2018 Dołożyłem kierunkowskazy do kufra centralnego oraz dodatkowe światło STOP.
coca76 Opublikowano 12 Marca 2018 Opublikowano 12 Marca 2018 Godzinę temu, barto napisał: Dołożyłem kierunkowskazy do kufra centralnego oraz dodatkowe światło STOP. Można prosić foto jak to wyszło?? i jaki kufer?
barto Opublikowano 14 Marca 2018 Opublikowano 14 Marca 2018 W piątek będę w domu to zrobię zdjęcia. Kierunkowskazy kupiłem takie elastyczne, składające się z 6 modułów (na ultraleds.pl). Kufer to Givi, ale modelu nie pamiętam.
Conan Opublikowano 19 Marca 2018 Opublikowano 19 Marca 2018 Może nie dziś ale przez okres zimowy zrobiłem zmiane image mojej sw600. Wszystko zrobione własnymi rękoma co cieszy podwójnie. Do tego założone podgrzewane manetki odnowione blendy kierunkowskazów i tylnej lampy założona biała sprężyna centralna malossi zmiana oleju w lagach na gestszy (zgodnie z instrukcją Artura) zmiana diod smd w liczniku dokodowanie drugiego kluczyka zmiana koloru
Johny7205 Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 Dziś przed otwarciem sezonu zamontowane osłony od Puiga na kierę. Paluchy mniej marzną. Zobaczymy jak się ten wynalazek sprawdzi w dłuższym użytkowaniu.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 25 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 25 Marca 2018 Godzinę temu, Johny7205 napisał: Dziś przed otwarciem sezonu zamontowane osłony od Puiga na kierę. Nie obijają przy maksymalnym skręcie o szybę ??
Johny7205 Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 Pozostaje jakiś 1 mm do obudowy licznika. Do szyby nie dostają.
Klubowicze grzybek Opublikowano 26 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 26 Marca 2018 Te osłony są dedykowane do T Maxa, ale wejdź na www.racing-planet.pl i dobierz sobie do swojego. A w kwestii ceny, to płaciłem ok. 500zeta. Za to fajnie chronią przed deszczem i wiatrem Johny, widzę ,że masz tempomacik. Nie myślałeś o takim firmy KAOKO? Bardzo niezawodny i sprawdza się.
Jarka700 Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 Witajcie pomalowalem juz wszystkie plastyki, teraz skladam wszystko do kupy kolor na zdjeciu troche inaczej wyglada, taki nie niebieski i nie zielony wymienilem poduszki silnika, bylo troche pracy....teraz silnik nie buja w ramie, musialem rame troche podniesc zeby miec lepszy dostep i bardzo szybko poszlo zaciagnalem lozysko kierownicy, luz zniknal i kierownica chodzi plynnie wymienie olej o filtr oleju, wszystkie styki elektryczne przejrzalem, rame, wezyki....niby wszystko ok.
Paweł R. Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Co ciekawego zrobiłem przy swoim skuterze? A taki oto drobiazg:
Johny7205 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 W piątek doposażyłem scoota w tylny błotnik od Ermaxa. Wszystko ładnie spasowało.
kupusso Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Wymieniłem szybę na oryginalną i zrobiło się niekomfortowo. Muszę pomyśleć nad obcieciem tej akcesoryjnej bo jest trochę za wysoka i z powrotem ja założę.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Robsson przycinał swoją w Integrze... Przymierz się do akcesoryjnej po dłuższej jeździe, by później nie żałować. Dla mnie ta przycięta była już zdecydowanie za krótka i wiało w ryjek, więc musiałem dokładać deflektor... (obaj podobnego wzrostu).
Klubowicze Piootr Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Dziś zamontowałem „małą czarną” i jestem z tego rad.
Rekomendowane odpowiedzi