Gość Kamil Opublikowano 3 Lipca 2006 Opublikowano 3 Lipca 2006 O kurwa!!! Niech kto? napisze że jeszcze ?pie i mam strasznego koszmara ['][']['][']['][']
Klubowicze Jordan Opublikowano 3 Lipca 2006 Klubowicze Opublikowano 3 Lipca 2006 STRASZNA WIADOMO|Ć poznałem MAXIMUSA w Ryni. facet beztroski lubi?cy i czerpi?cy zabawe garsciami. Aż trudno uwierzyć jak kruche jest życie i w jak najmniej spodziewanych chwilach odchodzi taka osoba jak On. MAXI był kim? kto zawsze mial u?miech na twarzy i swoja osob? stwarzał niesamowit? i niepowtarzaln? atmosfere. szkoda że nie będę miał okazji do poznania sie lepszego z MAXIM napewno wszyscy co go znali zachowaj? o nim dobre mysli i słowa Wyrazy szacunku dla najbliższych, rodziny i dla znajomcyh skuterzystów którzy go znali lepiej ode mnie RiP ['][']['][']['][']['] !placz P.S. Proponuje na najbliższym większym zlocie - Stegna bo pewnie na Rajdzie |więtokrzyskim nie będzie takiej ilo?ci ludzi czytaj?c forum dużo osób nie będzie ale to już od was zależy- uczcić minut? ciszy MAXIMUSA a póĽniej niech rozlegn? sie ryki silników skuterowych i kalksony by wiedział, że pozostanie w naszej pamięci na długi długi czas.
Mario Opublikowano 3 Lipca 2006 Opublikowano 3 Lipca 2006 kur....taki wspaniały Go?ć . Co to był za człowiek, napisałem na forum wiosn? chyba że mi w kufrze zaczep pękł co tu zrobić , mineła godzina dzwoni do mnie do pracy , że czeka na dole z klejem specjalnym ............
CittO Opublikowano 3 Lipca 2006 Opublikowano 3 Lipca 2006 wiadmo?ć zbiła mnie z rana z nóg... spoczywaj w pokoju Maximusie [']
Gość N'elunia Opublikowano 3 Lipca 2006 Opublikowano 3 Lipca 2006 Bóg woli wzywać w swe szeregi Dobrych Ciepłych, Radosnych awansuj?cych od razu na aniołów, by nie musieć wysilać się na resocjalizację….. Choć wiem, że jest Ci tam dobrze Drogi Maximusie, łzy płyn?….. p.s. ból i w?ciekło?ć
W?ski Opublikowano 3 Lipca 2006 Opublikowano 3 Lipca 2006 Nasza – Jego – pasja to mkn?ć przed siebie po gładkim asfalcie, składać się w winkle, czuć powiew wiatru na twarzy, słyszeć pomruk silnika. Poczucie wolno?ci ... ... przerywane nagle wiadomo?ci?, że kto? bliski odjechał drog? w przestworza, ku słońcu, odszedł pojeĽdzić na “niebiańskim skuterze” ... żegnaj kolego... Wyrazy współczucia dla wszystkich bliskich Mu osób.
Gość rybka Opublikowano 3 Lipca 2006 Opublikowano 3 Lipca 2006 Weszłam wła?nie na gg a tu każdy ma opis ['] ...bałam się zapytać...a jednak ...brak słów ...nie wierze poprostu nie wierze !placz . Czemu tacy ludzie odchodz? ?? CZEMU !! [']['][']
studi Opublikowano 3 Lipca 2006 Opublikowano 3 Lipca 2006 a tak niedawno rozmawiali?my .... nie mogę uwierzyć, że odszedłes od nas, choć przed Tob? było jeszcze tyle pięknych chwil... Bez Ciebie, to już nie to samo... Żegnaj, Spoczywaj w spokoju [*][*][*]
Gość elwood_blues Opublikowano 3 Lipca 2006 Opublikowano 3 Lipca 2006 Dlaczego ten ?wiat jest taki okrutny? Brak mi słów, po prostu brak mi słów, żeby wyrazić swój żal...
Gość Dragon Opublikowano 3 Lipca 2006 Opublikowano 3 Lipca 2006 Smutek, żal i gorycz... ['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']
Pleban Opublikowano 3 Lipca 2006 Opublikowano 3 Lipca 2006 I pozostał mi tylko Twój opis na GG ....BRUM BRUM BRUM..... Nie tak się umawiali?my Maćku :-(
rudy_56 Opublikowano 3 Lipca 2006 Opublikowano 3 Lipca 2006 Cholerka, jeszcze wczoraj widziałem sie z Simonem i opowiadałem mu o tegorocznej burgmanii i przed oczami stawał mi Maximus bo to on jak pierwszy przywitał mnie. Taki sympatyczny i pełen życia człowiek. Wieczorem zmiana szaty graficznej forum i już zaczeło robić sie mniej miło .. a tu z rana taki cios ... Spoczywaj w pokoju
Daro Opublikowano 3 Lipca 2006 Opublikowano 3 Lipca 2006 Jest to bardzo przykre, że tacy ludzie odchodz?, szczere współczucie dla rodziny i wszystkich którzy Maximusa znali i szanowali. Żegnaj MAXIMUS będzie nam ciebie brakować.
Sympatycy spinka Opublikowano 3 Lipca 2006 Sympatycy Opublikowano 3 Lipca 2006 Dzień dał mi Ciebie,droga mi Cię zabrała, jak wróżka niespełnionych pragnień między nami stała. Dzi? tylko oczu spotkanie w my?li noszę, nie o marzenia lecz o ?wiat realny PROSZĘ !!!!!!!!!!
Mr.T Opublikowano 3 Lipca 2006 Opublikowano 3 Lipca 2006 Wyrazy współczucia dla Rodziny, Bliskich i Przyjaciół P.S. Jego ostatni post - widać jak bardzo lubił życie. Post: 30-06-2006, 10:21 Zaawansowany Maxi - Maniak "Już mi gul skacze że nie wezmę udziału w tej imprezce w tak zacnym towarzystwie"
Gość tadzik Opublikowano 3 Lipca 2006 Opublikowano 3 Lipca 2006 Autostrad? do nieba.... zbyt szybko odjechał Wszystkim Bliskim wyrazy współczucia
kfcent Opublikowano 3 Lipca 2006 Opublikowano 3 Lipca 2006 w takich chwilach ciężko powiedzieć co? m?drego - choć znałem go jedynie z forum bugmani,zawsze służył wesoł? rad? i był poprostu wporz?dku. Czy kto? zna jakie? szczegóły tej tragedi? wiem że to bez znaczenia ,ale w?tpie aby tak do?wiadczony maxi-skuterzysta spowodow?l wypadek ze swojej winy
jagroski Opublikowano 3 Lipca 2006 Opublikowano 3 Lipca 2006 Wyrazy współczucia dla Rodziny, Przyjaciół, Znajomych ...... Niestety nie zd?żyłem dobrze poznać Maxa i taka wiadomo?ć i .... Smutek, żal ............
Gość fabiopaulo Opublikowano 3 Lipca 2006 Opublikowano 3 Lipca 2006 Wyrazy wspolczucia dla calej rodziny i wszystckich znajomych co Maximusa znali. Ja nie zdarzylem
Sympatycy Zenek Opublikowano 3 Lipca 2006 Sympatycy Opublikowano 3 Lipca 2006 Czytam, czytam i dalej w to nie wierze !placz Niech ktos mi powie ze to nieprawda Spoczywaj w pokoju [']
Maciek Opublikowano 3 Lipca 2006 Opublikowano 3 Lipca 2006 |pieszmy się kochać Ludzi , tak szybko od nas odchodz? !!!! Żal Żal Nzawsze pozostaniesz w naszy Sercach i umysłach.
Gość scottie Opublikowano 3 Lipca 2006 Opublikowano 3 Lipca 2006 Straszna wiadomo?ć Będzie nam ciebie brakowało...
Rekomendowane odpowiedzi