marekb9t Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Elvis następnym razem daj znać wpadniemy z kolegą. Z naszego Szczecina jedziemy tylko 15 min
Sympatycy Urbi Opublikowano 4 Października 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 4 Października 2015 My, tzn. KriSSo, Minimi, Romeo, Qszysiek i ja właśnie skończyliśmy SN. Pogoda była super, nastroje świetne, trochę pojeździliśmy, trochę pojedliśmy i trzy godzinki wspólnego spotkania pękły. Dzięki koledzy za wspólny wieczór. Pozdrawiam i do następnego Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Arti23 Opublikowano 16 Października 2015 Opublikowano 16 Października 2015 Kto się pize na sobotnią SN. Jeżeli odbiorę skuter z naprawy i nie będzie padać to chciałbym jutro polatać. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Pisze miało być Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy KriSSo Opublikowano 17 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 17 Października 2015 Nie ma padać, a nawet ma być stosunkowo ciepło, więc można pojeździć w sumie. Po tygodniu opadów niemal non stop, człek wychyliłby łeb z domu .
marekb9t Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 chciałbym podzielać Krzysztof twój optymizm ale z tego co widzę za moim oknem to lipa chyba będzie no ale dzień jest jeszcze młody ok 18.45 będziemy z Krissem pod orłami wiec na koń panowie i panie
Joshua_77 Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 Jakiś plan macie konkretnie, bo dopiero przeczytalem ze wyjeżdżacie ;-)
romeo1971 Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 Było bardzo miło i fajnie od Semi
Rzelu Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 Ja, Krisso i Bilety dziś jezdzimy. Dołączajciei dzwoncie...
Sympatycy KriSSo Opublikowano 20 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2015 Hej, słuchajcie, 11 stopni, asfalt suchy jak pustynia, zero mazi rosy itd. Dołączajcie, bo taki wieczór może sie już nie powtórzyć. Minimi też bedzie, wiec juz jest czterech. Zapraszamy
romeo1971 Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 Hej, słuchajcie, 11 stopni, asfalt suchy jak pustynia, zero mazi rosy itd. Dołączajcie, bo taki wieczór może sie już nie powtórzyć. Minimi też bedzie, wiec juz jest czterech. Zapraszamy Wróciłem z pracy i dopiero przeczytałem trza było dzwonić podjechałbym z Semi
Sympatycy Urbi Opublikowano 20 Października 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 20 Października 2015 No i udało się KriSSo'wi zorganizować dzisiejszy SN. Spotkaliśmy się w czwórkę: KriSSo, Rzelu, Minimi i ja. Po kilkudziesięciominutowego przejażdżce po mieście i odwiedzinach biletego, wstąpiliśmy na kawkę do McDonald's Pozdrawiamy i żałujcie, że nie dołączyliście, bo pogoda świetna. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rzelu Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 To był bardzo miły wieczór. Kto został w domu niech żałuje. Oprócz przejażdżki, w McD odbyła się bardzo interesująca dyskusja na ciekawe tematy, m.in. "jak wozić zupę T-MAXem" albo "jaki sobie zrobić tatuaż i gdzie"
Arti23 Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 Szkoda wielka ale wczoraj trasa Szczecin -Piotrków Trybunalski -Szczecin trochę mnie wykończyła. Poza tym w związku ze sprzyjającymi warunkami atmosferycznymi dopiero dzisiaj odbieram swojego Peugeota z serwisu. Next time. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Urbi Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Listopada 2015 Koledzy, w związku ze zbliżającym się końcem sezonu i pogodą, coraz mniej sprzyjającą SN-om, mam taką nieśmiałą propozycję. Może udało by się nam w miarę regularnie, np. raz na dwa tygodnie, kontynuować wieczorne towarzyskie spotkania, podczas których moglibyśmy sobie porozmawiać, podyskutować na różne tematy oraz coś przekąsić. Czyli trochę wieczornych przyjemności dla ducha i ciała w doborowym towarzystwie członków GZ. Co Wy na to...?!?
Rzelu Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 Chętnie się spotkam jutro lub pojutrze.
burgifan Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 Generalnie teoretycznie kończy mi się w tym tygodniu zapierdziel w robocie, więc zachodzi taka opcja że i ja się wreszcie zjawię Będę śledził temat
Rzelu Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 W kontekście naszych spotkań towarzysko-kulinarnych:
Sympatycy KriSSo Opublikowano 7 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2015 Jest ciepło, wszystko ładnie wysycha, myśle, że moglibyśmy śmiało zrobić Szczecin wieczorem, podjechać do maca na colę i pogadać. Sa chętni? Nie wiem, może 20;00 3 orly?
Rzelu Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Wchodzę, ale widzę że jest mokro. To podjadę od razu do Mc autem.
Sympatycy Urbi Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2015 Koledzy, bardzo kusząca propozycja to dzisiejsze wieczorne spotkanie, ale nie wiem czy uda mi się wyrwać z objęć żony... Mając do wyboru dzisiejszy wieczór z Wami lub z żoną, wybieram jutrzejszą przejażdżkę.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 7 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2015 Ok, to w takim razie skoro nie ma więcej chętnych, to odwołuję zbiórkę pod 3 Orłami o 20:00 i spotkam się najwyżej solo z Rzelem bezpośrednio w McDonald's STER.
Klubowicze bilety Opublikowano 11 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 2015 Może jakieś wieczorne kulanko i pogaduchy tak z godzinkę.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 11 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 11 Listopada 2015 No można by spróbować. A jaka godzinka by pasowała? Tylko czy nie jest mokro?
Rekomendowane odpowiedzi