ja-rek Opublikowano 30 Lipca 2006 Opublikowano 30 Lipca 2006 Witam, |l?sk też dotarł o 13.00. Dzięki za dobr? zabawę i sympatyczn? wycieczkę krajoznawcz? po Szkieletczyżnie. Organizatorzy Iro i Majon spisali się na dwa medale. Z !piwko pozdrowieniem. ja-rek.
VoYtaZ Opublikowano 30 Lipca 2006 Opublikowano 30 Lipca 2006 My też wrocilismy bez przygod do Łodzi Dziękujemy Majonowi i chłopakom z Kielc za przygotowanie super rajdu !OKK Pozdrawiamy Gosia i VoYtaZ
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 30 Lipca 2006 Sympatycy Opublikowano 30 Lipca 2006 Uff... w sumie 966 km i z powrotem w domu. Impreza po zbóju - było bardzo miło, rozrywkowo i wesoło. Nie s?dziłem, ze będzie mi dane "testować" C 1. Wielka słowa uznania i podziękowania dla organizatorów. Na takie RAJDY mógłbym bzykać co tydzień. !OKK A teraz biorę się za realizację listy życzeń spisanej na |w. Krzyżu...
rafałek Opublikowano 30 Lipca 2006 Opublikowano 30 Lipca 2006 Dotarli?my do domu o 13.30 a potem pojechali?my jeszcze do knajpki w Częstochowie spotkać się z wracaj?cym Drogowcem. Majon... szacunek dla Ciebie i wszystkich, którzy mieli udział w organizacji tej imprezy. Było naprawdę super. Dzięki!!!!
drogowiec Opublikowano 30 Lipca 2006 Opublikowano 30 Lipca 2006 Dotarli?my do domu o 13.30 a potem pojechali?my jeszcze do knajpki w Częstochowie spotkać się z wracaj?cym Drogowcem. Ni i okazało się, że Rafałek z Gosi? s? jak najbardziej cool !OKK Wystarczył jeden telefon i spotkali?my się w Częstochowie na obiadku. Taka była impra. Ja wiem, że Częstochowa nie jest po drodze z Kielczy do Uckiego, ale przecież my?my s? włoczykije Teraz zgrywam foty z lapcioka i zaraz będę publikował tu co poniektóre. Drżyjcie narody Pozdrówka EDIT: Teraz będzie kilka fot. Na rajdzie stawiły się: Skutery Budki telefoniczne Armatura sanitarna tyż Park maszyn nie ?wiecił pustkami. Zupełnie Frekfencja dopisała. Oto lista obecno?ci sporz?dzona pod cukierni? Banatkiewicza, naszego Sponsora (kawa i ciacho mniammmmm...) Już w piatek zaczęło się dziać. Karaoke, jak karaoke, ale choreografia do tego "by Qwaki"... Palce lizać Były jazdy po oklicy, Było zwiedzanie (a jest co zwiedzać). Było wesoło. A wszystko to głównie dzięki tym go?ciom. DZIĘKUJEMY SERDECZNIE
Gość gaga Opublikowano 30 Lipca 2006 Opublikowano 30 Lipca 2006 pol godziny temu weszlam wlasnie do domu.. takze polowa ekipy trojmiejskiej czyli remik i ja informujemy o szczesliwym powrocie.. niestety musielismy sie zerwac w sobote bo jutro do pracy, wiec spora czesc atrakcji nas ominela, jakolwiek to czego bylismy swiadkami i w czym uczestniczylismy i tak zadowolilo nas mega.. wielkie dzieki za zlocik i mozliwosc spotkania sie z Wami !holiday) druga polowa juz jest w mlawie (plebany), takze niezle depneli ) my robilismy na dwie tury.. do wawki, nocleg i dzis reszte trasy do gdanska.. no ale my tylko 100 km/h max.. pozdrawiam i do zobaczenia u kefirow ) dzieki !OKK
Gość deleted1 Opublikowano 30 Lipca 2006 Opublikowano 30 Lipca 2006 Witam! My również dotarli?my bez przygód, co prawda okrężn? drog? przez Opole Lubelskie ale ciepło i cało. W zasadzie wła?nie wstałam bo nie udało mi się odespać nocnych charcy (ze Szczap?, |ledziem i Ol?) na Deauvil'lu. Gratulacje dla organizatorów i podziękowania dla sponsorów (zwłaszcza za darmowe Tiramisu- jejku jakie pyszne!!). Pozdrawiam i do zobaczenia w Stegnie !OKK
Daro Opublikowano 30 Lipca 2006 Opublikowano 30 Lipca 2006 Witam, ja dotarłem do domu bez większych problemów, WIELKIE PODZIĘKOWANIA dla MAJONA za ogrom pracy jaki włożył w zorganizowanie tak zacnej imprezy i do zobaczyska na kolejnej, dziękuje również, SPONSOROM, POMOCNIKOM i oczywi?cie wszystkim Uczestnikom Rajdu za wspólne towarzystwo !OKK !holiday !holiday P.s. Majon wielkie dzięki za wycieczkę turystyczn? jak? zrobili?my sobie dodatkowo !holiday po |więtokrzyskim Rajdzie Maxi było ekstra, pozdrawiam i do zobaczyska :D
reda1902pinsk Opublikowano 31 Lipca 2006 Opublikowano 31 Lipca 2006 Всем ПРИВЕТ! Мы добрались вчера домой к ночи. Нигде не попали под дождь, только под Пинском попали в сильный туман. Но - мы уже дома. Сердечная благодарность и низкий поклон организаторам рейда Iro i Majon , группе из Люблина за составленную компанию. Отдельное спасибо Qwaki за гостеприимство и обед , RYSZARDу за бескорыстность и за то, что был слушателем и приятным собеседником. Majon, спасибо за поздравление с днем рождения!!! Такого торта мне никто никогда не дарил! И никогда мне не пели столько людей поздравительную песню. Всем огромное спасибо!!! Majon, становлюсь перед тобой на колени и прошу нас простить. Ты знаешь за что. !OKK
Gość majon Opublikowano 31 Lipca 2006 Opublikowano 31 Lipca 2006 Dziekuje w imieniu pozostalych oraganizatorow rajdu za cieple slowa i ciesze sie ze dotarliscie szczesliwie do swoich domow. Pisza o nas !OKK dzieki majon banat Iro
Gość Piotrek ŁódĽ Opublikowano 31 Lipca 2006 Opublikowano 31 Lipca 2006 Witam Wszystkich bardzo serdecznie.Impreza Kielecka to mój zlotowy debiut dletego jeszcze się trzęsę z wrażenia.Było super.Pozdrawiam!
Gość SzCzApA™ Opublikowano 31 Lipca 2006 Opublikowano 31 Lipca 2006 !holiday wow!!!!!!! bylo super ale malo jestem pozytywnie zaskoczony wiele nowych znajomosci super ludzie pozdro dla was wszystkich i dziekuje za liczne przybycie narazie jeszcze niejestem w stanie nic wiecej napisac mimo 16 godzin snu jeszcze nie doszedlem do siebie !piwko !tut !tut hahaha pomijajac ze od piatku nie spalem
ERMI Opublikowano 31 Lipca 2006 Opublikowano 31 Lipca 2006 ach że mnie tam nie było... ale cóz widzę że w tym roku nie będzie mi chyba dane zaliczyć żadnego spotkania ani zlotu... samo życie. zostaje mi poczytać Wasze relacje.
Gość SzCzApA™ Opublikowano 31 Lipca 2006 Opublikowano 31 Lipca 2006 ach że mnie tam nie było... ale cóz widzę że w tym roku nie będzie mi chyba dane zaliczyć żadnego spotkania ani zlotu... samo życie.zostaje mi poczytać Wasze relacje. !piwko oj szkoda szkoda Ermi bylo zacnie mam nadzieje ze sie spotkamy bo i ja wybywam na pare latek jak sie uda !holiday ale cosik trza robic nic niema za darmo heh
dr.big Opublikowano 31 Lipca 2006 Opublikowano 31 Lipca 2006 Hejka !holiday , podziekowania dla wszystkich, dzieki ktorym II Rajd zaistnial !piwko . PS. Artix, gips sie w koncu kiedys zdejmie i bedziesz mogl jezdzic skuterem !tut .
Pleban Opublikowano 31 Lipca 2006 Opublikowano 31 Lipca 2006 Druga połowa grupy z 3miasta melduje szczę?liwy powrót do domu. Z uwagi na to że odległo?ć do Kielc była niewielka !holiday postanowili?my jeszcze się "potoczyć" i wrócić do domu dopiero dzi?. Cało?ć zamknęła się ilo?ci? 1599,9 km. Co do imprezy- nic dodać, nic uj?ć. Najwyższa półka. Majon- jeste? WIELKI!!
Kasik Opublikowano 31 Lipca 2006 Opublikowano 31 Lipca 2006 Druga połowa grupy z 3miasta melduje szczę?liwy powrót do domu. Z uwagi na to że odległo?ć do Kielc była niewielka !holiday postanowili?my jeszcze się "potoczyć" i wrócić do domu dopiero dzi?. Cało?ć zamknęła się ilo?ci? 1599,9 km. Co do imprezy- nic dodać, nic uj?ć. Najwyższa półka. Majon- jeste? WIELKI!! a ja dodam jeszcze od siebie cytuj?c Majona: zlot był LODZIO MIODZIO
banat Opublikowano 31 Lipca 2006 Opublikowano 31 Lipca 2006 Dzięki wszystkim za przybycie. Było super dzięki Wam!!! Postaramy sie,aby w przyszlym roku impreza była jeszcze lepsza!! Pozdrawiam, banat.
Matador Opublikowano 31 Lipca 2006 Opublikowano 31 Lipca 2006 No to i ja wstawie linka ze stronk? fotek, zapaszam, !holiday nic strasznego !scooter |RM Matador
drogowiec Opublikowano 31 Lipca 2006 Opublikowano 31 Lipca 2006 Kolejna porcja moich fotograficznych wypocin. Plac Artystów w Kielczy. Odwiedził nas wicewojewoda i został przymierzony do skuterka. Lista obecno?ci na Placu Artystów. Ciut niepełna, bo co poniektórzy szukali wody i lodów dla ochłody Niektórzy niedaleko od sprzętów znaleĽli wodę Dojechali?my również na sam szczyt |więtego Krzyża Klasztor Dla TAKICH widoków warto żyć i włóczyć się z kumplami po ?wiecie. Redaktorstwo dopadało nas na każdym postoju. Tu Plac Artystów Ładna z nich para... no nie? Miłego ogl?dania Pozdrówka
Pleban Opublikowano 31 Lipca 2006 Opublikowano 31 Lipca 2006 Lista obecno?ci na Placu Artystów. Ciut niepełna, bo co poniektórzy szukali wody i lodów dla ochłody Oj Kuba! Czepiasz się mi się wydaje !holiday Gor?co było bardzo i do tego te ostre słońce Sam się zastanawałem- czemu chce mi się tak pić skoro poprzedniego dnia tyle wypiłem !scooter !tut
ciochin Opublikowano 31 Lipca 2006 Opublikowano 31 Lipca 2006 Hej, !holiday Kilka fotek z wyjazdu .... Rajd Maxi Pozdrawiam ciochin !scooter
Rekomendowane odpowiedzi