CZARO Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 u mnie młoda lat 13 a u Szymona jaki wiek ?
jaro_4setka Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Chyba 13 i 3 lat, mogę sie mylić,ale na pewno cos koło tego :-)
boochos Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 ...Dla Szymona z rodziną będzie apartament... Noo...Adaś, dzięki za pamięć. Moje girlsy : -amelka 3,5 -agatka 11,5 -agnienia 2 x 18 plus coś tam jeszcze ;-)
CZARO Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Noo...Adaś, dzięki za pamięć. Moje girlsy : -amelka 3,5 -agatka 11,5 -agnienia 2 x 18 plus coś tam jeszcze ;-) ze wszystkimi gonisz? tak dopytuję bo nie wiem czy swoją pociechę brać
boochos Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 ze wszystkimi gonisz? ja królem, dziewczyny... karetą jedziemy wszyscy, fajnie będzie-jak zawsze zresztą
Marcino1 Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Proszę o dopisanie do listy: 1. Marcino1, 2. Plecaczek, 3. Tankbag (3,5 latek). Poproszę o pokój z dostawką.
jaro_4setka Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Marcin, i to mi się podoba, nie mogłeś się doczekać,żeby zobaczyć mojego burka brawo... ps. przyjedziesz maxi?
Marcino1 Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Postaram się ale przede mną negocjacje z żonką....
jaro_4setka Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 to jest rozpoczęcie sezonu maxiskuterowego w regionie W-M , także innego wyjscia chyba nie masz
boochos Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 Postaram się ale przede mną negocjacje z żonką.... Marcin, brawo za decyzję. A za negocjacje - trzymamy kciuki... Kilka porad doświadczonego negocjatora: 1. Pamiętaj o jutrzejszym święcie-ale bez wzmianek o rozpoczęciu sezonu-tylko love, serca itp. 2. Zaproponuj wspaniały weekend dla całej rodziny na mazurach 3. Znajdź piękny hotel-poprzez link podany przez Bargacza-pokaż to żonie (stronę hotelu, nie link Bargacza) 4.Po wstępnej akceptacji przez żonę, "wpadnij na pomysł", że może Ty skuterem, a reszta rodziny autem... 5. Przy braku euforii ze strony żony - pakuj się razem z rodziną do auta - jest to wersja ostateczna, ale jak najbardziej do akceptacji... w przypadku upierania się przy swojej opcji efekt może być drastyczny-CAŁKOWITY SZLABAN NA WYJAZD!!! PS . Negocjacje polskiego rządu w Brukseli, w porównaniu z tym co Cię czeka - to był pikuś...
Klubowicze bargacz Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2013 Mam teraz kociokwik w pracy, ale jak się trochę obrobię, to ustalę menu z podzilaem cenowym na poszczególne posilki. W sprawie oplat zadzieci też się dowiem
boochos Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 Adaś, czekamy na dane dotyczące dzieciaków, a w zasadzie - ile dodatkowo szykować sałaty... (...) ale jak się trochę obrobię, to ustalę menu (...) myślę, że tok i kolejność Twego myślenia są jak najbardziej OK - bo pamiętam, że kiedyś na imprezie jeden mój kolega spożył alkohol bez próbowania zupełnie niczego z menu i tak się potem obrobił, że do dziś ma lęki, na samo wspomnienie. PS . sorki za czerstwy żarcik... Pozdrawiam!
CZARO Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 no ja oczywiście będę ,więc można mnie dopisać. kwestia tylko młodej czy będzie miała z kim gadać w sensie rówieśników ....
Marcino1 Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 no ja oczywiście będę ,więc można mnie dopisać. kwestia tylko młodej czy będzie miała z kim gadać w sensie rówieśników .... A ile młoda ma lat? Ja jadę z 3,5 letnim brzdącem. Chyba będzie tam jakieś dzieciątko w tym wieku...?
CZARO Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 no już pisałem wcześniej lat 13 ............
boochos Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 (...)Chyba będzie tam jakieś dzieciątko w tym wieku...? Marcino, przejrzyj wcześniejsze posty, np. moje...
Marcino1 Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 Marcino, przejrzyj wcześniejsze posty, np. moje... Czyli co najmniej jedno(a) będzie
boochos Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 Marcino - weź też pod uwagę o ile więcej będzie dzieci - po naszym spotkaniu... Zdradzę sekret, że po spotach W-M/GP bocian czasem ma robotę... Wiesz - suwalszczyzna, mazury, łono przyrody Ona - chętna, On też...- wszak jeszcze młody Zwykle,Ona kusi - rozkłada ręce... rozchyla uda... Tak niby niewinnie, jak rzeka - Rozpuda Gdy On na to pójdzie, to jest ugotowany Za 9 miesięcy może czekać już na bociany
czaro69 Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zdradzę sekret, że po spotach W-M/GP bocian czasem ma robotę... Coś sugerujesz Szymonku????
Klubowicze Doktorek Opublikowano 14 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 14 Lutego 2013 tak Szymon przyznaję Tobie racjię po naszych spotach nas przybywa ale ja z "Herbatką" !kisss na razie jestem w oddaleniu a znamy się już parę lat ...
boochos Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 Hę! Jakby to powiedzieć...? KOCHAJMY SIĘ! DEMOGRAFICZNY NIŻ - ZASTĄPMY WYŻEM! To od naszego postępowania TERAZ zależy nasza starość. Wszystko w naszych rękach... I oby nie pozostało - tylko w nich właśnie... Przemo - nie ma odległości dla prawdziwej miłości. Wsiadaj w auto, pociąg, czy samolot i goń do Koleżanki, wszak dziś walentynki. A przy okazji-dzięki za życzenia w wątku dla zakochanych-tylko Ty i Jaro czytaliście i odpisaliście - a tak się starałem, przez cały rok... PoZdro.
Marcino1 Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 Czy mógłbym prosić o linka do ośrodka, bo żona się domaga...
czaro69 Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 http://www.przystanwarmia.pl/ post nr 26
jaro_4setka Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 Panie Marcinie link był podany dwie strony wcześniej :-) ale podam Ci go jeszcze raz http://przystanwarmia.pl/ Patrze,ze Czarek tez czuwa :-) , wyprzedził mnie :-)
Rekomendowane odpowiedzi