Sympatycy zdun13m Opublikowano 31 Stycznia 2013 Sympatycy Opublikowano 31 Stycznia 2013 Dla mnie 1szt ale nie wiem jak z rozmiarówką. Jacek w poście gdzie Krzysiek przedstawia nam różne rodzaje kurtek są linki wejdź w drugi od góry i tam na samym dole jest podana rozmiarówka. Zmierz się wyważ i wpisz swój rozmiar.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 31 Stycznia 2013 Klubowicze Opublikowano 31 Stycznia 2013 Jak do mnie jutro przyjedziesz to mnie zmierzysz.Rusłan te kurtki to chyba nie do jeżdżenia?
PAW_KOR Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 To ja zamawiam XXL. Powiem tak musi byc duza.
ruslan007 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Jacku i tak i nie . Wczoraj rozmawiałem z Krzysiem i doszliśmy do wniosku ,że jeśli zajdzie taka konieczność to kurtkę wdziejemy na 2oo też. Oczywiście wszystko zależy od właściciela katanki gdzie i kiedy ją wdzieje. A ja swoją drogą zachęcam wszystkich niezdecydowanych do posiadania znaku rozpoznawczego grupy Łódzkiej jakim będzie właśnie ta kurtka . hej.
RONIN Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 a można chłopaki gdzieś tą kurtkę przymierzyć? jestem taki niewymiarowy i przeważnie żaden softshell na mnie nie pasuje.
krzysiu Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Opublikowano 2 Lutego 2013 a można chłopaki gdzieś tą kurtkę przymierzyć? jestem taki niewymiarowy i przeważnie żaden softshell na mnie nie pasuje. Przed zamówieniem postaram się mieć do przymierzenia L, XL, XXL z wykonanym haftem więc można będzie zobaczyć. wzór haftu będzie przedstawiony około 6 lutego jak grafik przyjedzie z Austrii ( jest na nartach ) lista w 1 poście.
voy-ciach Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 ... Główny powód to to, że softshell jest nieprzemakalny, a haft robi w materiale(w membramie) dziurki prawie na calej powierzchni haftu i niestety tracimy wszystkie właściwości nieprzemakalności... Czy nie lepszy byłby jednak nadruk? Osobną kwestią jest czy na tego typu materiale nadruk by się trzymał?
resenok Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Krzychu to jak będą kurteczki do przymierzenia to ja przyjadę ze złota lochą przecież ona też się musi zmieścić pod kurtką :-) jest to nieodzowny kompan naszych "zlotów" dalszych i bliższych...... Odebraliście już skutery od Mirka ....
Sympatycy zdun13m Opublikowano 2 Lutego 2013 Sympatycy Opublikowano 2 Lutego 2013 Paweł. To zbierzemy chętnych i pojedziemy do Krzyśka na przymiarkę.
ciesu Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Paweł. To zbierzemy chętnych i pojedziemy do Krzyśka na przymiarkę. No i jestem ZA!!!! Kurteczka przednia, ale kupować rozmiar w ciemno to jakiś taki niedosyt człowiek czuje hehe Dawajcie znać, kiedy przymiarkę będziemy robić :-)
PAW_KOR Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Chętnie i ja się przyłącze na tą przymiarkę.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 6 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 6 Lutego 2013 Krzysiek to musisz wynająć jakiś zajazd.Ja też jestem z GL
VoYtaZ Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Hej, chętnie bym sobie taką kurteczkę sprawił. Co do rozmiaru to wstępnie L, ale również chętnie przymierzę przed ostatecznym zamówieniem. Odnośnie loga, to jestem za wersją minimalistyczną, wersje bardziej dyskretne są wg mnie bardziej prestiżowe od tych krzyczących. Oczywiście wybór będzie demokratyczny.
krzysiu Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Opublikowano 9 Lutego 2013 Witam, Jest wzór zaakceptowany przez odpowiednie władze klubowe, wartość kurteczki poznam w środę jak potarguję się z dostawcą. Będę się starał dojechać w czwartek na kebaba z kurteczkami do przymiarki (ale to zależy od roboty) lista w 1-szym poście
Sympatycy zdun13m Opublikowano 9 Lutego 2013 Sympatycy Opublikowano 9 Lutego 2013 Jak dla mnie rewelka. Z chęcią ją będę nosił. W czwartek jestem cały dzień w pracy, jak byście chcieli się spotkać u mnie to zapraszam. Do każdego zamówienia cola gratis.
ciesu Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 No prezentuje się wyśmienicie, to fakt!!! Tylko mogę mieć problem w czwartek zmierzyć to cudo, bo będę pracował do 20.00 :-( Ale może poproszę Krzysia, to zatrzyma się koło mnie, w końcu ma po drodze :-) Dawajcie znać, czy w czwartek będą te przymiarki...?? Pozdrawiam wszystkich!!!!
RONIN Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 a ja wreszcie mam wolne więc postaram się podjechać
ruslan007 Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 Krzysiu liczę na Ciebie w czwartek u Zduna chętnie dopasuję kurtkę.I oczywiście spotkam się z wami na małego spota moze z GL jak będę miał kierowcę.
Sympatycy Volvo Opublikowano 9 Lutego 2013 Sympatycy Opublikowano 9 Lutego 2013 Ja jak zwykle jestem .
RONIN Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 Krzysiu a będziesz miał pełną rozmiarówkę do przymierzenia? Bo Eliza byłaby chętna gdyby było xxs
Sympatycy zdun13m Opublikowano 10 Lutego 2013 Sympatycy Opublikowano 10 Lutego 2013 Tutaj masz tabelę z rozmiarami. http://allegro.pl/zones-zs05-czarna-meska-kurtka-softshell-zima-m-i2903598101.html.
ruslan007 Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 Tak pomierzyłem się i doszedłem do wniosku ,że XL może być zbyt big więc trzeba mierzyć na właścicielu i już.
RONIN Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 mam rozumieć, że rozmiarówka męska jest taka sama jak damska?? Czy damskich nie ma?
Rekomendowane odpowiedzi