krzysiu Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Może są chętni na coś takiego ? Uploaded with ImageShack.us Oczywiście GRUPA ŁÓDZKA ZAMÓWIENIE które będzie oddana do haftu 1. krzysiu XXL zap. + 2 nasz. 2. zdun13m XXXL +1nasz 3. ciesu XL zap. + 3 nasz. 4. VOLVO673 XXXL zap. + 1 nasz. 5. pazdzioch XL zap. + 1 nasz. 6. resenok XL zap. + 1 nasz. 7. ruslan007 XL zap. + 1 nasz. 8. PAW_KOR XXXL zap. + 2 nasz. 9. maciekrom XL zap. 10. romarjo L zap. + 2 nasz. 11. VoYtaZ L zap.+ 1 nasz. 12.Judo L zap. A. voy-ciach +2 nasz. rozliczenie "face to face" B.Carl +2 nasz. rozliczenie "face to face"
krzysiu Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2013 Myślałem o naszywkach, lecz w zamyśle miałem reprezentowanie naszego regionu na zlotach, wycieczkach .
Sympatycy zdun13m Opublikowano 9 Stycznia 2013 Sympatycy Opublikowano 9 Stycznia 2013 W tym ubiorze chodzi o to aby ujednolicić grupę. A jak sobie poprzypinamy haft na koszulce pomarańczowej, czarnej kurtce, czy niebieskiej czapce to nie da zamierzonego efektu. Krzysiu ja jak zwekle jestem za, tylko co na to reszta? Kulawy robi takie rzeczy więc nie ma propblemu. Rób listę, zapodaj produkt na którym możemy zrobić logo, ustalimy może fajną nazwę regionu i do przodu. Może z sześciu nas się uzbiera. A i może nie kurtka tylko jakiś dobrej jakości polar? A może tak : BURGMANIA logo ŁÓDZKA GRUPA SKUTEROWA
ciesu Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Wstępnie jestem ZA, kwestia tylko co ostatecznie to będzie (kurtka, polar, polówka, czapeczka, itp.) oraz w jakich kosztach?? No bo, że będzie wzorowo wykonane, w to nikt z nas nie wątpi :-)
Volvo Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ja również jestem za Krzysiu działaj.
krzysiu Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2013 to tylko propozycja.........ale się wkopałem Wstępnie jestem ZA, kwestia tylko co ostatecznie to będzie (kurtka, polar, polówka, czapeczka, itp.) oraz w jakich kosztach?? No bo, że będzie wzorowo wykonane, w to nikt z nas nie wątpi :-) produkt bardzo podobny do Grupy Warszawskiej - czyli kurteczko-polarek coś w rodzaju narciarskiego koszt dobrej jakości 120-200zł tutaj czekam na propozycję
Sympatycy zdun13m Opublikowano 9 Stycznia 2013 Sympatycy Opublikowano 9 Stycznia 2013 Taki rodzaj ubioru jest jak najbardziej ok. Zwykle pod wieczór zaklada się coś ciepłego. Ostatnimi laty nawet w lato. Masz Krzysiek coś konkretnego na myśli za tą cenę. Jeżeli tak to daj linka.
krzysiu Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2013 Czekam na info od chłopaków z Wa-wy mają dać namiary i przedstawic opinie o swoim wyborze. "uczmy sie na bledach innych" ;-) ps: HI-TECH
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 9 Stycznia 2013 Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jestem za,ale jak już mamy coś zrobić to optuję za kurtką,przecież nie robimy tego co rok. Przepraszam za OT ale mam jeden kalendarz na zbyciu
PAW_KOR Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Sie ma. Jak jeszcze masz ten kalendarz to biore.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 10 Stycznia 2013 Sympatycy Opublikowano 10 Stycznia 2013 Dla mnie pozycja druga i trzecia jest the best. Chociaż jeżeli ma to być kurtka wiosenno-wczesno jesienna to ewidentnie pozycja druga. Ta kurtka z miejsca trzeciego wygląda najbardziej imponująco, ale może być trochę za ciepła. Ciekawy jestem innych opinii.
resenok Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Jestem za, co do wyboru czy to modelu czy koloru ...... gdzie i komu kasę przelać, ubiorę co wybierzecie. Nie jestem wybredny, ważne żeby pojechać na ten zlot........
Volvo Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Myślę że druga propozycja jest lepsza.
ruslan007 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Jestem za , przedstawiona bluza w drugim linku jest OK. Tylko wydaje mi się że trzeba pomyśleć o jakimś dużym logo ,żeby z daleka było widać ,kto i skąd.Taka bluza to jak paszport regionalny ,powinna być wymagalna, obowiązkowa i bezdyskusyjna dla każdego kto czuje się w jakiś sposób związany z MAXI ŁÓDŹ REGION. Co wy na to.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 10 Stycznia 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Stycznia 2013 To ja powiem że ta druga wydaje się troszku za bardzo "bojowa"ale uszanuje wybór większości.Atak w ogóle to wszystkie są w pewnym sensie OK
PAW_KOR Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Witam. Przyłaczam się do akcji i myśle, że pomysł z polarem też jest bardzo dobry, ale nie będę grymasił i wybiorę to co zdecyduje większosć. Na marginesie na ul Brzeźnej jest taka firma Dako. Oni produkują i sprzedają rożną odzież reklamową i dla firm. W wolnej chwili podjade tam i zapytam co proponuja.
krzysiu Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2013 Pisałem z Wrzonio co organizował dla Warszawy, może załatwić po około 160zł szt z haftem Kurteczki były by takie same jak warszawskie tylko z naszym LOGO. Sprawdzone i z pewnego miejcsa. Bo przecie Burgmaniacy to jedna rodzina.... LISTA W 1 POŚCIE
Sympatycy zdun13m Opublikowano 11 Stycznia 2013 Sympatycy Opublikowano 11 Stycznia 2013 Krzysiu w poniedziałek podjadę do firmy która zastała mi polecona przez Kulawego i zapytam jakie byłyby koszty takiego haftu. Ja myślałem o większym hafcie na plecach i małym wraz z nickiem z przodu. Na razie i tak chodzi tylko o kalkulację.
RONIN Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 a nie myśleliście o kamizelce odblaskowej z logo paczki łódzkiej, polar fajna rzecz ale jak jedziemy to i tak mamy na sobie kurtki moto a nie polary.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 11 Stycznia 2013 Sympatycy Opublikowano 11 Stycznia 2013 Maciek ale to ma być rzecz wyróżniająca nas i potrzebna do identyfikacji podczas postojów. Większość z nas już ma kamizelkę odblaskową. P.S Firma Jagatex z Bełchatowa robi kamizelki z logo Burgmani. Możesz zamówić też swój nick.
ruslan007 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Tak Zdun ma racje tu chodzi przede wszystki ,abyśmy byli rozpoznawani wśród innych burgmaniaków których przybywa z roku na rok. Taka letnia kurtka to dobry poczatek, na inne gadżety w przyszłości dla regionalnych grup. Krzysiu a co z twoją propozycją na kurtkę z linku " dwa " zobacz ile jest miejsca na plecach.
krzysiu Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2013 Jak wykorzystamy miejcce na plecach to bedzie ho ho ho ale jazda jestem za
Sympatycy zdun13m Opublikowano 11 Stycznia 2013 Sympatycy Opublikowano 11 Stycznia 2013 Jest taki serwis w Łodzi DOLKO jestem zaprzyjaźniony z nimi. Może będą chcieli partycypować w kosztach haftu. Podjadę do nich też w poniedziałek.
Rekomendowane odpowiedzi