Klubowicze pazdzioch Opublikowano 11 Stycznia 2013 Klubowicze Opublikowano 11 Stycznia 2013 Piotruś a jaki oni mają w tym interes bo nie kumam czaczy.Toż my już nic u nich nie kupimy bo to nie ta półka.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 12 Stycznia 2013 Sympatycy Opublikowano 12 Stycznia 2013 No tak masz rację. Ale mogą sobie pomyśleć że dobrze być znanym serwisem w naszych kręgach. I te pare pln zainwestują w reklamę na naszych kurteczkach. Oczywiście to my będziemy się godzić na odpowiedni napis na naszych odzieniach. Żeby nie było tak że plecy będą ich a małe logo i nick z przodu, dla nas. Koszty które może ponieść ten serwis są nieduże i miejsce na naszej kurteczce będzie adekwatne do kwoty którą wniosą. A jeżeli oni przekalkulują to sobie inaczej to baj, te parę zyli damy radę podnieść.
krzysiu Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2013 W poniedziałek jade do znajomego grafika komp. celem opracowania kilku propozycji haftu.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 12 Stycznia 2013 Sympatycy Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zadzwonię do ciebie po rozmowie w hafciarni komputerowej i powiem w jakim formacie trzeba wykonać projekt. Ta hafciarnia podana przez Kulawego wykonuje haft na produktach gotowych tak że nie będzie u nich żadnych problemów.
PAW_KOR Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Panowie. Ja proponuje aby na lewym ramieniu byla polska flaga z napisem Poland. Nie moge juz doczekac się wiosny. Pozdrawiam All Paweł. Nie moge juz doczekac się wiosny. Pozdrawiam All Paweł.
krzysiu Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 Panowie. Ja proponuje aby na lewym ramieniu byla polska flaga z napisem Poland. Dobry pomysł
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 13 Stycznia 2013 Klubowicze Opublikowano 13 Stycznia 2013 Logo w Corelu ... Projekt nie musi być w Corelu, (tam gdzie ja robiłem hafty tego nie wymagali). My też chcieliśmy robić jakiś haft na plecach, ale odpuściliśmy z kilku względów. Główny powód to to, że softshell jest nieprzemakalny, a haft robi w materiale(w membramie) dziurki prawie na calej powierzchni haftu i niestety tracimy wszystkie właściwości nieprzemakalności. Poza tym nieduże logo daje smaczek , a nie robi z nas chodzącej reklamy i wielu kolegów wręcz nie chciało dużego haftu na plecach. Tyle moich rad.
krzysiu Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 Czyli im mniej tym lepiej dla materiału softshell? Jak chcemy wiecej reklam, naszywek i haft to zostaje nam pospolity "polar" O Dzieki Wrzonio to bardzo dobra uwaga, która ochroni kurtki przed podziurawieniem a nas przed deszczykiem (Burgmania w żywcu)
romarjo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Witam dzisiaj zrobiłem rozeznanie w kurtkach w ''CT PTAK'' na razie mają tyko zimowe kurtki ale za 2 tygodnie lub miesiąc będą mieli letnie, cena hurtowa od 90 do 120zl wzorów kurtek będzie kilka
krzysiu Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 Pytałeś o kurtki z softshell?
PAW_KOR Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 A, może jednak pozostaniemy przy projekcie pod tyt. POLAR !scooter !scooter !scooter
romarjo Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Tak mowa jest o kurtkach softshell o polary też mogę się dowiedzieć o cenę do hurtu a na kurtkach zamiast haftu to może nadruk farbą odblaskową
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 16 Stycznia 2013 Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2013 A co tak zacichli
Sympatycy zdun13m Opublikowano 17 Stycznia 2013 Sympatycy Opublikowano 17 Stycznia 2013 Szyję się u Musi jeszcze przypłynąć w kontenerze. Po ocleniu i poprawkach krawieckich trafi do nas
romarjo Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Szyję się u Musi jeszcze przypłynąć w kontenerze. Po ocleniu i poprawkach krawieckich trafi do nas ja dałem tylko propozycję i na tym koniec, Krzysiu do dzieła
krzysiu Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2013 Spokojnie Panowie i Panie wszystko ok. Grafika się wymyśla i czekamy na akceptacje.
krzysiu Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2013 Rozmawiałem z dystrybustrorem kurtek softshell mają mieć za dwa tygodnie nową dostawe z 10-oma wzorami. To zgrywa sie z terminem aprobaty haftu przez zarząd Burgmani. Oczywiście zostaje nam pochopny zakup kurtek z allegro. Wole jednak osobiście sprawdzić kurteczki które tak zacne grono bedzie nosiło na swoich ramionach. Romarjo działam ;-) PROSZĘ O POTWIERDZENIE KTO I JAKĄ ILOŚCIĄ KURTECZEK JEST ZAINTERESOWANY, IM WIĘCEJ TYM TANIEJ
Sympatycy zdun13m Opublikowano 29 Stycznia 2013 Sympatycy Opublikowano 29 Stycznia 2013 Dla mnie proszę 1 szt XXL
ciesu Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Rozumiem, że rozmiarówkę mamy podaną na tej aukcji: http://allegro.pl/zones-zs05-czarna-meska-kurtka-softshell-zima-m-i2903598101.html ??
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 30 Stycznia 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Stycznia 2013 Dla mnie 1szt ale nie wiem jak z rozmiarówką.
ruslan007 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Dla mnie poproszę 1szt w rozmiarze XL. Pamiętajcie do jazdy trzba wziąć troszkę większą ,żeby rękawy nie kończyły się na łokciach hej.
Rekomendowane odpowiedzi