jaro_4setka Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Opublikowano 24 Lutego 2013 Tuż po wyjściu przez furtkę, na chodnik, dostrzegłem pierwsze, delikatnie wyglądające na tle białej zaspy śniegowej, najprawdziwsze w świecie PRZEBIŚNIEGI (lub może raczej - KROKUSY, bo żółte były ) prawie się rozczuliłem !placz1 - przecież wkrótce będzie można już sprzęty wyciągać z garaży...!!! oznaką żółtego moczu jest też odwodnienie organizmu,musisz częściej nawadniać się , a wiecie czego uczą Eskimosi swoje małe dzieci....? *************************************************************uczą,żeby nie jadły żółtego śniegu...
jaro_4setka Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Opublikowano 28 Lutego 2013 nowa metoda łatania dziur w asfalcie...wiosna co raz bliżej...(Siemiatycze)
jaro_4setka Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Opublikowano 1 Marca 2013 chłopaki z podlaskiego,powoli szykować się na pierwszą przejażdżkę,myślę ,że to juz będzie w marcu,może nawet przed świętami,wszystko zależy od pogody,ale juz można odliczać dni...,ja się zabieram za naprawianie mojego skaleczonego burka...
Michu2012 Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 a tak ogólnie to co zalega temu burkowi?!? Przecież jak go kupowałeś to miała to być nówka sztuka nie śmigana w wersji executive (czy tp.), a cały czas czytam, że sprzęcicho jest raczej z limitowanej serii Adam Słodowy lub Mały Modelarz?
jaro_4setka Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Opublikowano 2 Marca 2013 tak jak go kupowałem miała to być sztuka nie śmigana w polsce ,skuter leżał na lewej stronie, rano wyjechał z garażu,żeby udać się do szpitala a tak wygląda rozebrany,to była chwila prawdy,czy aby po upadku nie ma nic pogiętego , okazało się ,że nie a tak wygląda pęknięcie świece przy okazji wymieniłem,i przedmuchałem filtr powietrza
boochos Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 ojejku, jaki on goły! a miał być steptease u Makiego... Jarek - spawaj, składaj i gaaaazuuuu!!!!!
Michu2012 Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 a te brzydkie blaszaki to gdzieś koło Broniewskiego?
Gość Bartheez5 Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Jaroo a jak ty go teraz poskładasz?????
jaro_4setka Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Opublikowano 2 Marca 2013 a te brzydkie blaszaki to gdzieś koło Broniewskiego? koło swobodnej Jaroo a jak ty go teraz poskładasz????? tak się zastanawiam ,czy go składać,bez plastików też jezdzi ,tylko troche po kolanach wieje ojejku, jaki on goły! a miał być steptease u Makiego... Jarek - spawaj, składaj i gaaaazuuuu!!!!! plastiki oddałem dla kumpla do spawania,w poniedziałek wymieniam oleje,w piątek malowanie ,a w sobotę jak dobrze pójdzie poskładam
Klubowicze MAKI Opublikowano 3 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 3 Marca 2013 Mój Burasek dopiero zdecydował się na Pana (lakiernika ) który zmieni mu kolorystykę . Teraz mam dylemata jaki kolor mu nadać - na pewno nie niebieski ! A może wy pomożecie ? - czy ma to być - biel perła ? - czy ciemna zieleń perła ? - czy bordo perła ? - czy grafit ciemny perła ? Czekam na propozycje do 07.03.
jaro_4setka Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Opublikowano 3 Marca 2013 Moje zdanie znasz,ale Ci powtórzę ,grafit... Bialym kolorem zmarnujesz stary skuter... :-) ps. Miales byc w tv.nie bylo Ciebie,ani Twojej pociechy...
Michu2012 Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 [tak się zastanawiam ,czy go składać,bez plastików też jezdzi ,tylko troche po kolanach wieje na to zaradzi chyba motokocyk...
jaro_4setka Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Opublikowano 3 Marca 2013 na to zaradzi chyba motokocyk... moto-kalesony
Marcino1 Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 MAKI, każdy kolor tylko nie biały! Jeżeli zdecydujesz się na butelkową zieleń, to będzie najoryginalniejszy burgi w Polsce
Gość Bartheez5 Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Ja mam propozycję !!!!!!!! Zmieszaj wszystkie te kolory i ,,Będziesz Pan Zadowolony,,. W takiej opcji masz bynajmniej pewność , że drugiego takiego w PL nie będzie
jaro_4setka Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Opublikowano 3 Marca 2013 Ja mam propozycję !!!!!!!! Zmieszaj wszystkie te kolory i ,,Będziesz Pan Zadowolony,,. W takiej opcji masz bynajmniej pewność , że drugiego takiego w PL nie będzie myślę,że i na świecie... :-)
boochos Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Moje zdanie znasz,ale Ci powtórzę ,grafit... Bialym kolorem zmarnujesz stary skuter... :-) Powiem, a w zasadzie napiszę, dość skromnie - jest to również moje zdanie.
jaro_4setka Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Opublikowano 4 Marca 2013 i oliwka wymieniona czasza pospawana
Michu2012 Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 to kiedy ubierasz golasa? Chciałeś w weekend ale podobno ma być znowu śniegu do pasa?
jaro_4setka Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Opublikowano 6 Marca 2013 W piatek maluję,w garażu nie ma śniegu :-) , ale poczekam az czasza dobrze wyschnie,zeby lakier byl twardy... Ps.dzisiaj zamowilem lakier,0.5 L kosztuje prawie 200 zl. po numerze dobralem,mam nadzieje,ze nie bedzie za bardzo różnicy widać... :-)
Gość Bartheez5 Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 To ty jaroo sam będziesz to malował ????????
jaro_4setka Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Opublikowano 6 Marca 2013 To ty jaroo sam będziesz to malował ???????? szpachlowanie i szlifowanie sam,a lakier to chyba kolega mi pomoże, zobacze jak mi wyjdzie pomalowanie płozy ( najmniej widoczne miejsce)
jaro_4setka Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Opublikowano 13 Marca 2013 plastiki pomalowane,pomalowałem przy okazji kufer,a wygląda tak...
boochos Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 (...)a wygląda tak... o Fak! to jest ZNAK! czuję nadchodzącej wiosny smak leżąc teraz na wznak patrzę w niebo - czy nie leci Szpak? i choć kolor na kufrze nie jest - BLACK wygląda pięknie, jak Twój ... PTAK PS. chociaż nieee... przecież Twój kanarek jet żółty
Rekomendowane odpowiedzi