jaro_4setka Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 piszemy ... bo znowu nasz region umrze na forum, śmiercią naturalną...
Roman Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 wierzę że na to nie pozwolisz .Szkoda że się prawie skończył sezon,teraz czas na przegląd maszynki,i czekać wiosny.
Michu2012 Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 parafrazując ....(ja Jaro już gdzieś, kiedyś napisał)... grupa podlaska jest jak nessie, niby jest ale czy napewno... ja swojego skutka już przygotowałem do snu zimowego, nakryłem "kocykiem" i sobie śpi..., dobrze że nie przegapiłem tego oststniego w tym roku wyjazdu (dzięki Jaro)
boochos Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 Roman, Michu2012 - sprawdzaliście wątek wigilijny??? Czemu nie widzę jeszcze waszych zgłoszeń ???
jaro_4setka Opublikowano 20 Października 2012 Autor Opublikowano 20 Października 2012 ja nie mam co przykryć na zimę w garażyku , ale już na wiosne na pewno coś będzie , Michu taka ładna pogoda a Ty już nie jezdzisz...? ps. a Ty Szymonku odbieraj telefony, bawiłeś sie w moich regionach i nagle słuch po Tobie zaginą... DJ mówił ,że wyszedłeś o własnych siłach,ale gdzie poszedłeś tego już nie wie
boochos Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Jarku,szczerze mówiąc, kiedy spotkaliśmy się nadworcu PeKaPe - rozczuliłeś mnie miałem nadzieję, że oprócz pogawędki przy kawie spędzimy wieczór na wspólnej zabawie. Lecz, na parkiecie nie pojawił się Jaro miły mimo,ze wołałem za nim z całej siły na szczęście nie był to wieczór zmarnowany całkowicie gdyż z koleżankami z pracy !!! - zeszlismy z parkietu o świcie ... ...tak fajnie DJ nas zabawiał !!!
jaro_4setka Opublikowano 21 Października 2012 Autor Opublikowano 21 Października 2012 Jarku,szczerze mówiąc, kiedy spotkaliśmy się nadworcu PeKaPe - rozczuliłeś mnie kurcze,co mi pod okiem wyskoczyło... Lecz, na parkiecie nie pojawił się Jaro miły mimo,ze wołałem za nim z całej siły na szczęście nie był to wieczór zmarnowany całkowicie gdyż z koleżankami z pracy !!! - zeszlismy z parkietu o świcie ... ...tak fajnie DJ nas zabawiał !!! a mogłem sie bawić z wami,ale niestety mała przygoda w domu... i po zabawie...
boochos Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 dobrze, że przygoda Twoja dobrze się skończyła, a zabawa? Cóż, będzie następna okazja-grudzień tuż tuż!
jaro_4setka Opublikowano 21 Października 2012 Autor Opublikowano 21 Października 2012 może zaproś te koleżanki ze zdjęcia na wigilie...
boochos Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 w sumie zapraszałem, ale ich mężowie się nie zgodzili...
jaro_4setka Opublikowano 21 Października 2012 Autor Opublikowano 21 Października 2012 Nie rozumiem ich mężów... To tylko zwykła impreza , z alkoholem , i szalonymi tańcami aż do rana...czy widzisz w tym jakiś powód,żeby nie puścić żony... :-)
Michu2012 Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Nie rozumiem ich mężów... To tylko zwykła impreza , z alkoholem , i szalonymi tańcami aż do rana...czy widzisz w tym jakiś powód,żeby nie puścić żony... :-) co racja to racja
boochos Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 Roman, Michu2012 - sprawdzaliście wątek wigilijny??? Czemu nie widzę jeszcze waszych zgłoszeń ??? Brawo Michu!!! Czekamy na Romana, przedstawiciela mojego grodu, wierzę w Niego i Anię... (...)czy widzisz w tym jakiś powód,żeby nie puścić żony(...) nooo... w zasadzie to może 4 powody: "...4setka", czy jakoś tak...?
Klubowicze Doktorek Opublikowano 25 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 25 Października 2012 a może znacie koledzy jakąś starzejącą się samotnie koleżankę? Z chęcią bym ją poznał; mam już dosyć samotności ...
boochos Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 Przemo-a jak tam w Gołdapi-nie poznałeś jakiejś koleżanki? Podobno sanatorium to idealne miejsce na zawieranie znajomości...
jaro_4setka Opublikowano 25 Października 2012 Autor Opublikowano 25 Października 2012 Przemek ,jak nie ogarniesz wszystkich,to daj znać,przyjedziemy z pomocą...
Klubowicze MAKI Opublikowano 26 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 26 Października 2012 Przemo-a jak tam w Gołdapi-nie poznałeś jakiejś koleżanki? Podobno sanatorium to idealne miejsce na zawieranie znajomości... Ja kiedyś 1996 byłem w sanatorium i był taki pub (Piekiełko się nazywał ) gdzie we czwartki były balety o nazwie (Panie proszą Panów ) - Ah co to były za czasy - szampan za free ,nawet nauczyłem się walczyka i oberka tańczyć , a że rocznik nie odpowiadał mojemu to trudno - Jak to się mówi ? Na starej p..y młody MAKI ćwicył hi,hi
jaro_4setka Opublikowano 26 Października 2012 Autor Opublikowano 26 Października 2012 nawet nauczyłem się walczyka i oberka tańczyć , to dlatego tak wywijałeś na mierzei... nauka nie poszła w las
Klubowicze Doktorek Opublikowano 26 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 26 Października 2012 Budząc się rano wyjżałem za okno i pomyślałem, że to sen ale nie stety była to żywa piękna foto tapeta z ośnieżonymi świerkami i trawa pokryta białą śniegową "kołderką" , tak więc już zima zbliża się "dużymi krokami" ... P. S.Próbowałem tą wiadomość opisać w temacie"bura suka zima" ale nie mogłem tego tematu odnaleść
jaro_4setka Opublikowano 26 Października 2012 Autor Opublikowano 26 Października 2012 W BIalymstoku też prawdopodobnie rano byl śnieg,ale chyba za późno wstalem,bo nic nie zauważyłem, zima nie poczekala na mnie, biel widzialem tylko na zdjeciu przyslanym od Szymona, moze wstawi je na forum :-)
Gość Bartheez5 Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 Maki to KRÓL parkietu nie raz udowodnił jak się zamiata po parkiecie ....................TANCOR WZÓR -KONSPEKT
Michu2012 Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 W BIalymstoku też prawdopodobnie rano byl śnieg,ale chyba za późno wstalem,bo nic nie zauważyłem, zima nie poczekala na mnie, biel widzialem tylko na zdjeciu przyslanym od Szymona, moze wstawi je na forum :-) faktycznie rano w Białym śnieg sypał i to nawet "nie wąsko". Już miałem biec po skuter (tyle że śnieżny), a tu co za niefart śnieg "rozpuściłsia"... !placz1
jaro_4setka Opublikowano 26 Października 2012 Autor Opublikowano 26 Października 2012 Maki to KRÓL parkietu nie raz udowodnił jak się zamiata po parkiecie ....................TANCOR WZÓR -KONSPEKT Król trawnika, te jego 360...
Gość Bartheez5 Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 Te 360 stopni w wykonaniu MAKIEGO to nie jeden wymiatacz z forum by mu pozazdrościł......(krórlem i to w miejscu )
jaro_4setka Opublikowano 27 Października 2012 Autor Opublikowano 27 Października 2012 Te 360 stopni w wykonaniu MAKIEGO to nie jeden wymiatacz z forum by mu pozazdrościł......(krórlem i to w miejscu ) i do końca miał uśmiech na twarzy, zobaczymy co nam przygotuje na nadchodząca burgmanie... :-)
Rekomendowane odpowiedzi