boochos Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 (...)biel widzialem tylko na zdjeciu przyslanym od Szymona, moze wstawi je na forum :-) ...rzeczywiście, gdy wczoraj wstałem rano i wyjrzałem przez okienko, to taki widok ujrzałem: co prawda choinki z białym odcieniem bardzo ładnie wyglądają, ale mimo wszystko - wczoraj miałem jeszcze w planie jechać do pracy skuterem... chcąc, nie chcąc - wybrałem 4 kółka ... z małym akcentem w kolorze blue... Te 360 stopni w wykonaniu MAKIEGO to nie jeden wymiatacz z forum by mu pozazdrościł......(krórlem i to w miejscu ) no, Bartheez5 - zawsze to Ty byłeś mistrzem "winkielków". Czyżby jakaż zamiana miejsc na podium, hehe? i do końca miał uśmiech na twarzy, zobaczymy co nam przygotuje na nadchodząca burgmanie... :-) Jaro, nie przesadzaj - to tak długo mamy czekać??? Ja nastawiam się na jakieś extremalne wykonania - przez Makiego "aniołków" na śniegu - po wyskoku z sauny, kiedy będziemy w Tajtach na wigilii. A może zrobimy dokumentację naszych wyczynów na śniegu w formacie jpg. - i potem ogłosimy konkurs smsowy na najładniejszego "anioła z Tajtów". Nagroda główna - reputek w-m !!!
Gość Bartheez5 Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 Nooooo nie na darmo Suwaliszki są stolicą BIAŁYCH NIEDŹWIEDZI P..s. odnośnie Makiego to musiał byś Szymon zobaczyć sam sztuczkę w wykonaniu Makiego tzw. ,,Bączka na Buraku,, świetna sprawa w zatłoczonych miastach na szybką zmianę kierunku jazdy, noooooo ale tajniki musi ci sam Maki zdradzić co i jak
jaro_4setka Opublikowano 27 Października 2012 Autor Opublikowano 27 Października 2012 no, Bartheez5 - zawsze to Ty byłeś mistrzem "winkielków". Czyżby jakaż zamiana miejsc .na podium, hehe? proszę nie mylić winkielków z 360... :-)
Michu2012 Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 chcąc, nie chcąc - wybrałem 4 kółka ... z małym akcentem w kolorze blue... no, Bartheez5 - zawsze to Ty byłeś mistrzem "winkielków". Czyżby jakaż zamiana miejsc na podium, hehe? a tak apropos....(czy jak tam się to pisze poprawnie)... skąd macie takie fajne naklejki z burgmanią? Ja też bym chciał...
jaro_4setka Opublikowano 28 Października 2012 Autor Opublikowano 28 Października 2012 a tak apropos....(czy jak tam się to pisze poprawnie)... skąd macie takie fajne naklejki z burgmanią? Ja też bym chciał... jak będziesz grzeczny,to jest szansa,że na wigili taką dostaniesz...mikołaj wszystko widzi ps. miałem taką, ale dałem w prezęcie dla Czarka,który kupił ode mnie majkę...
Michu2012 Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 jak będziesz grzeczny,to jest szansa,że na wigili taką dostaniesz...mikołaj wszystko widzi ps. miałem taką, ale dałem w prezęcie dla Czarka,który kupił ode mnie majkę... Mikołaj... to lubię!
boochos Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 ...oczywiście - jeśli ktoś z założenia opuszcza wigilię W-M / GP - to niech spodziewa się rózgi pod swoją choinką i nagany od Mikołaja
jaro_4setka Opublikowano 30 Października 2012 Autor Opublikowano 30 Października 2012 Mikołaj... to lubię! śnieżynki nie widziałeś... też byś na pewno polubił...
boochos Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Jaro-nie ustawiaj wszystkich w swoim szeregu - a może Michu lubi właśnie grubszych brodaczy ubranych na czerwono...? (chyba sprawię sobie jakiś czerwony kombinezon, hehe) Szczupła, wysportowana, niebardzo opierająca się, w kusej spódniczce, z dużym dekoltem...? Hmm, nieee... to banalne, z całą pewnością nikt już nie chce oglądać takich Śnieżynek.
jaro_4setka Opublikowano 31 Października 2012 Autor Opublikowano 31 Października 2012 Szczupła, wysportowana, niebardzo opierająca się, w kusej spódniczce, z dużym dekoltem...? Hmm, nieee... to banalne, z całą pewnością nikt już nie chce oglądać takich Śnieżynek. masz racje , niech lepiej mikołaj przyjdzie sam...
czaro69 Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Chyba, że będzie z nim Reniferu
Michu2012 Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 generalnie to Mikuś może wogóle nie przychodzić byleby zorganizował prezenty... no niech już będzie ta śnieżynka......
Klubowicze MAKI Opublikowano 31 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2012 Jak Mikołaj będzie zajęty to może przesłać UPS-em lub DHL-em , sie nie pogniewam
jaro_4setka Opublikowano 31 Października 2012 Autor Opublikowano 31 Października 2012 Jak Mikołaj będzie zajęty to może przesłać UPS-em lub DHL-em , sie nie pogniewam nie ma żadnych przesyłek,prezenty na wigili w Giżycku...
Michu2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Panowie! wyjrzjrzałem rano przez okno i gdyby nie data (1.11) to można by wyciągać skutery i w trasę... !scooter
Gość Bartheez5 Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 No i te bagatela 5 stopni , w sam raz na jazdę
jaro_4setka Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Opublikowano 1 Listopada 2012 Przynajmniej człowiek nie spoci się przy takiej temperaturze :-)
boochos Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 a ja, dziś również wykorzystałem piękną pogodę...dzień był słoneczny i ciepły więc na początek ruszyliśmy, aby obejrzec nowe domki, które właśnie wyrosły w naszym sąsiedztwie taaa... nic nie zapowiadało silnych wrażeń, które wieczorem nie pozostawiły suchej nitki na karku... po południu wyciągnąłem skuta na przebieżkę, tak mi się spodobało, że zechciałem go nawet odświeżyc podjechałem więc na myjnię, wrzuciłem 5 PeeLeNów i....zaczęło się... kilkanaście atmosfer z wodnej sztycy nie miało litości nawet dla najmniejszego brudku ale opłacało się trochę zmoknąc, gdy przebywałem w wilgotnej mgiełce przy temp +5C, aby ujrzec potem swego zadowolonego skuta najgorsze, że zapomniałem szmatki do wysuszenia siedziska no, ale teraz to i pod neonem - nie jest wstyd zaparkowac, hehe teraz to już kocyk w garażu i trochę prądu 1 raz w miesiącu. oby do wiosny...
jaro_4setka Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Opublikowano 11 Listopada 2012 tak sie zastanawiałem, czy można myć na takiej myjni skuter, bardziej mi chodzi o to ,czy nikt z obsługi nie zwróci uwagi, no bo wiadomo ,że nie lejemy wody do filtrów, ja myje, ale zawsze myśle ,że ktoś klepnie mnie po ramieniu i pokiwa paluszkiem...
boochos Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 a dlaczego miałby tak zrobic??? Przecież wrzucam żetony tak samo jakbym mył auto...
jaro_4setka Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Opublikowano 11 Listopada 2012 Chodzi tu o to ,ze silniki w motorach są na wierzchu,a taki skuter traktowany jest jest jak motocykl, na takich myjkach nie można myć silników, kiedyś jak podjechałem quadem,to zwrócili mi uwagę... Dlatego zastanawiam sie jak podchodzą do skuterów... Może kiedyś zapytam obsługi... :-)
boochos Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 no to pieknie - zestresowałeś mnie teraz
jaro_4setka Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Opublikowano 12 Listopada 2012 Ja nie poddaje sie,dalej myje na takich myjkach... najwyżej ktoś znowu zwróci uwagę,jak na razie ze skuterem udawalo sie... najlepiej jezdzić nocą,wtedy nikogo z obsługi nie ma... :-) ps.przygotowałeś już sprzęt na środę?
boochos Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Jarek-sprzęt już miodem nasmarowany! Bielizna przygotowana! Oby tylko śnieg spadł...! Trzeba mieć nadzieję, hehe. Jutro czekam na Ciebie ze śniadaniem !
jaro_4setka Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Opublikowano 13 Listopada 2012 miodem niedobrze... jakiś niedzwiadek może Ciebie gonić... jak mam rozumieć,rano śniadania w białym nie jeść...
Rekomendowane odpowiedzi