jaro_4setka Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 oooo, to Krzyśku nie będziesz sam na wigilii... przywiez troche euro do giżycka
Klubowicze MAKI Opublikowano 8 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2012 i wiezie prezent w postaci EURO . EURO pejskie nawyki - wrzuca na konto i nie rusza aż będzie wysokie % :)
Gość Bartheez5 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 W nawiązaniu do tematu spotkania wigilijnego muszę z przykrością poinformować że nie zaszczycę swoją osobą na owej imprezie Po zapoznaniu się z rozkładem jazdy w fabryce nie mam fizycznie możliwości być z wami Pozdrawiam i życzę miłej zabawy
jaro_4setka Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 W nawiązaniu do tematu spotkania wigilijnego muszę z przykrością poinformować że nie zaszczycę swoją osobą na owej imprezie Po zapoznaniu się z rozkładem jazdy w fabryce nie mam fizycznie możliwości być z wami Pozdrawiam i życzę miłej zabawy Rafał,a jak narozrabiamy,to przyjedziesz na interwencję? :-)
sanctus Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Ja dziękuję za zaproszenie, ale okazało się że muszę pracować. Bardzo żałuję, że nie będę mógł poznać kolegów. Pozdrawiam i życzę miłej zabawy.
jaro_4setka Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Czaro...to ile już waży Twoja córeczka? bo słyszałem,że ile kg. tyle literków,powiedz Adzie,niech te ostatnie dni częściej i obficiej ją karmi,oby przybrała jeszcze na wadze.... ps.dobrze,że nie ma takiej zasady po zakupie maxi....
boochos Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 ale jest taka zasada, że jaką pojemność skuta kupisz - to wtedy razy 10 i to co wyjdzie w litrach-to na stół ...
jaro_4setka Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 ale jest taka zasada, że jaką pojemność skuta kupisz - to wtedy razy 10 i to co wyjdzie w litrach-to na stół ... myślę ,że po pępkowym już nie wstaniesz od stołu... to po co moją matematyką łamać głowę
czaro69 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2012 Tak , młoda ważyła 1,6kg zatem kupiłem 5x0,7l żubrówki i chyba będzie dobrze
boochos Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 nic nie zrozumiałem, ale ok. Czaro,Ty to dobry z tej matematyki jesteś jednak.
czaro69 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2012 Stawia się tyle w litrach jaka była waga w kg w dniu narodzin... Na wszelki wypadek kupiłem podwójnie, żebyście wypili zdrowie młodej i rodziców p.s. W piątek zaczynamy o godz.18.00 Pokoje w hotelu będą dostępne od 14.00 Jaro, nawet nie myśl, że ominie Cię postawienie flaszki.Chcesz, żeby burek krzywo jeździł
jaro_4setka Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 może jak postawie dwie,to będzie mniej palił...
czaro69 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2012 Proszę smarować "narty" i widzimy się jutro. Startujemy ok 18.00, pozdrawiam
Klubowicze Doktorek Opublikowano 15 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 15 Grudnia 2012 Podczas naszej Wigilii atmosfera jest bardzo miła :), zresztą tak jak podczas Burgmaniackich spotkań :) ;)
Klubowicze MAKI Opublikowano 15 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 15 Grudnia 2012 Ok.18.00 wraz ze swoją połówką MAKOWINKĄ wróciliśmy do domku i zakończyliśmy spotkanie Wigilijne . Dziękujemy wszystkim za mile spędzony czas , za sękacza ,pogawędki w saunie oraz zabawy na śniegu . Szczególnie dziękujemy Czarkowi i Adzie za zorganizowanie imprezy - i oczywiście ściskamy małą piękną Burgmaniaczkę. Wesołych Świąt ! i Miłej dalszej zabawy
Klubowicze Doktorek Opublikowano 15 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 15 Grudnia 2012 Podczas naszej Wigilii atmosfera jest bardzo miła :), zresztą tak jak podczas Burgmaniackich spotkań :) ;)
jaro_4setka Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 ja już w domu,troche sniegiem sypało i wiało,snieg na drodze,zaspy sie tworzyły,ale droga fajna , nie wiem dlaczego,ale lubie w taką pogode jezdzić autem, 168 km, 2 i pół godziny jazdy,i po wszystkim... dziękuje wszystkim za super zabawę... było fajnie,kto był na pewno to potwierdzi... ps. czekamy na relację Szymona...
czaro69 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2012 My też w końcu dotarliśmy do domku. Pogoda fajna ale na drogach masakra... Dziekujemy Wszystkim za miłe spotkanie wigilijne i wpólne pogaduchy. Impreza udana i kto nie był, niech oczywiście żałuje. Takiego Mikołaja i takiej seksi Śnieżynki jeszcze nie widziałem, a śmiechu było przy tym aż do łez. Niektórzy uczestnicy mieli do przejechania całkiem sporo kilometrów - szacun dla Was. P.s.Natalia dziękuje za prezenty wszystkim Mikołajom.
Klubowicze Ewik Opublikowano 16 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 16 Grudnia 2012 My również dotarliśmy do domu. Do Łomży trasa przeważnie biała. Za Łomżą musieliśmy zawrócić z drogi na Ostrów Mazowiecką ponieważ była zablokowana przez wypadek, jak jeszcze na naszych oczach pług z solniczką stoczył się do rowu blokując trasę na amen poddaliśmy się i pojechaliśmy przez Ostrołękę. Jeszcze raz dziękujemy wszystkim za tak sympatyczne wigilijne spotkanie , Mikołajowi i Śnieżynce za prezenty a organizatorom za ogarnięcie bałaganu . Miło było Was znowu zobaczyć i pogadać . Jak Wrzonio się ogarnie to wstawi relację fotograficzną .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Grudnia 2012 Administrator Opublikowano 16 Grudnia 2012 Fota Śnieżynki powala... i jaka zgrabna! . Już słyszałem relację z imprezy i wiem, że było super Niestety, robiłem co mogłem aby być tam z Wami ale nie udało się . Co się odwlecze... itd. Za rok znów są Święta Dziękuję za przekazanie kalendarza Wrzoniowi i Ewikowi a także za suprise'a. W tym miejscu chciałem złożyć Serdeczne życzenia Wesołych Świąt dla całej Braci Warmińsko Mazurskiego Ps. Dajcie jakąś galeryjkę foto coby choć oko nacieszyć
jaro_4setka Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Fota Śnieżynki powala... i jaka zgrabna! śnieżynka cały rok pracowała nad tym,żeby tak wyglądać... ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia...
upiór Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Witam Brać Warmińsko Mazurską . Widzę że spotkanie wigilijne Wam wypaliło superowo . Czarek zapodaj więcej fotek , ta śnieżynka jest bardzo ładna .
jaro_4setka Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 , ta śnieżynka jest bardzo ładna . panowie,zmartwie was,doszły mnie słuchy,że śnieżynka lubi dziewczyny... :-)
Rekomendowane odpowiedzi