boochos Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 ...Osoby niezdecydowane proszę o przyśpieszenie podjęcia decyzji o chęci uczestnictwa w naszym spotkaniu... P.S. Lista chętnych i główne info o spotkaniu jest w poście nr 29. bardzo proszę o dopisywanie się chętnych na listę, mamy naciski z Laponii, z fabryki prezentów-potem mogą nie wyrobić się w terminie...-a rózgę tylko, głupio dostać ;-)
Roman Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Ja z Anną niestety nie damy rady przyjechać.Życzymy wszystkim udanej zabawy i czekamy na fotorelację .
czaro69 Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Opublikowano 23 Listopada 2012 Roman, rozumiem, dzięki za info.Pozdrawiamy Was serdecznie
boochos Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 Hej Czaro! Co tam słychac w hotelu, robiłeś rekonesans???
czaro69 Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Opublikowano 28 Listopada 2012 Tak, dziś w towarzystwie moich dziewczyn zawitałem w hotelu w celu zrobienia ostatnich ustaleń. Cena noclegu się nie zmienia, czyli w najtańszej opcji jest to 60 zł od osoby za dobę w pokoju dwuosobowym. Koszt noclegu obejmuje oczywiście śniadanie w formie szwedzkiego stołu. Koszt biesiady w czasie naszego spotkania to 60 PLN/osobę w piątek i tyle samo w sobotę. Menu to moja słodka tajemnica, ale bez obaw będzie co jeść, pamiętałem też o uczuleniu Agnieszki. Czyli za dobę wychodzi 120 zł/osobę oczywiście przy noclegu w pokoju dwuosobowym. Obiad w sobotę we własnym zakresie, można ewentualnie skorzystać z restauracji hotelowej. Napoje we własnym zakresie, hotel gwarantuje kawę i herbatę. Uwaga: dzięki uprzejmości hotelu, bania będzie nam udostępniona w sobotę za 150 zł niezależnie od ilości chętnych osób Czekam na ostatnich spóźnialskich i 3 grudnia zamykam listę. Jeśli ktoś zgłosi się po tym terminie to nie gwarantuję noclegu. Pozdrawiam i do zobaczenia p.s. Oj będzie się działo, już się boję. Reputki do odbioru, napoje z ostatniej imprezy, flaszki stawiane z różnych okazji (narodziny Natalii, nowy skut Jaro, urodziny Maćka i Stalonego......)
Klubowicze MAKI Opublikowano 29 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 29 Listopada 2012 p.s. Oj będzie się działo, już się boję. Reputki do odbioru, napoje z ostatniej imprezy, flaszki stawiane z różnych okazji (narodziny Natalii, nowy skut Jaro, urodziny Maćka i Stalonego......) :) Czarek !! O moich śnieżynkach zapomniałeś !! A ja na wiagrę zbieram - co by nie dać plamy !
boochos Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 ...pamiętałem też o uczuleniu Agnieszki... "Czaruś , kochany jesteś" - cytuję agnienię, żonę mą Czarek !! O moich śnieżynkach zapomniałeś !! A ja na wiagrę zbieram - co by nie dać plamy ! Maki, spoko luz - jeśli Jaro załatwi takie snieżynki, o których mi mówił, to żaden lek "stawiający na bacznośc" - nie będzie Ci potrzebny. Poza tym są inne znane sposoby, aby stanąc na wysokości zadania... Ale, no właśnie... jest jedno "ale" - tak jak ze wszystkim, w tej materii również nie można przesadzic. Wiadomo, że w pewnych sytuacjach mężczyzna nie potrafi myślec jasno , a wtedy może się to czasem skończyc tragicznie... Maki, kiedy sytuacja zacznie się wymykac spod kontroli... to wtedy ewentualnie BROM...
czaro69 Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Opublikowano 30 Listopada 2012 Brom Maki dostawał za młodego we wojsku, tylko teraz kurcze zaczyna działać :)
Klubowicze MAKI Opublikowano 30 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 30 Listopada 2012 No tak Czarek tylko czemu tak długo trzyma ? Nie to niemożliwe - przecież Ja mam dwie dorodne córy !! - nawet podobne doo ?? no tak do mamy ? Niee Czarek - widzę że źle się wysypiasz :)
jaro_4setka Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 mając na uwadze dobro naszej wątroby,opijanie mojego burka może przełożymy na rozpoczęcie sezonu skuterowego,skupmy się na ważniejszych okazjach,pępkowe,i urodziny
czaro69 Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Opublikowano 30 Listopada 2012 Jak Jaro sobie życzysz, ale i tak Ci nie odpuścimy
boochos Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 Jaro, obiecałeś wściekłe psy... chyba nie chciałeś zaprosic mnie do kina ??? Ja szczerze mówiąc nastawiałem się na takie coś: a tak naprawdę to ..
jaro_4setka Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 namówiłeś mnie,opijamy wszystkie okazje, tylko żeby nie zakończyło się spaniem przy stole
boochos Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 Jarku, lepiej przy stole niż gdzie indziej: ...i pomimo, że zawsze znajdzie się pomocny kolega, który przygotuje cię do smacznego snu, a nawet da ulubioną maskotkę, żebyś koszmarów nie miał: to pamiętaj, że tylko "ta jedyna" zabierze cię do "portu" - a skoro ja w piątek będę solo, więc o żadnym nadużywaniu nie ma mowy...
czaro69 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2012 Mam jeszcze jedno pytanie, jeśli nie spadnie jakaś duża ilość śniegu, to istnieje możliwość pojeździć quadami kymco 250. Koszt 90 zł/godz/szt. Są dwa wozidełka. Wiąże się to jednak z konieczności podjechania do Giżycka, jakieś 4 km. Co Wy na to? Macie ochotę?
jaro_4setka Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 250, zero przyjemności ,szkoda kasy żeby to było 4X4 i coś powyżej 400 pojemności ,jakaś przeprawa,to wtedy może warto,ja się nie pisze,chyba że większość zdecyduje to mogę popatrzeć mam coś takiego przynajmniej raz w miesiącu... brudna robota jak przynajmniej coś takiego będą mieli,to może dam się namówić
czaro69 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2012 Chyba faktycznie racja, napęd mają tylko na przód i kobita powiedziała, że jak popada śniegu to już po zawodach....Jaro, skoro masz co miesiąc takie zabawki, to musimy pomyśleć o imprezie u Ciebie z odrobiną błota w tle
jaro_4setka Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 tylko nie wiem czy kumpel zgodzi sie żeby tyle ludzi dosiadało jego quady
czaro69 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2012 Myślę, że jest to tylko kwestia ceny
jaro_4setka Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 to kto o której wybiera sie do giżycka,ja z Szymonem najprawdopodobniej z Suwałk wyjedziemy po 12 w piątek... ps. a co słychać u Michała z Białegostoku,nic sie nie zmieniło co do wigilii ?
boochos Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Panie i Panowie - niektóre imprezy wigilijne, w innych regionach już się w tym roku odbyły, lub trwają właśnie w najlepsze. Wiem, że Mikołąj ze Śnieżynką ledwo się wyrabiają - tyle roboty, że ledwo mogą nadąży... ... musimy go godnie przyjąc, jeśli nas odwiedzi w przyszłym tygodniu, żeby naładował swoje akumulatory myślę, że skoro w opcji jest sauna, to będzie nam łatwiej "zaspokoic" Świętego
jaro_4setka Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 UWAGA,DOSTAŁEM MMSA,NIE WIEM OD KOGO, NUMERU NIE ZNAM...!!!!!!!!!!!!
czaro69 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2012 Chyba już nie możecie się doczekać. I bardzo dobrze bo ja też....a zapowiada się niezła impreza. Ps. fajne foto śnieżynki
Klubowicze MAKI Opublikowano 8 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2012 A do mnie z za Odry właśnie jedzie śnieżynka z którą jestem już 20 lat i wiezie prezent w postaci EURO .
Rekomendowane odpowiedzi