Klubowicze MAKI Opublikowano 24 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 24 Października 2012 Ja na chwilę obecną z Żoną , jedna doba czyli pt. - sb.
czaro69 Opublikowano 24 Października 2012 Autor Opublikowano 24 Października 2012 Proszę wpisywać dokładnie, tak jak to zrobił Maki. Lista zaktualizowana P.s. Czekam na wyjaśnienie Micha2012
Michu2012 Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 ok uściślam, 2 osoby (nie wiem tylko, czy z żoną czy z synem), 1 chodziło mi o 1 dobę
boochos Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 ja co prawda do sauny się nie wybieram(...) ...a to się jeszcze okaże... - na Twoim miejscu, to bym się tak nie zarzekał. Różne plany i postanowienia można zmienić będąc pod wpływem...np. pełni księżyca, hehe Ja na chwilę obecną z Żoną , jedna doba czyli pt. - sb. O właśnie! Brawo! Takich ludzi nam trzeba do budowy Polski. Maki - człowiek zdecydowany i pewny: - "z żoną na chwilę obecną" - pięknie ujęte -"jedna doba" - Krzysiu, oj Krzysiu... - też bym się tak nie zarzekał. No gdzie - prosto z sauny gonić kilkadziesiąt kilometrów nazad do domu - toż to trzeba odpocząć, odparować,a może nawet i przysłowiowe "ZERO" wydmuchać (...) chodziło mi o 1 dobę Michu - którą dobę: pt/so czy so/ndz. Napisz dokładnie, a najlepiej - dwie zaznacz... nie pożałujesz, a Mikołaj - zobaczy, żeś grzeczny chłopak, świętujesz z Burgmaniakami jak się należy i rózgi nie przyniesie...
czaro69 Opublikowano 24 Października 2012 Autor Opublikowano 24 Października 2012 Jak będą jakieś błędy na liście chętnych - proszę dać znać,poprawię
boochos Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 dla zainteresowanych dodam, wtrącając się, że lista jest w poście #29-póki co-jest tam jeszcze bardzo dużo miejsca...
Michu2012 Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 ...a to się jeszcze okaże... - na Twoim miejscu, to bym się tak nie zarzekał. Różne plany i postanowienia można zmienić będąc pod wpływem...np. pełni księżyca, hehe co racja to racja... Michu - którą dobę: pt/so czy so/ndz. Napisz dokładnie, a najlepiej - dwie zaznacz... nie pożałujesz, a Mikołaj - zobaczy, żeś grzeczny chłopak, świętujesz z Burgmaniakami jak się należy i rózgi nie przyniesie... uściślam -na dzisiaj chodzi mi o noc piątek-sobota... ale może coś jeszcze w domu wynegocjuję....
jaro_4setka Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 uściślam -na dzisiaj chodzi mi o noc piątek-sobota... ale może coś jeszcze w domu wynegocjuję.... negocjuj,bo u nas dzielenie sie opłatkiem,bywa strasznie męczące Szymon powtarza przez całą noc, " ze mną sie nie podzielisz " , czy jakoś tak...
czaro69 Opublikowano 31 Października 2012 Autor Opublikowano 31 Października 2012 Ze względów organizacyjnych lista chętnych zostanie zamknięta w niedziele 2 grudnia Zatem jest ponad miesiąc aby się zastanowić
Klubowicze bargacz Opublikowano 11 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 2012 Czaro, będziemy najprawdopodobniej z piątku na sobotę. Jak się coś zmieni to powiadomię.
boochos Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 Adaś, noo...! Wreszcie! Do zoba!
jaro_4setka Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 Czaro, będziemy najprawdopodobniej z piątku na sobotę. Jak się coś zmieni to powiadomię. mam nadzieje,że jedyne co może sie zmienić,to tylko to, czy zostajecie dłużej,czyli do niedzieli
czaro69 Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Opublikowano 11 Listopada 2012 Czekam na kolejne zgłoszenia....Lista już zaktualizowana
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 12 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 12 Listopada 2012 No dobra Czarku dopisz nas od piątku do niedzieli, (opcja z sauną). :) (jest opcja, że jeszcze ktoś z nami dojedzie, ale o tym potem)
czaro69 Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Opublikowano 12 Listopada 2012 Już Was dopisałem,pozdrawiam
boochos Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Czaro-tak sobie przeglądam fotki z naszych spotkań i zastanawiam się-te sushi w Tajtach to załapuje się na "potrawę wigilijną", mam nadzieję? Bardzo ono dobre jest.
jaro_4setka Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 za każdym razem było, myślę,że i teraz będzie...
czaro69 Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 Spoko, zamówię sushi.......Wiem, że niektórym bardzo smakuje
jaro_4setka Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Spoko, zamówię sushi.......Wiem, że niektórym bardzo smakuje z pozdrowieniami dla Wandy...
boochos Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 ooo... dla Wandy też sushi? a to niespodzianka, bo nie widzę ich na liście... mam nadzieję, że wkrótce to się zmieni i spotkamy się w Giżycku!
jaro_4setka Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 to jest zachęta ,żeby zapisali się na listę...
czaro69 Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 Bez obaw, Wanda z Maćkiem będą...Ale czekam na oficjalny akces
boochos Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Szymonie nie mówię TAK i nie mówię NIE , jest jeszcze sporo czasu ............. No i jak tam Rafałku? będziesz z nami w saunie...? Bez obaw, Wanda z Maćkiem będą...Ale czekam na oficjalny akces A! OK. Dobra wiadomość.
jaro_4setka Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 Bez obaw, Wanda z Maćkiem będą...Ale czekam na oficjalny akces dziwne jakby nie byli na swoim podwórku..
czaro69 Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Opublikowano 22 Listopada 2012 Po niedzieli podjadę do hotelu i ustalę menu na nasze spotkanie. Oczywiście podam ostateczne ceny za jedzenie. Koszt noclegu się nie zmienia. Osoby niezdecydowane proszę o przyśpieszenie podjęcia decyzji o chęci uczestnictwa w naszym spotkaniu... Jeśli ktoś nie chce noclegu a chce być na wigilii, to jest taka możliwość. Pozdrawiam P.S. Lista chętnych i główne info o spotkaniu jest w poście nr 29.
Rekomendowane odpowiedzi