Gość Bartheez5 Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Odnośnie spotkania wigilijnego. Z miłą chęcią spotkam się z zacnym gronem W-M i GP, lecz ja nie pisze się na 2 dniowy pobyt gdyż jest to okres przed świętami i mnóstwo rzeczy w tym okresie jest do załatwienia i do kupienia. Jestem jak najbardziej ,,ZA,, aby spotkać się z wami i postaram się być na 2-3 godzinki aby złożyć sobie życzenia i połamać się opłatkiem
jaro_4setka Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Odnośnie spotkania wigilijnego. Z miłą chęcią spotkam się z zacnym gronem W-M i GP, lecz ja nie pisze się na 2 dniowy pobyt gdyż jest to okres przed świętami i mnóstwo rzeczy w tym okresie jest do załatwienia i do kupienia. Jestem jak najbardziej ,,ZA,, aby spotkać się z wami i postaram się być na 2-3 godzinki aby złożyć sobie życzenia i połamać się opłatkiem pamiętaj , żeby zabrać kierowce ze sobą... !piwko
boochos Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 ...lecz ja nie pisze się na 2 dniowy pobyt... Z kolei ja, a w zasadzie to -MY (razem z moimi 3 girlsami) będziemy chcieli przenocować, bo skoro wybierzemy się dopiero popołudniu z domu, to do giża przybędziemy na wieczór, więc nie będziemy po nocy tłuc się z powrotem, a poza tym szkoda nie wykorzystać atrakcji - Czaro, sauna tam działa ??? pamiętaj , żeby zabrać kierowce ze sobą... !piwko ja jadę z kierowcą, ale kierowca też człowiek, a nie kaktus i ...pić musi. Wiadomo, bez podlewania to nawet choinka wyschnie , no chyba, że jest plastikowa....
czaro69 Opublikowano 5 Października 2012 Autor Opublikowano 5 Października 2012 Spotkanie wigilijne + pępkowe Natalii w dniach 14-16 grudnia, hotel Tajty http://www.hoteltajty.pl/ Wilkasy k/Giżycka GPS: E21°43'57.438'' (E21.7326221°) N54°01'19.069'' (N54.0219650°) Koszt noclegu to 60 PLN za osobę w pokoju dwuosobowym, pokój jednoosobowy 90 PLN, rodzinne studio 220 PLN - 2 pokoje dwuosobowe połączone przejściem. Koszt noclegu zawiera śniadanie. Ceny noclegu są podane za dobę. Koszt jedzenia to 60 zł za biesiadę od osoby. Sauna w hotelu za salą kominkową jest w cenie noclegu, natomiast zewnętrzna bania jest niestety płatna.. Koszt to 150 zł. Lista chętnych 2 noclegi (piątek - niedziela): czaro69+Ada+Natalia; Jaro4setka; Boochos; Doktorek; Ewik+Wrzonio; Lista chętnych 1 nocleg (piątek - sobota): Maki+Krystyna Michu2012+ 1 osoba; Bargacz+Ela; Lista chętnych 1 nocleg (sobota - niedziela): Stalone+Bożena; Agnieszka; Lista chętnych bez noclegu (piątek - niedziela): Avanturnik+Wandalistka Lista chętnych bez noclegu (sobota - niedziela): Dizel+Aneta; Razem : impreza pt/sob 15 osób dorosłych; sob/ndz 14 osób dorosłych.
jaro_4setka Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 Jak Natalia będzie,to ja też jadę... ;-) prosze o dopisanie mnie do listy...
boochos Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 boochos + 3 razy A cała nasza 4 chętna na 2 noclegi w tajtach i spędzanie czasu w gronie Burgmaniaków !!! PS. Mam nadzieję, że wszyscy byli grzeczni i Mikołaj przyjdzie...???
czaro69 Opublikowano 17 Października 2012 Autor Opublikowano 17 Października 2012 Lista została podzielona na dwie opcje -1 nocleg i 2 noclegi
jaro_4setka Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 Czarku,na razie nie ma co dzielić,dwa czy jeden nocleg,jak będziesz znał już cene, wtedy łatwiej będzie podjąć decyzje... może dwa noclegi będą niewiele droższe...
czaro69 Opublikowano 17 Października 2012 Autor Opublikowano 17 Października 2012 Z wcześniejszych rozmów z p. Magdą wynika, że nocleg będzie kosztować 60 PLN/osobę na dobę ze śniadaniem oczywiście
boochos Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 Czarku(...) Jarku, myślę że Czarku dobrą cenę wynegocjuje, ale nic za darmo nie będzie... Tym niemniej uważam że są tam komfortowe warunki-a, i jeszcze w saunie nie gościliśmy...! Grubo! będzie gorąco i ślisko, a na zewnątrz będzie wtedy zimno i biało - oj będzie się działo!
czaro69 Opublikowano 19 Października 2012 Autor Opublikowano 19 Października 2012 Ceny noclegów są już ustalone, post z listą chętnych
Klubowicze Doktorek Opublikowano 19 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 19 Października 2012 Czarek oczywiscie dopisz i mnie na wigilijne spotkanie z Wami, Pozdrawiam Was z Sanatorium z Gołdapii kuracjusz Przemek
viking Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 teraz widze że najlepsze imprezy będą mnie omijać przez moją pracę
jaro_4setka Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Koszt noclegu to 60 PLN za osobę w pokoju dwuosobowym, pokój jednoosobowy 90 PLN, rodzinne studio 220 PLN - 2 pokoje dwuosobowe połączone przejściem. Koszt noclegu zawiera śniadanie. Ceny noclegu są podane za dobę. to ja mogę spać sam w pokoju dwuosobowym , 60 zł za osobę... , bo jednoosobowy jest droższy
boochos Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Jaro, to jeśli będziesz spał w 2-jce, a ja jadę w 2 osoby dorosłe + 2 dzieci to może udostępnił mi jedno miejsce w swoim roomie? Wtedy w moim pokoju na tapczanie będzie mogła spać agnienia z naszymi młodymi, a ja u Ciebie. to mi też wyjdzie o 4 dychy/dobę mniej... PS. Tylko nie wiem- czy będzie układ, że ja śpię u Ciebie, a agnienia z dziewczynkami, czy ja z córkami, a agnienia u Ciebie- to może niech Ona zdecyduje...?
jaro_4setka Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 PS. Tylko nie wiem- czy będzie układ, że ja śpię u Ciebie, a agnienia z dziewczynkami, czy ja z córkami, a agnienia u Ciebie- to może niech Ona zdecyduje...? może Ty zadecyduj,bo ja chyba wiem jaki będzie wybór Agnieszki... Szymon widziałeś mnie na żywo,i moje boskie ciało ...
Gość Bartheez5 Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Panowie co to za OT???? Wyznania to na PM pisać!!!
boochos Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 ... jestem nastawiony na tą "chwilę prawdy", wiem, że może być bolesna. Dlatego już teraz robię przygotowania, abym miał jakieś szanse w castingu, kiedy będziemy na saunie- szlifuję mój tors, ściśle mówiąc - brzuch. Codziennie kilka godzin leżę płasko na kaloryferze - podobno wszystkie "żeliwne żeberka" to bezpośrednie odlewy brzucha CHUCK'a NORRIS'a. Ta metoda musi działać, hehe !
czaro69 Opublikowano 21 Października 2012 Autor Opublikowano 21 Października 2012 Taka opcja jet jak najbardziej do zaakceptowania. Wtedy wyjdą 2 pokoje 2 osobowe, tylko sie dogadajcie, kto z kim i na którym boku.... Ja w to nie wnikam
boochos Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Czaro-myślę, że w saunie wszystko się rozstrzygnie...
Klubowicze MAKI Opublikowano 21 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2012 Wiecie do czego służy sauna ? Zbierać pokrzywy póki jeszcze czas , - Będziemy po tyłkach niegrzecznych i sprośnych bić
jaro_4setka Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Zbierać pokrzywy póki jeszcze czas , - Będziemy po tyłkach niegrzecznych i sprośnych bić Krzysiek Ty to umiesz się zabawić
boochos Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 jak do tej pory - to widzę w saunie Jara, Czara, Przemo i siebie. Panowie, Panie! Zapisywać się proszę!
Michu2012 Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 ja co prawda do sauny się nie wybieram, ale na imprezkę wigilijna i owszem i to w min. 2 osoby
czaro69 Opublikowano 23 Października 2012 Autor Opublikowano 23 Października 2012 Michu, napisz dokładniej, ilość osób i noclegów
Rekomendowane odpowiedzi