Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 23 Września 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Września 2016 OK, jak pisałem spotkanie są cykliczne. Jak coś to specjalnie dla Ciebie zrobimy jakieś spotkanko 21 X. Czytaj forum regionalne. Jak to mówią indianie: pożywiom, uwidim .
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 28 Września 2016 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 28 Września 2016 Demokracja się nam rozpleniła i nic ustalić nie można, więc propozycja moja jest taka: - powrót do spotkań czwartkowych w lokalach, - do wyboru czwartek 06.10.16 albo 13.10.16 (ukłon w stronę demokracji), - miejsce - Karczma u Jana godzina 18.00 - dla niewtajemniczonych (http://www.karczmarzeszow.pl/kontakt) motocykliści mają zniżkę. Jeżeli nie będzie kompromisu, to ja (nie demokratycznie) ustalę termin.
gumis Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 Saper mi pasują oba terminyWysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 28 Września 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 28 Września 2016 Jestem za 13 - tym. Przesądny jestem , ale to czwartek, a nie piątek , 6 - tego nie wykluczam - ale zanosi się ciężki tydzień w mordorze
bobbens Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 co to za demokracja gdzie 2 debili może profesora przegłosować... żeby wprowadzić trochę fermentu to ja zdecydowanie za 6 jestem
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 28 Września 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 28 Września 2016 Bobbens, a Ty to za długo w tym Czarnobylu chyba siedziałeś i zbyt dużą dawkę promieniowania przyjąłeś ? Wywrotowiec jeden się znalazł
gumis Opublikowano 29 Września 2016 Opublikowano 29 Września 2016 Popieram 6-go, Bobbens jest prawie, że po sąsiedzku więc łatwiej nam będzie razem dojechać
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 29 Września 2016 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 29 Września 2016 Bobbens, Ty to jednak malkontent jesteś. Spotkanie ustalam zatem na: 06.10.16 godzina 18.00 Karczma u Jana.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 29 Września 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 29 Września 2016 OK, przyjąłem do wiadomości, Baśka też - co wcale nie znaczy że się nie spóźnię
bobbens Opublikowano 29 Września 2016 Opublikowano 29 Września 2016 i widzisz Saper profesorze tak trzeba trzymać w firmie do rozkazów i podległości służbowej jestem przywykły więc... gdzie tu miejsce na demokrację
GrzechoCnik Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 A jak się spotkacie to niech tam który rozgarnięty klepnie EndriuBisa w potylicę, żeby fotki z Roztocza wrzucił. bo chcę temat zamknąć - thx PS tylko Saperku nie za mocno bo się chłopak przekręci
bobbens Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 i znowu to ja wyjdę na tego który najwięcej miesza... niestety właśnie dotarła do mnie wiadomość, że 6 października o godzinie 19:00 to będę w Rzeszowie ale nie w karczmie u Jana ale na rodzinnej wizycie stomatologicznej w primadencie zatem co niewątpliwie zmartwi gumisia nie będę mógł się wybrać na spotkanie... i teraz czas na zamieszanie - a może by tak jednak 15...???
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 30 Września 2016 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 30 Września 2016 No proszę, proszę. Malkontencił na demokrację, domagał się totalitaryzmu a teraz co? Teraz to jednak poczekamy, niech się inni wypowiedzą.
bobbens Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Przyjmę każdy wyrok... i malutkie sprostowanko oczywiście nie 15 a 13 - taka omyłka pisarska
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 1 Października 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 1 Października 2016 No i jak się tu nie denerwować. Wstajesz sobie spokojnie w sobotę rano, w perspektywie miła wycieczka na skuterze i cały dzień na Solinie pod żaglami, pijesz poranną kawę, czytasz forum i co ... Jak nie groźby (prawie karalne) to "demokracji" ciąg dalszy Ja jestem za 13-tym - zresztą od początku byłem. Co do zdjęć z Roztocza - jak przeżyje ten weekend to postaram się nadrobić zaraz po niedzieli.
gumis Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 13 też może byćWysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 3 Października 2016 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 3 Października 2016 Na wniosek "Malkontenta", po przedyskutowaniu sprawy przełożenia terminu spotkania (demokratycznie), podczas wycieczki do Sanoka, termin został przesunięty.Termin spotkania - 13.10.16 godzina 18.00Miejsce spotkania - Karczma u Jana
bobbens Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Poniżej znajduje się zbiorcza lista wszystkich 54 synonimów do słowa malkontent, gdyby ktoś potrzebował pomocy : brękot, gbur, gderacz, ględa, ględziarz, grubianin, grymaśnik, kwękacz, mantyka, maruda, męczydusza, mrukot, narzekacz, nudziarz, upierdliwiec, utyskiwacz, wyrzekacz, zrzęda, zrzędliwiec, cenzor, cięty język, ironista, kaznodzieja, krytyk, krytykant, mentor, moralista, moralizator, naprawiacz świata, oskarżyciel, ostre pióro, rezoner, weredyk, zoil, burczymucha, chimeryk, czarnowidz, defetysta, fatalista, frustrat, kapryśnik, pesymista, śledziennik, tetryk, wybredniś, wybrzydzacz, jęczydusza, starzec, namolniak, natręt, piła, hipochondryk, zgorzknialec, zgorzkniały. Cieszy ta "demokratyczna" decyzja
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 4 Października 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Października 2016 Dobra, dobra ....... wyrok jeszcze nie zapadł, ale to tylko kwestia czasu. Został odroczony Ale generalnie czemu ja się złoszczę, przecież 13-ty mi bardziej odpowiada A swoją drogą - po mimo deszczowej aury za oknem np. Ślązaki nie rezygnują z ogniska na zakończenie. Może jeszcze raz poddamy się jakieś demokracji ? Czy lepiej już nie ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 5 Października 2016 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 5 Października 2016 "Malkontent" Ty sobie zapamiętaj te synonimy i przestań malkontencić. @lemik jeżeli dalej masz problem ze skuterem, to śmiało możesz przyjechać samochodem, my tak robimy na spotkaniach posezonowych.
lemik Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Saper w sobotę będę sprawdzał co tam z moim skuterem się stało, na spotkanie przyjadę samochodem. Tylko musisz mi powiedzieć jak się rozpoznamy bo ja będę pierwszy raz.
bobbens Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Saper będzie miał granat w butonierce...
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 6 Października 2016 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 6 Października 2016 O to się nie martw, zobaczysz kilka osób roześmianych "w kupie" siedzących i rozgadanych.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 7 Października 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 7 Października 2016 Dodatkowy znak rozpoznawczy: większość z nas przed takim spotkaniem włosy zostawia w domu. PS: Zapamiętaj zdjęcie z awatara Sapera - skubany, normalnie jest podobny do siebie. EDIT: Przypomniało mi się. Jak poczytasz trochę postów wstecz, to znajdziesz trochę zdjęć, np. Wycieczka 2015 r i tam zobaczysz jacy jesteśmy piękni
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 11 Października 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 11 Października 2016 Panowie , czwartek blisko, a tu taka cisza zobaczcie do tego wątku to na spotkaniu omówimy szczegóły.
Rekomendowane odpowiedzi