kmodzele Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Ale ... co chcesz przez to powiedzieć? Dla prawdziwych maxiskuterowców nie ma pojęcia "sezon"; jeździmy na okrągło. Ew. opony są sezonowe. Ja na ten przykład jeżdżę na okrągło na ... zimowych :-). I nie narzekam. Odnośnik do komentarza
janr Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 3 godziny temu, Marcus napisał: Twardy gość podziwiam ,szacun. Odnośnik do komentarza
EndriuBis Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Markusa chyba dopadła jesienna melancholia Spoko chłopie - dzisiaj w Rzeszowie prawie +18. Jeszcze pojeździmy. Może czasem trochę wolniej na zakrętach, bo opona już tak nie trzyma, ale sezon trwa. Kmodzele - u nas cały rok to tylko listonosze jeżdżą. Tu nie stolica, w zimie większość dróg jest biała. Odnośnik do komentarza
janr Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Warszawa biała ale od soli w zimie,a jak zobaczą 3 cm śniegu to tragedia wszystko stoi HA,HA. Odnośnik do komentarza
sylwek5392 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Jeszcze ma być cieplutko. To pewnie jeszcze trochę kilosów się nakręci. Odnośnik do komentarza
janr Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Ciekawe jaki wekend będzie pogodowo. Odnośnik do komentarza
sylwek5392 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Prognozy są obiecujące. Odnośnik do komentarza
Marcus Opublikowano 27 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Chodził mnie się o to że na forum się sezon skończył nie na drogach. Ja osobiście sam nie wiem kiedy zdecyduje o końcu sezonu ale chyba blisko zera będzie musiało być. Po prostu przestaliśmy się spotykać wspólnie gadać i przede wszystkim wspólnie nawijać kilometry. W ostatnią sobotę wracaliśmy około 20-tej z Zakończenia sezonu w Zamościu i przy 8stC nało radę było fajnie. Żadna melancholia. Sylwek weź tego Malaguta wywal z opisu Odnośnik do komentarza
sylwek5392 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 A no racja racja. Przegapiłem. Zaraz zmienię. Odnośnik do komentarza
mkapilkr Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 W sumie weekendy nie takie zimne. Mozna by sie gdzies spotkac. Tylko nie w LBNWysłane z mojego LG-E975 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
janr Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Sylwek taki fajny malagut . Odnośnik do komentarza
sylwek5392 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 A no taki Ładny. To nic teraz przesiadłem się na coś większego. Odnośnik do komentarza
janr Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 No i fajnie tak ma być. Odnośnik do komentarza
sylwek5392 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 A dziś odebrałem prawko. I o można ganiać. Odnośnik do komentarza
Marcus Opublikowano 29 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Odwiedzić można by matecznik mkapilkr zwany Kraśnikiem i zobaczyć tereny od Kraśnika na południe może ? Odnośnik do komentarza
janr Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Teraz Sylwek dbaj onie bo szkoda. No Marek kombinuj dalej zobaczę co da się zrobić podpioł bym się do was, powoli dochodzę do siebie. Odnośnik do komentarza
Klubowicze GrzechoCnik Opublikowano 30 Września 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Jeszcze nie po sezonie. Ja właśnie zakładam nowe laczki - jak zwykle Hedenau K66 z kostką na wszelką pogodę. A ma być w lykend ciepło i ładnie. Ale ze względu na realia wybieram się do Roztoki jako ten słoik ze stolycy. A o końcu sezonu pomyślę jak śnieg spadnie Odnośnik do komentarza
janr Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Marek gdybyśmy się jutro spotkali możesz wziąć koszulke i logo Odnośnik do komentarza
Marcus Opublikowano 2 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Yyyy jaką koszulkę ? Kamizelkę oddałem koledze Endriubis od którego ją kupiłem jeśli już. A Logo ? Odnośnik do komentarza
janr Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Dzięki pany za spotkanie i defiladę. Odnośnik do komentarza
janr Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Coś nam się sypie to lubelskie. Odnośnik do komentarza
sylwek5392 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Również dziękuję za niedzielne kulanko w super towarzystwie. Ja już wcześniej mówiłem że na forum mało kto zagląda. No ale nic . Odnośnik do komentarza
EndriuBis Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Panowie, czy byli by chętni aby zorganizować wspólne ( Lubelskie i Podkarpackie) zakończenie sezonu przy ognisku i kiełbasce ? Jest taki pomysł aby zorganizować coś takiego w połowie drogi, np. w okolicach Janowa Lubelskiego - ładne tereny z lasami. Znaleźć fajne miejsce ze stołami i wiatą, a kiełbaskę każdy we własnym zakresie. Termin wstępny: 11 listopad - piątek Święto Niepodległości lub 12 listopad - sobota. Pogoda w listopadzie ma być bardziej łaskawa jak w październiku. Odnośnik do komentarza
mkapilkr Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 SUPER WYJEŻDZAJĄC Z JANOWA W STONE NISKA JEST ZAJAZD W PIKULE CHYBA I TAM JEST SPOKO MIEJSCE NA GRILL OGNISKO ITP Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi