Użytkownicy+ Saper Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Na razie jeszcze nie mogę określić godziny, jak będę wiedział to dam znać. edt. Na razie wsystko wskazuje na to, że o 16-tej zrobię zakupy i 16.15 będę gotowy do ruszenia spod Biedronki u Endria. Gdyby mnie tam nie było, to znaczy, że mój misterny plan się posypał i dojadę na miejsce o późniejszej godzinie.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Ok, TomekSTW dał cynk że raczej ich nie będzie. Ja jeszcze z robotą w lesie, ale zaraz odpalę drugą kawę i mam nadzieje że trochę ruszę z miejsca , a jak nie to w poniedziałek też jest dzień. Jak to mówią robota nie zając wiem wiem, Grzesiu - w Twojej branży to nie przejdzie
bobbens Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Witam, wiem, że to mało znacząca informacja ale mnie niestety nie będzie... chyba, że stanie sie cud i sie cos pozmienia... pozdrawiam i miłej zabawy
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 26 Sierpnia 2016 My w domku, ja przytyłem chyba ze 3 kg stanowczo nas za mało było, a za dużo wałówy na ruszcie. Ale mega sympatycznie, należy powtórzyć W drodze powrotnej okazało się że w czasie jazdy w 2 osoby moje światła oświetlają raczej niebo, a nie drogę do poprawki. Jaki mam fajny sok Tymbark. Gazowany - cytrynowy
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 27 Sierpnia 2016 No tak, spotkanie poszło do historii, jako kolejne, grilek planowany już dawno doszedł w końcu do skutku i muszę przyznać, że było: - kameralnie - mało nas, - urokliwie - miejsce, - sympatycznie - towarzystwo, - grille jednorazowe - dają radę, - żarcie - za dużo posiedzieliśmy do ciemna, chyba dlatego, że było fajnie. Kolejne spotkanie zostało zaplanowane w tym samym miejscu w terminie 09.09.2016 r. również jako grillowe.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 6 Września 2016 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 6 Września 2016 Czasu coraz mniej do spotkania, termin i miejsce są ustalone, pozostaje ustalić godzinę. Proszę pisać która komu pasuje, 17-sta, czy 18-sta?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 6 Września 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Września 2016 Niech będzie 17. Faktycznie już ciemno robi się wcześniej. Jak ktoś nie zdąży na 17 (np. ja ) dojedzie później, choć ostatnio udało mi się zdążyć
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 9 Września 2016 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 9 Września 2016 No i kolejne spotkanie minęło w kameralnym gronie, w ciszy i spokoju. Wszyscy uczestnicy już w domowych zaciszach odpoczywają. Kolejne jest planowane wstępnie na 30.09.2016r.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 10 Września 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 10 Września 2016 Panowie u mnie 30 wrzesień odpada. Ale może by tak 1 października - w sobotę ? I tak od godz. 15:00 ? Coś w rodzaju zakończenia sezonu PS: się kurcze nie mogę odnaleźć na tym nowym forum
gumis Opublikowano 13 Września 2016 Opublikowano 13 Września 2016 Dla mnie sobota bomba, jestem za, dłużej posiedzimy i pobiesiadujemy :)
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 13 Września 2016 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 13 Września 2016 To może jeszcze ktoś się wypowie w kwestii terminu, moja propozycja, abyśmy zrobili ognisko na zakończenie sezonu, miejsce było fajne i drewno przygotowane. Co Wy na to?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 13 Września 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 13 Września 2016 Czekaj, Grzesiek, czekaj - bo nie nadążam. To znaczy gdzie to ognisko i gdzie to drzewo ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 13 Września 2016 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 13 Września 2016 No tak, nie pamięta . A z kim jeździłem drogą, wśród lasów, po szuterku, do mostku nad rowem z pięknym płonącym ogniskiem, które rozpalili sobie rowerzyści? No z Kim? To o tym miejscu właśnie piszę.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 13 Września 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 13 Września 2016 OK, teraz uściślone Czekamy kto chętny - oprócz Pawła oczywiście. Trzeba będzie podać jakieś namiary GPS bo chyba tylko my tam byliśmy. PS: Po niedzielnym wyjeździe na Słowację (autkiem niestety) mam pomysł na fajną wycieczkę. W wolnej chwili opiszę w odpowiednim dziale. Może uda się jeszcze zrealizować w tym roku - jak pogoda będzie łaskawa.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 15 Września 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Września 2016 Życie strasznie dynamiczne jest. Właśnie się dowiedziałem że cały weekend od 30 IX do 2 XI będę miał zajęty. No trudno
gumis Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 To kiedy i gdzie się spotykamy? jakaś alternatywa na wypadek nie pogody? Karczma?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 23 Września 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Września 2016 Jak już pisałem weekend 30 IX - 2 X mi nie pasuje. Ale następny, czyli 7 - 9 X na ten czas wygląda na wolny. Moja propozycja: Spotkanie przy ognisku w Hadykówce - namiary. Termin: Sobota , 8 października godz. 15:00. W razie nie pogody: Karczma u Jana godz. 18:00.
gumis Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 8 październik u mnie bez szans Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 23 Września 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Września 2016 A piątek - 7 X ?
gumis Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 7 i 8.10 mam koncertyWysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 23 Września 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Września 2016 OK, to w takim razie sobota - 15 X - ale może zaczekajmy, niech się jeszcze ktoś wypowie, bo we dwóch to się możemy spotkać albo u Ciebie, albo u mnie w firmie na kawie PS: a gdzie tym razem gracie ? Gdzieś blisko ? Bo może Ci pokibicujemy
gumis Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 No tak, a na kawę to i tak byś wpadł do mnie do biura Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Hipolit Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 Endriu tak mnie namawia, więc jestem. Chętnie bym do Was zaglądnął, ale w październiku pierwsze wolniejsze dni ma dopiero ok. 20-21.
Rekomendowane odpowiedzi