Majeczka Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 .... Saper jak wrócisz daj znać i zorganizuj coś, chętnie odwiedzę Twoje strony myślę, że Mr.Hex również ... Pewnie, że się wybiore w strony Sapera jak tylko będzie zaproszenie to śmigniemy do Rzeszowa !scooter
Gawron Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Czołem Kilka miesięcy temu tu byłem i było pusto ...troszke mnie to zmartwiło .Teraz widze że jest ruch !! Chętnie sie przyłączę do jakiejś mikro lub makro wycieczki . W czwartek byłem w bieszczadach i 2oo moc a maxi ZERO :-( mimo 370 km zrobionych plastikowych 2oo nie widziałem . Trzeba sie ruszać :-)))
Majeczka Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 O witam kolejnego sąsiada Świetnie, że chcesz się dołączyć. Jeszcze nigdzie nie byliśmy całą ekipą ale trzeba to zmienić Ja jeżeli będzie hasło, że jedziemy w (ogólnie) góry, to ja odpadam bo jednak moje 125ccm nie daje rady na podjazdach. Ale spokojne przejazdy w niedziele to z wielką przyjemnością Teraz czekamy aż wróci na ziemię podkarpacia Saper i się będzie szykowało kolejne spotkanie podkarpatczyków, więc śledź temat i zapraszamy Szerokości kolego
Gawron Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Saper - nie chodziłes przypadkiem do SP4 na tysiącleciu ??
Majeczka Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Niektórzy już wiedzą, a reszcie troszke za późno mowię Dzisiaj jest: http://akstomil.pl/news.php?id=289 Ja będe już koło 14.30 i myśle być do końca, czyli do godziny 20-tej Wpadajcie !scooter
Majeczka Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 W niedziele jade na giełde do Rzeszowa wystawić Maxi. Chce się ktoś jeszcze zabrać na mały przelocik do Rzeszowa i z powrotem? (z powrotem - jak nie sprzedam moto ) Jedzie jeszcze ze mną kolega na Bandicie 600, umówieni jesteśmy na Shellu ok. 7.10-15. Jedziemy tam na 2-3 godzinki. Czy znajdą się poranne gołabki co tak wcześnie śmigają na 2oo?
bobbens Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 powodzenia na giełdzie , ja w niedziele jak nie będzie deszczu lecę na pętelkę wokół jeziora rożnowskiego. wyjazd 8:45, zbiórka przy McD, leci ok 15 moto, strzyzów, jasło, rzeszów, mielec i dębica. daj znać czy maxi zmieniło jeźdźca
Majeczka Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Ale macie dobrze wybrałbym się jeszcze na mały przelocik z wami ale to dobiero pewnie jak będzie 500ccm Jak nie napisze jutro, że "EVO nie ma już wśród nas" to znaczy, że wracam na piechote, czyli bez moto Ale dziwnie się czuje z jednej strony chce sprzedać Maxi, a z drugiej jednak sentyment sie odzywa Cieżko ciężko będzie bez MAxi-skutera
Majeczka Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 Ale tu spokojnie Wpadniecie może tutaj: http://hondapodkarpacie.org/content.php?568-Mega-Zlot-09.09.2012-D%EAbica Szykuje się dość fajna impreza, a co więcej zbiera się ekipa na 2oo z Dębicy i okolic na stacji Schell, o 10 zbiórka, a 10.30 spokojny wyjazd na rynek gdzie wystawimy nasze maszyny - za freeko. więcej info. tu: http://www.podkarpackie2oo.pl/forum/viewtopic.php?t=6229 Fajnie się spotkać póki jest okazja i będe z aparatem więc moge wiecznić nasze maszyny :) No więc kto jeszcze delaruje swoją obecność?
gumis Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 cicho? jak tu pisałem 2-3 lata temu to nikt z podkarpacia nie odpisywał więc nie zaglądałem. dziś patrze a tu 2 strony dyskusji:))
bobbens Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 no widzisz, czasem warto zaglądnąć, choćby raz na 2-3 lata a tak poważnie to może się kiedyś spikniemy na jakiś przelot w kilka maxi ?
gumis Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 od dziś jestem czasowy, telefon masz do mnie więc jak coś to dawaj cynk i się jakoś możemy ustawić coś polatać
bobbens Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 gumiś byłem wczoraj w bardejovie, taki lekki spontan wyszedł koło 10:00, próbowałem się do ciebie dodzwonić,ale coś nie mogłem złapać połączenia więc poleciałem sam może następnym razem, październik ma być jeszcze ok
gumis Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Bardejów dobrze znam, parę razy się tam grało sztuki:) sobota była super do jazdy ale niestety odchorowywałem plecy...jak tylko będzie pogoda to sie zgadamy na jakiś mini wypad.
Peter Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Witam,jeśli bedzie pogoda to ja sie pisze na jakieś latanie w tym sezonie Witam,jeśli bedzie pogoda to ja sie pisze na jakieś latanie w tym sezonie coś cicho tutaj ?
bobbens Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 cześć Peter, trochę się późno przebudziłeś, ale lepiej późno jak wcale bądź czujny, choć sezon powoli dobiega końca ja się jutro wybieram do Dukli ( pustelnia św. Jana), jak oczywiście nie będzie biło żabami ma ktoś ochotę?
bobbens Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 no i widzę brak chętnych, ja byłem, pogoda ok, przy okazji wypad na Słowację i miło spędzony dzień. a co najważniejsze widziałem wracając pomiędzy Brzostkiem a Pilznem na Dębickich blachach AN 650 , minąłem podniosłem rękę, nie było czasu na postój. może ten ktoś czyta forum, chętnie bym się spotkał i pogadał pozdrawiam
bobbens Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 i kolejny Burgman AN 650 w okolicy, tym razem na mieleckich blachach. Dziś zobaczony ( na własne oczy ) około 17 w Żyrakowie, leciał na Mielec, kierowca w czerwonej kurtce i szarym kasku. Jeśli czyta to forum będę wdzięczny za kontakt . Może kiedyś się spotkamy i będzie okazja pogadać , do zobaczenia
Majeczka Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 Ja jak wracałem z zakończenia sezonu w Dębowcu to wyprzedził mnie forumowicz !w00t poznałem po klubowej kamizelce, Burgman 400 - taki z nowszych roczników, nie patrzyłem na rejestracje bo dość ostro pocisnął. Jakbym go spodkał na zlocie zapewne był zagadał Robimy Panowie jakieś zakończenie sezonu Maxi-maniaków z podkarpacia?
Peter Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 Sezon się kończy ,a tutaj ruch się robi , bobbens w niedziele rano pogoda nie zachecała do jazdy więc odpuściłem Duklę,myślę że jeszcze bedzie okazja polatać , nie w tym sezonie to w nastepnym .Jeśli chodzi zakończenie sezonu Maxi-maniaków jestem chętny.Mam kilka tematów dotytczących Maxi-skuterów chętnie sie spotkam.
Majeczka Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 No to świetnie, już bobbens nie będziemy sami
Majeczka Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 Liczyłem na to, że się większą grupą zobaczymy kiszkawo troszke oby się jeszcze ktoś chciał dołączyć
Rekomendowane odpowiedzi