Klubowicze Patryk Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 25 Marca 2014 Namiot no dobra szałas
Klubowicze kenobi Opublikowano 25 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Marca 2014 A dostanę naklejkę/ki? :msn-cry: !starwars
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 26 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 26 Marca 2014 Szałas ... o właśnie naklejki muszę włożyć do torebki
GadekW Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 To ja Asiu też poproszę o naklejeczki jak można...
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 26 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 26 Marca 2014 Wojtuś ty przyjedziesz ? Przecież będzie zimno
Klubowicze kenobi Opublikowano 26 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 26 Marca 2014 hurrrra ! Będą naklejki !!!
Jaki 40 Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Wszyscy do Szałasu a ja do roboty i hałasu . Bawcie się
Sympatycy robert1973 Opublikowano 27 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 27 Marca 2014 Jaki nie tylko Ty będziesz w robocie....pociesz się a reszcie miłej zabawy życzę
Klubowicze AREQ Opublikowano 27 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 27 Marca 2014 witam po raz 1 dzisiaj chciałbym sie zameldować w Szałasie jeżeli możecie podeślijcie mi jakieś namiary żebym trafił i o której sie zbieracie napisałem do Patryka i może sie z mim zabiore na hol ps. jeżeli można to też pisałbym sie na naklejki
Miro71 Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 witam po raz 1 dzisiaj chciałbym sie zameldować w Szałasie jeżeli możecie podeślijcie mi jakieś namiary żebym trafił i o której sie zbieracie napisałem do Patryka i może sie z mim zabiore na hol ps. jeżeli można to też pisałbym sie na naklejki tu masz Linka ..... https://www.google.at/maps/dir/Kattowitz,+Polen/''/@50.2618923,18.8146943,12z/data=!3m1!4b1!4m11!4m10!1m5!1m1!1s0x4716ce2336a1ccd1:0xb9af2a350559fabb!2m2!1d19.0237815!2d50.2648919!1m3!2m2!1d18.7721112!2d50.2237878
Klubowicze Patryk Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Marca 2014 Pamiętajcie wszyscy "nalepkowicze" że u Szefowej trzeba sobie zasłużyć na naklejki - Anton przez dwa miesiące donosił Szefowej na spotkaniach czwartkowych frytki oczywiście, inni natomiast orzeszki i chipse ............... Wnioski wyciągnijcie sami. :-)))
Sympatycy Anton Opublikowano 27 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 27 Marca 2014 Pamiętajcie wszyscy "nalepkowicze" że u Szefowej trzeba sobie zasłużyć na naklejki - Anton przez dwa miesiące donosił Szefowej na spotkaniach czwartkowych frytki oczywiście, inni natomiast orzeszki i chipse ............... Wnioski wyciągnijcie sami. :-))) To nieprawda! 2,5 miesiąca i dostałem tylko .... oj ... cholerna skleroza! A dostałem jakąś? Resztę dogadamy w szałasie.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 27 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 27 Marca 2014 no po prostu macie szczęście, że dopiero teraz przeczytałam co Wy tu o mnie wypisujecie !!!! dzięki za miłe spotkanie i za pełny żołądek .... przyoszczędzę trochę bo do soboty nic nie zjem
Klubowicze Patryk Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Marca 2014 Dziękuje za spotkanie. Grupa się powiększa proporcjonalnie do wzrostu temperatury. Trzeba będzie przenieść się do Chudowa bo miejsca braknie w Szałasie. Nareszcie poczułem tą frajdę z jazdy - pierwsze kilometry w tym roku zaliczone :-)))
Sympatycy Anton Opublikowano 27 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 27 Marca 2014 Dziękuję za przemiłe spotkanie, za osobiste poznanie nowych w grupie kolegów (są naprawdę w dechę!), za naprawę (Marcin!) stycznika lewej klamki, za maciupeńki kawałeczek kiełbaski Wojtka, za frytki od Szefowej, za Coca-Colę, za naszywkę od Prezesa, za całą "paczkę" dowcipów, za wszystko czego nie wymieniłem - a należało by tutaj wymienić. Liczę na to, że na następnym spotkaniu - Grześ - będziesz troszeczkę dłużej. 3 min. jakoś mi było za mało z Tobą obcować Teraz również ważne!!! Tak jak w ubiegłym, podjąłem się i w tym roku organizacji kamizelek odblaskowych BURGMANII. Chętni są proszeni o podanie mi na PW: Rozmiar (na co dzień noszonej) konfekcji - NIK - grupę krwi. Nie chcesz z nikiem, grupą krwi, bez Grupa Śląsk - załatwiaj sobie sam. KROPKA. Kiedyś też tak nie chciałem, a później pojedynczo dokupowałem i wszywałem na swoją kamizelkę. Jaka korzyść przy zamówieniu zbiorowym? Tylko koszta logistyczne będą mniejsze o parę złotówek (procentowo do podstawowej zapłaty).
GadekW Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Dziękuję za miłe spotkanko, świetne kawały i niezłą wyżerkę. Szefowej i szefowi za naklejki. Było fajowo, tylko gdzieś mi dupki zginęły. A wyglądały na kuszące...
Klubowicze MarP Opublikowano 27 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 27 Marca 2014 Dzięki za jak zwykle miłe spotkanie, a Joasi za naklejkę @ Anton - normalnie nie wiem co powiedzieć? Kto jakby nie Ty zadba o kolegów bezkamizelkowców
Klubowicze AREQ Opublikowano 27 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 27 Marca 2014 Dziekuje wszystkim za spotkanie i za miłe przyjęcie do grupy W szczególności wielkie podziekowania dla Patryka który mnie holował do Szałasu i spowrotem odstawił niemal pod dom i Joasi za naklejki Do zobaczyska na kolejnych spotkaniach. ps. Anton oczywiście pisze sie na te kamizelki i jutro wysle info na PW
Sympatycy Anton Opublikowano 27 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 27 Marca 2014 Tylko dla informacji: "Zaczyna się" !!!!! Rozróba. 2014-tego roku. Nie będzie się działo, ale zaczyna się dziać! Tylko taki przedsmak naszej, śląskiej. TU. My to dopiero pokarzemy - LIDERZY już w dołkach startowych!
Marcin 78 Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Dziękuję za pierwsze ( i mam nadzieję że nie ostatnie )miłe spotkanie i możliwość poznania nowych kolegów Joasi ,Patrykowi i Antonowi dziękuję za naklejki oczywiście już przyklejone .Anton przyjemność po mojej stronie że mogłem Ci pomóc, (jak będzie problem z prądem w moto to wiesz gdzie szukać),oczywiście na kamizelkę jestem chętny Jeszcze raz wszystkim dziękuję i do następnego razu
Sympatycy Anton Opublikowano 27 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 27 Marca 2014 Jak widać, nie tylko my poruszaliśmy ten temat, ale grupa szczecińska również. Proszę sobie poczytać co URBI pisze.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 27 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 27 Marca 2014 za naszywkę od Prezesa. hmmm ...
Klubowicze kenobi Opublikowano 27 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 27 Marca 2014 Anton- szacun ogromny ode mnie .Naklejka należała Ci się . Wchodzę ma forum a tu grupa zach-pom. akcję "kamizelka" wprowadza,a KTOSIK coś mówił o takiej akcji jakby u nas w szałasie-prorok jaki czy co? Musze się tylko wymierzyć i podam swoje chęci. Dzięki Joasi za naklejki (prosimy o jeszcze bo inaczej będziemy dalej pisać TAKIE RZECZY ). Ogólne dzięki wszystkim za miło spędzony czas. !starwars
Rekomendowane odpowiedzi