zbys.ko Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 Może jutro ktoś by miał ochotę zajechać do Bartoszyc jest impreza
jac555 Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 14 maja jest zlot w Krośnie koło Ornety ukłon w stronę kolegi Sylwka może zapoda troszkę więcej informacji ????
zbys.ko Opublikowano 8 Maja 2017 Opublikowano 8 Maja 2017 Wczoraj z Bartoszyc https://web.facebook.com/agnieszka.semeniukwas/videos/1478475078842116/
jac555 Opublikowano 21 Maja 2017 Opublikowano 21 Maja 2017 Witam mam pytanie do braci WAR-MAZ kto w tym roku jedzie od nas na Burgmanię bo to co wiem że G Podlaska jedzie bo nawet z nimi będę pomieszkiwał jeśli się ktoś wybiera to kiedy i którędy ? Pozdrawiam Jacek
Klubowicze bargacz Opublikowano 22 Maja 2017 Klubowicze Opublikowano 22 Maja 2017 Ja jadę , ale jeszcze nie wiem kiedy , o której i którędy
zbys.ko Opublikowano 4 Czerwca 2017 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Klub Motocyklowy Wiraż z Bartoszyc w weekend miał Zlot w miejscowości Kinkajmy i wczoraj organizował przejazd ulicami miasta, a później kto był chętny to była przejażdzka do jednego z pobliskich kolekcjonerów Motocykli, po prostu SZOK co tam jest
Klubowicze bargacz Opublikowano 20 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2017 A może by się w końcu spotkać w W-M. Ja mam wolne tylko soboty. Proponowałbym np. w Mrągowie zrobić jednodniowy zjazd. Czy byli by chętni?
putek Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Ja to nie znam się na geografii ale myślę że blues nas moze połączyć w Suwalkach i na Leniwcu bo jak nie teraz to kiedy? Odnośnie spotkan ja też dużo pracuje ale wolnej chwili mogę wpaść do Mrągowa lub OlsztynaWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Doktorek Opublikowano 21 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 21 Czerwca 2017 Adaś dzisiaj zobaczyłem że mam nie ważny Dowód rejestracyjny rano zrobię przegląd Zacnej, a w piątek jadę na Rehabilitację, mało nas odzywa na forum. Czyżby rozpadła nasza WM grupa? Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
zbys.ko Opublikowano 22 Czerwca 2017 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Jak to na Mazurach ciężko z jakimś spotkaniem piszę tak bo kiedyś z forum samochodowego coś chcieliśmy z kolegą zorganizować i nie udało się, niby są ludzie i ich nie ma Jeżeli by kiedy czas pozwolił to bym podjechał moim bzykiem, na jakieś spotkanie ale czy ktoś by chciał a z przejażdżką to już gorzej, bo ja jeżdżę za wolno według innych motocykli
Klubowicze MAKI Opublikowano 22 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca 2017 Witam Wszystkich zakręconych Burgmaniaków Przepraszam że za dużo nie odzywam się na forum, (sprawy rodzinne, służbowe ). Z jazdą i spotkaniami też teraz jest różnie. Jak jest chwila wolnego to robi się tzw. spontan telefoniczny i zawsze te kilkaset km. się kulnie. Jesli będą chętni na przejazd w tą sobotę do Mrągowa i okolic- to piszcie TU . Ja na chwilę obecną jestem na tak.
jac555 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Witam rozsądny termin i będę i nie prawda że musimy zapindalać po 150 dostosujemy się do najsłabszych Może coś w lipcu nam wypali ! PROPOZYCJE TERMINU ,PROPOZYCJE TERMINU ,PROPOZYCJE TERMINU PROSZĘ !!!!!
jaro_4setka Opublikowano 22 Czerwca 2017 Opublikowano 22 Czerwca 2017 3 godziny temu, jac555 napisał: Witam rozsądny termin i będę i nie prawda że musimy zapindalać po 150 dostosujemy się do najsłabszych Może coś w lipcu nam wypali ! PROPOZYCJE TERMINU ,PROPOZYCJE TERMINU ,PROPOZYCJE TERMINU PROSZĘ !!!!! Masz rację Jacku 150 to zawolno, będziemy zapitalać po 170... :). Ps.jeszcze nie wiem, ale może mi też uda się wpaść...
Klubowicze bargacz Opublikowano 23 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 23 Czerwca 2017 Akurat teraz ma padać a ja mam wyjątkowo zajętą sobotę. Może 1.07 ?
Klubowicze MAKI Opublikowano 26 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 26 Czerwca 2017 Dobra Mamy poniedziałek i cały tydzień na zaplanowanie wycieczki - 1czy 2 dniowej ?. Warmiacy do roboty! Ja mogę w waszą stronę zrobić do 100-120 km. Pomyślmy też o kolegach z Podlasia, co by nie mieli za daleko. Nie wiem może Kętrzyn i święta lipka lub Wilczy Szaniec.
Klubowicze bargacz Opublikowano 28 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 28 Czerwca 2017 Może spotkać się na placu w Mrągowie, np o 12.00 a potem zobaczymy. Przede wszystkim może odezwali by się chętni.
zbys.ko Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 W sobotę nie dam rady, chyba że w niedzielę gdzieś
Klubowicze bargacz Opublikowano 30 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2017 W związku z brakiem odzewu jak i pogodą nie najlepszą spotkanie uważam za nieaktualne.
Klubowicze MAKI Opublikowano 30 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2017 Noo trudno czekałem na odzew. Wiem wiem ! Wakacje urlopy. Jak by coo to smsa do mnie 607trzy6siedem6trzy6. Pozdrowienia. Ooo właśnie znowu zanosi się na burzę. 2dzień daje na Mazurach.
jaro_4setka Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Czekałem do ostatniej chwili, pogoda chyba nienajlepsza będzie, żeby gdzieś wokół komina to może bym się skusił,ale dalej to może być nieprzyjemnie...
zbys.ko Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 Pasujące do tej pogody Bynajmniej u nas na MAZURACH od 2 dni pada
Klubowicze bargacz Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Klubowicze Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Czy ktoś się wybiera w sobotę na Air show do Giżycka?
zbys.ko Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Nie wiem jak to będzie z sobotą, chyba że na wieczór na pokaz fajerwerków wpadnę
Klubowicze bargacz Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Klubowicze Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Wyjeżdżam z Olsztyna ok . 11 ale widzę że chętnych brak.
Rekomendowane odpowiedzi