Klubowicze Doktorek Opublikowano 28 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 28 Marca 2016 Wybaczcie, że nie złożyłem Wam życzeń Świątecznych ale dopadło mnie zapalenie krtani (mam przymusowy areszt domowy ... ) i dla tego jeszcze w oktawie świątecznej życzę Wam wielu łask Boskich od Zmartwychwstałego Pana, Alleluja ! ! ! , nastania prawdziwej wiosny i miłych wrażeń, pogody na dworzu podczas sezonu, który jak słyszę za oknem i z forum już się zaczął oraz bezpiecznych i mądrych kierowców puszek ... Oj chyba mam temperaturę bo nie składnie idzie mi pisanie, pozdrawiam Was wdzięczny za wszytko Przemek
jac555 Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 CZy ktoś z kolegów chętny na otwarcie sezonu? Można by się było przekulać >
jac555 Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Czy wszyscy pomarli na tym forum czy już nikt nie zagląda na naszą stronę i nie jest zainteresowany jakąś przejażdżką ? Normalnie tragedia nikt nie chce jeździć 200 ot się porobiło a w niedziele topienie mażanny
Klubowicze MAKI Opublikowano 31 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2016 Zaglądają, zaglądają! Nie wiedzą co pisać - pewnie nie zdążyli przygotować 2oo do nowego sezonu. Ja to przygotowuję się całą parą- alle !!?? okaże się w sobotę czy przygotowania się udały . Wszystko zależy od tego jak Marzanna zostanie utopiona.
jac555 Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Czy wszyscy pomarli na tym forum czy już nikt nie zagląda na naszą stronę i nie jest zainteresowany jakąś przejażdżką ? Normalnie tragedia nikt nie chce jeździć 200 ot się porobiło a w niedziele topienie marzanny
jaro_4setka Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Może w kwietniu spotkamy się tu http://www.wikingmc.pl/elk/Glowna.html o ile będzie ładna pogoda... jeżeli pogoda dopisze to ja przyjeżdżam na tą imprezę...
Klubowicze bargacz Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Postaram się być
Klubowicze MAKI Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Marzanna utopiona a oto efekt Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
jaro_4setka Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Marzanna utopiona a oto efekt Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Krzysiek, dlaczego bijesz ukłony przed maxi?
ARTURRO 73 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Maki- a kuferki jakieś dostałeś w gratisie? Mocowanie kufra centralnego widzę,to może waliza się znajdzie.
jac555 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 No Maki pojechałeś po bandzie na grubo Brawo ty !!!! A dasz popatrzeć i podotykać
Jurek_mwo Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Krzysiek! ten kolor nie podoba mi się zielony??? a daj spokój , trzeba było brać bordo czarny grafit,ale zielen?? Mimo to gratuluję fajnego maxi:)
marig Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Maki moje gratulacje . Tak patrze to felgi będziesz musiał odmalować bo coś pordzewiały . W Maxi na przyczepce koła wyglądają o niebo lepiej
CZARO Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Maki gratki niech się zdrowo zjeździ .....a tak po za tym, to sam wzór felg jest bardzo ok..
Drek Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Maki gratulacje Powinna tam stać moja Skąd ją wytrzasnąłeś, że ciągnikiem trzeba było Integre wyciągać P.S. Boochos ale prima aprilis mi się udał co?
jaro_4setka Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Maki dobrze, że nie wziąłeś tej z Gniezna, bo słyszałem, że pod niezłym obciążeniem jeździła ;-)
boochos Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Prima aprilis, First class, jeszcze nie mogę się otrząsnąć Maki, sprzęt prezentuje się bombowo. No, białaska, z Gniezna tez była fajna, ale myślę że z tej będziesz zadowolony!
Jurek_mwo Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Adrenalina mi skokneła, przez te wpisy,chyba w południe wyjmę rumaka,i przejadę się do Biskupca, a może do Barczewa, nawet hi Mała kawka i z powrotem
jaro_4setka Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Adrenalina mi skokneła, przez te wpisy,chyba w południe wyjmę rumaka,i przejadę się do Biskupca, a może do Barczewa, nawet hi Mała kawka i z powrotem przyjedź do Białegostoku... ;-)
Jurek_mwo Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Wiesz co? Jarek! chętnie,ale z czasem nie bardzo,jutro w nocy wyjezdzam,[[ tak bym na bank poleciał na kwcię]]
Klubowicze MAKI Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Nooo trochę otrząsnąłem się z szoku. Niee nie nie! to nie był Prima aprilis ! Poważnie? To kupiłem ciągnik, a Integrę dostałem gratis. Moto zakupione w Poznaniu z takim właśnie kuferkiem http://otomoto.pl/oferta/honda-nc-700-d-integra-dct-polski-salon-honda-karlik-ID6yeWUf.html Jest pełna dokumentacja i historia włącznie z wymianą opon i napędów tzw. duży serwis , a reszta? Wsiadać jeżdzić i cieszyć się maszynką !
jaro_4setka Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Nooo trochę otrząsnąłem się z szoku. Niee nie nie! to nie był Prima aprilis ! Poważnie? To kupiłem ciągnik, a Integrę dostałem gratis. Moto zakupione w Poznaniu z takim właśnie kuferkiem http://otomoto.pl/oferta/honda-nc-700-d-integra-dct-polski-salon-honda-karlik-ID6yeWUf.html Jest pełna dokumentacja i historia włącznie z wymianą opon i napędów tzw. duży serwis , a reszta? Wsiadać jeżdzić i cieszyć się maszynką ! twojego linku nie można odpalić ten będzie lepszy http://otomoto.pl/oferta/honda-nc-700-d-integra-dct-polski-salon-honda-karlik-ID6yeWUf.html
CZARO Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 ooo kogoś poniosło montując ten kufer na skuterze,zaprojektowany pod sprzęty enduro i w takiej formie utrzymany mam dokładnie ten sam u siebie w tenerce..bardzo dobry i wytrzymały sprzęt 52litry. specjalnie jakoś tam wzmacniane tworzywo w porównaniu do reszty kufrów...Maki będzie pan zadowolony
Klubowicze MAKI Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Nie mogłem się powstrzymać i wraz ze swoją połową zrobiliśmy próbę Interegry. Nawineliśmy 70 km. Kryncia mówi że większej różnicy międy Królem a Ireną nie widzi, ale jak posiedzi w takim siodle 600 km. to zdanie na pewno zmieni. Na raxie banan na twarzy i do przodu. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
czaro69 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Gratki, widzę, że spokojnie dajesz radę z Jej wysokością.Brawo
Rekomendowane odpowiedzi