Klubowicze arturas Opublikowano 22 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Października 2015 Witajcie Kochani Puk, Puk... pukam do Waszych Serc :) Zachęcam Wszystkich do wspierania Naszej zacnej inicjatywy, jaką jest Szlachetna Paczka od Burgmanii - opis >>TUTAJ Akcja jest we współpracy z Fundacją "Szlachetna Paczka" Każde nawet najdrobniejsze wsparcie się liczy!!! ZRÓBMY PACZKĘ!!! Pomóżmy innym! Nie bądźmy obojętni.
jac555 Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 a hoj Burgmaniacy cy ktoś tu jeszcze zagląda? czy już wszyscy poszli jak niedzwiedzie lulu? czy taka cisza na naszym forum będzie aż do kwietnia bo to strasznie dołujące jak nikt nic nie pisze !
Jurek_mwo Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Ja napiszę Jestem! Może mały szybki spot? w Barczewie-Olsztynie??]] Jutro? No i ? są chętni czy nie ma? wiadomo jak będzie padało,to odpada
Mateo28 Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Jeśli chodzi o Szlachetną Paczkę to w regionie WM i GP nie było w tamtym roku nic organizowane , chyba że któryś z kolegów koleżanek indywidualnie się udzielił w innym regionie . Jeśli Jacek wiesz jak to ugryźć i chcesz lub masz ochotę się tym zająć to - Proszę bardzo - Jestem na TAK i się dorzucę do sponsoringu . Maki, ja pisałem u nas w GP i pucha że wstyd mówić jak byście coś się organizowali to chętnie się do was przyłączę bo w GP albo ciche dni nastały albo powymierało nam towarzystwo chyba:/ Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
jac555 Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Metzeler FeelFree 120/70-15 56 S Przód M/C Nowe opony szt2 zakupione nowy kask też ostro zaczynam przygotowania do sezonu skuter wrócił po przeglądzie jeszcze tylko prawko i heja w Polskę
Jurek_mwo Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 jac555 tak trzymaj ] widzę tutaj naprawdę zamiłowanie do jedno śladów..
jaro_4setka Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Jacku,a Ty prawko będziesz robił zimą?
jac555 Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Na razie siedzę i się uczę a na wiosnę idę na kursik ale najpierw muszę pogadać z Bargaczem bo ma kolegę co ma szkołę nauki jazdy o wstawiennictwo
jaro_4setka Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 A przypadkiem od stycznia nie zmienia się cosik w egzaminach? bo na auta jakieś zmiany szykują...
jac555 Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Jarek a jak kierowiec motocykla może jeździć z zielonym liściem albo wyprowadzić motor z poślizgu to dotyczy tylko kat B a motocykle po staremu i nic nie zmieniają tak że spoko jakoś to będzie
jaro_4setka Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Jarek a jak kierowiec motocykla może jeździć z zielonym liściem albo wyprowadzić motor z poślizgu to dotyczy tylko kat B a motocykle po staremu i nic nie zmieniają tak że spoko jakoś to będzie wszystko o czym napisałeś da się zrobić... ;-)
Lordglaca Opublikowano 23 Listopada 2015 Opublikowano 23 Listopada 2015 Elo Wszystkim. Dawno mnie tu nie było. Jac555 piękna maszyna.
jac555 Opublikowano 23 Listopada 2015 Opublikowano 23 Listopada 2015 No siemanko a co to się z kolegą działo że taka przerwa nastąpiła ? A tu duże zmiany
Lordglaca Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Brak czasu wystąpił heheh. Co się zmieniło jeśli można jakiś skrót?
Lordglaca Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Brak czasu wystąpił heheh. Co się zmieniło jeśli można jakiś skrót?
jac555 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Witam Witam kto z kolegów wstępnie deklaruje swój udział w 12 zlocie ? Ja na 80 % zgłaszam swoją obecność ale uwarunkowane jest to czy zdam i odbiorę prawko na motor bo bez papierów za Radom to trochę nie halo A przy okazji w dniu Mikołaja życzę wszystkim prezentów a nie rózgi
mirdob Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Jak uda mi się złożyć burka do kupy (a jest do najmniejszej śrubki rozłożony) to na pewno tak
jaro_4setka Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Ja odpuszczam,no chyba że najdzie mi ochota to się zapisze w ostatniej chwili.
marig Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Ja na dzisiaj się piszę, mam ochotę wziąć udział w zlocie. Zapiszę się w ostatniej chwili.
Klubowicze Doktorek Opublikowano 7 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2015 Wstępnie się zgłosiłem do udziału w Zlocie, na razie sam ... , pozdrawiam Was i życzę Wam miłej jesieni
Klubowicze bargacz Opublikowano 23 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 23 Grudnia 2015 Życzę wszystkim zdrowych i spokojnych Świąt Bożego narodzenia oraz szczęśliwego Nowego Roku
jac555 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zdrowia szczęścia pomyślności i wytrwałości w te święta jak i wszystkiego najlepszego w 2016 roku oby nam się wiodło w zdrowiu i dobrobycie
jaro_4setka Opublikowano 23 Grudnia 2015 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Wesołych świąt, oby do wiosny ;-) ps.co poniektórym szybkiego zdobycia kategorii ;-)
marig Opublikowano 24 Grudnia 2015 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Wesołych zdrowych i rodzinnych świąt oraz wielu nawiniętych kilometrów w Nowym Roku.
jac555 Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 Halo Panowie skuterzyści czy jeszcze śpicie ? czy już maszyny szykujecie do sezonu , bo patrząc na nasze forum to chyba wszyscy jeszcze drzemią bo co prawda to pogoda nie rozpieszcza i słoneczka mało ale musimy pomału zorganizować jakieś małe spotkanko? Czy są jacyś chętni ?
Rekomendowane odpowiedzi