Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Cykliczne spoty w W-M

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Gratuluję nowego zakupu, niech Ciebie bezpiecznie, bez awaryjnie wozi i przynosi Tobie przyjemność z przejechanych nim kilometrów. W wieczornych spotkaniach regionalnych nie biorę udziału, boję się zmroku nie stety od wypadku :(

• Klubowicze
Opublikowano

W wiczornych spotkaniach regionalnych nie biorę udziału, boję się zmroku nie stety od wypadku :(

A Ja z Barteezem właśnie wczoraj zrobiliśmy sobie wieczorny spontan po ziemi mazurskiej .

Wyjechaliśmy z Ełku ok 17.30 ( temp. jeszcze była znośna 20 st.C ) w kierunku Puszczy Piskiej . W Piszu zatrzymaliśmy się ( w Rynku) na kawę i gorącą czekoladę . Rafał opowiedział jak to było na Wrześniowym spotkaniu w Świnoujściu . Po miłych opowieściach wróciliśmy ok. 20.00 przez Orzysz do domciu .

Było to moje pierwsze w życiu kulanko w jesienne wieczory . O tej porze z reguły 2oo stało już w garażu czekając do następnego sezonu . No ale aura w tym roku nam sprzyja - i oby jak najdłużej .

Pozdrawiam

Za to dzisiaj od samego rana mgła i ponuro - a mamy 10.00

Opublikowano

Dzięki wielki jeszcze tylko serwis pozakupowy żeby wychwycić wszystkie uchybienia i można kulać !scooter

Jacuś, ja coś ci powiem... Zajefajny sprzęcik!!! Gratuluję!!!!

Teraz jakiś spocik żebyśmy mogli go pooglądać. Ja w ten czwartek po raz pierwszy od ostatniego spotkania mam czas. Tak w ogóle, to zazdraszczam wam tych wszystkich spotkań, ale i w domu jestem gościem, także nie mam szans na wypady. Taka praca...

Także, chłopaki jak by ktoś w czwartek, to ja chętnie... Puki drogi nie skute lodem :)

Opublikowano

No i fajnie było by się spotkać to o 18 pod Realem? W czwartek

Opublikowano

To się widzimy!! Ktoś jeszcze??

• Klubowicze
Opublikowano

Nie mogę

Opublikowano

Jak się wyrobię to będę , ale raczej tak , tylko żeby nie było jak tydzień temu że wszyscy się wycofali , a byłem kontrolnie do 18.30 i nikt sie nie pojawił .

Opublikowano

ja bede 100%

Opublikowano

Ja też

Opublikowano

W warunkach prawie arktycznych ale się udało Mirdob Wojtenio i ja prawdopodobnie zakończyliśmy sezon w tym roku . Miejmy nadzieję że w przyszłym roku będzie nas zdecydowanie więcej na spotach może ludzie dowiedzą się przez zimę że jest grupa pasjonatów skuterów i się dołączą a tym czasem Do zobaczyska !!!!! :clapping:

Opublikowano

Panowie fajnie że spotykacie się w miarę możliwości regularnie w Olsztynie i mobilizujecie naszego ,,weterana- Bargacza,, do jazdy na 2oo , bo nam chlopina podupadł ostatnio. Mam nadzieję, że na sezon 2016 będzie nam dane organizować nie tylko spoty w Olsztynie a i Adaś naładuje akumulatory na cały sezon :-)

Opublikowano

Mam nadzieję, że na sezon 2016 będzie nam dane organizować nie tylko spoty w Olsztynie a i Adaś naładuje akumulatory na cały sezon :-)

Taki niech będzie plan.

Teraz czas na poważne zajęcie się 2 oo. Większość z was ma młode sqtery, a ja muszę swojego nastolatka dopieścić. Jutro zaczynam go rozbierać .

Opublikowano

Witam koledzy a ja z innej beczki czy grupa war-maz ma swoje logo ? bo inne grupy widzę mają a u nas nikt nie ma w formie sygnaturki i to właśnie pytanie do starszych klubowiczów gdzie to można odnależdz o ile mamy ? I inna sprawa czy jak już odstawiamy maszyny na zimowisko w garażach to zawieszamy spoty do przyszłego roku ? I zostaje tylko forum ? .Czekam na odpowiedzi bo mimo wszystko to jestem młody starzem i nie znam panujących zwyczajów

Opublikowano

Grupa W-M ma swoje logo które zamieszczaliśmy na koszulkach . Projekt z tego co pamiętam miał Moplic i nie powinno być problemu jeśli ktoś ma takie życzenie aby zwrócić się do kolegi na PW o udostępnienie i zamieszczenie jako sygnaturki. Co do spotów poza sezonem jesteśmy otwarci na sugestie i propozycje ( oby nie odbywały się tylko w Olsztynie) . Możemy zorganizować coś np. na ,,Andrzejki ,, ? Nawet chodzi mi coś już po głowie :-) kwestia dogadania terminu aby zebrać trochę os.

Opublikowano

Pomysł jest fajniacki i godny przemyślenia tylko jeszcze trzeba zebrać kworum i można działać ! Spotkań w tym roku nie mieliśmy za wiele to trzeba to jakoś nadrobić a jak to mówią w jedności siła to róbmy coś !

Opublikowano

Jacek, ja mam logo, ale w kompie w domu, a teraz jak zwykle jestem na wyjeździe. Przypomnij mi w weekend to ci podeślę.

• Klubowicze
Opublikowano

Właśnie dziś definitywnie zakończyłem sezon 2015 na 2oo .Wycieczka odbyła się w 3 moto Ja , Bochos i Jaro4setka .Nawineęliśmy ok.250 km Augustów - Suchowola - Goniądz - Osowiec Grajewo i w Rajgrodzie zrobiliśmy przerwę na posiłek i pogawędki . Po podsumowaniu 2015 sezonu 2oo , pojechaliśmy z powrotem do Augustowa i z tamtąt każdy do domciu - w swoją drogę .

Dzięki za wspólny - zimny - ale fajnie spędzony czas ! i coo? doo Kuligu ?? Czy do wiosny ??

Opublikowano

Fajnie macie takie trasy:)ja kilka razy w starych kiejkutach byłem skuterkiem i super było ..teraz też jestem ale 4 koła wiec lipa. Ale mam nadzieje ze w następnym sezonie zawita na sporą lub przejażdżkę z wami. Pozdrawiam

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

póki pogoda pozwoli to jezdzimy :)

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

znajdz makiego... :)

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

Mam nadzieję,że jeszcze będzie okazja polatac w tym roku :)

Opublikowano

super super super :lol1:

Opublikowano

Witam Kolegów czy nasza grupa przygotuje coś w tym roku na Szlachetną Paczkę ? czy są jakieś propozycje ? Sory że pytam jak wiecie jestem członkiem społeczności od niedawna to się pytam starszych kolegów czy coś takiego ma miejsce jak wsparcie dla potrzebujących na święta > :blush:

Opublikowano

tu jeszcze jest filmik z naszej ostatniej wycieczki ,wyścig na 1/4 mili ,ostrzegam jest szybko i niebezpiecznie...filmik tylko dla ludzi o silnych nerwach jaro_4setka vs maki

Opublikowano
:Jumpy: :Jumpy: !V super zabawa
  • Klubowicze
Opublikowano

Jeśli chodzi o Szlachetną Paczkę to w regionie WM i GP nie było w tamtym roku nic organizowane , chyba że któryś z kolegów koleżanek indywidualnie się udzielił w innym regionie .

Jeśli Jacek wiesz jak to ugryźć i chcesz lub masz ochotę się tym zająć to - Proszę bardzo - Jestem na TAK i się dorzucę do sponsoringu .

Opublikowano

tu jeszcze jest filmik z naszej ostatniej wycieczki ,wyścig na 1/4 mili ,ostrzegam jest szybko i niebezpiecznie...filmik tylko dla ludzi o silnych nerwach jaro_4setka vs maki

Opony zdarte przy starcie, a tarcze podczas hamowania. Ale nie ważne, to przecież koniec sezonu, zdążycie jeszcze się przygotować na takie szaleństwa w sezonie 2016!!! :laughing:

PS. Widziałem że MAKI spychał Jara... Nierówna gra... :boxing::laughing: