Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Cykliczne spoty w W-M

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaro, to Twoja dziewczyna ma na imię Majka? Miło będzie poznać ;)

Gość Bartheez5
Opublikowano

Ogłaszam wszem i wobec , że z przyczyn obiektywnych jutro jadę SAM !placz1 Także Jaroo weź linkę co byś się nie zgubił !scooter

Opublikowano

Eeeeetam:( co to się dzieje z waszymi paniami? wychodzi na to ze będzie mało kobitek?

Opublikowano

Proponuję aby organizator zaktualizował listę uczestników wyjazdu.

Opublikowano

Robi się

;):)

Opublikowano

Wydaje mi się że Jarek z Białegostoku oraz Szymon z Suwałk również informowali że jadą SOLO... Czy coś w tej kwestii się zmieniło i jadą z plecaczkami?

Opublikowano

Szukam i szukam i nie moge znajść posta,więc: Rafi! z kim chcesz być sam na sam w pokoju? ;) bo chcem uaktualnic listę.

Opublikowano

Jaro, to Twoja dziewczyna ma na imię Majka? Miło będzie poznać ;)

a na pierwsze yamaha :Jumpy:

Wydaje mi się że Jarek z Białegostoku oraz Szymon z Suwałk również informowali że jadą SOLO... Czy coś w tej kwestii się zmieniło i jadą z plecaczkami?

jedziemy sami,poprosiliśmy o pokój jarek + Szymon...

Ogłaszam wszem i wobec , że z przyczyn obiektywnych jutro jadę SAM !placz1 Także Jaroo weź linkę co byś się nie zgubił !scooter

wygląda na to,że sam polecisz,bo z tego co wiem,to nikt nie bedzie szalał :)
Opublikowano

Jarek! wpisałem was,no myślę ze,nic nie pomyliłem? Jak was zobaczę juz będzie mi łatwiej,a tak mętlik w głowie ;)

Opublikowano

Jarek! wpisałem was,no myślę ze,nic nie pomyliłem? Jak was zobaczę juz będzie mi łatwiej,a tak mętlik w głowie ;)

ok.zobaczyłem aktualną liste,po czasie :)
Opublikowano

No Jarecki będe miec też okazję zawieśic oko na Majce:) nie ukrywam że pierwszy raz będę widział maje na żywo:) na co czekałem od dłuzszego czasu:)

Opublikowano

No Jarecki będe miec też okazję zawieśic oko na Majce:) nie ukrywam że pierwszy raz będę widział maje na żywo:) na co czekałem od dłuzszego czasu:)

kurcze, musze majeczke przygotować,oby ładnie prezentowała się... :) ps. w Białymstoku świeci słońce ;)
Opublikowano

W Giżycku leje więc pogoda optymizmem nie napawa...

Opublikowano

W Mrągowie słoneczko wygląda z poaza chmur :)

Gość Bartheez5
Opublikowano

Juras ja mogę z MAKIM w pokoiku kimać -jako jeden z nielicznych znoszę jego HRRRRRRapot

Opublikowano

Jestem spakowany wraz z moja Zoncią,i dodam, nie spodziewałem się, że tak twardo jedzie ze mną:) mimo że aurora bywa okrótna:) twardziel z niej...

Spijamy poranną kawke z żona,a reszta jak?

Opublikowano

My też przy kawce. Dopchamy "bagaże" i w drogę.

Do zobaczenia

Opublikowano

Fajnie Macku! spotykamy sie na waszym terenie tak jak wspominał tobie Czarek.powodzenia i do spotkania.

• Klubowicze
Opublikowano

Witajcie!

Jadę z Wami myślami i zyczę dróg szerokosci i na nich dobrej przyczepnosci oraz dobrej pogody

• Klubowicze
Opublikowano

W Wawie świeci słoneczko, zadnej chmurki i wygląda, że będzie ładny dzień.

Niestety ale wygląda na to, że tym razem nie uda się nam do Was zawitać.

O której ruszacie w sobotę?

Może będziemy mogli podjechać i parę słówek zamienić przed waszym wyjazdem.

Opublikowano

No to ja tez wstaje z łóżeczka,i sie zbieram... Do zobaczenia :-)

• Klubowicze
Opublikowano

Ełk przywitały Czarne chmury (nie pada ,ale się zanosi ) oraz wiatr ze wsch. temp. 15 st. - no ale jesteśmy dobrej myśli ( Ja i Rafał ).

Wyruszamy o 8.30 na spotkanie z Szymonem i Romanem za Grajewem na stacji BLISKA .

Opublikowano

No to byliśmy:

22010917.jpg

22010933.jpg

Opublikowano

Dzięki wszystkim za mile.spotkanie,fajnie bylo poznać Ewę i Jurka,wycieczka z przygodami,ale poradzilismy sobie :-) , pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję. ps.dzieki również dla Wrzonia i Ewy,że nas odwiedzili,i eskortowali prawie pod zamek :-)

Opublikowano

Ewa_mwo oraz Jurek_mwo dotarli cali i zdrowi.

Dziekujemy Wam bardzo za swietnie spędzony czas oraz za zajefajne towarzystwo :fireman2:. Jarek, Szymon - cieszymy sie że moglismy poznac tak pozytywnie zakręconych braci. Zdjecia wrzucę jutro, teraz lecimy do amfiteatru. Pozdrowienia