czaro69 Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Opublikowano 19 Lipca 2012 Jaro, to Twoja dziewczyna ma na imię Majka? Miło będzie poznać
Gość Bartheez5 Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Ogłaszam wszem i wobec , że z przyczyn obiektywnych jutro jadę SAM !placz1 Także Jaroo weź linkę co byś się nie zgubił !scooter
Jurek_mwo Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Eeeeetam:( co to się dzieje z waszymi paniami? wychodzi na to ze będzie mało kobitek?
avanturnik Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Proponuję aby organizator zaktualizował listę uczestników wyjazdu.
avanturnik Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Wydaje mi się że Jarek z Białegostoku oraz Szymon z Suwałk również informowali że jadą SOLO... Czy coś w tej kwestii się zmieniło i jadą z plecaczkami?
Jurek_mwo Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Szukam i szukam i nie moge znajść posta,więc: Rafi! z kim chcesz być sam na sam w pokoju? bo chcem uaktualnic listę.
jaro_4setka Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Jaro, to Twoja dziewczyna ma na imię Majka? Miło będzie poznać a na pierwsze yamaha Wydaje mi się że Jarek z Białegostoku oraz Szymon z Suwałk również informowali że jadą SOLO... Czy coś w tej kwestii się zmieniło i jadą z plecaczkami? jedziemy sami,poprosiliśmy o pokój jarek + Szymon... Ogłaszam wszem i wobec , że z przyczyn obiektywnych jutro jadę SAM !placz1 Także Jaroo weź linkę co byś się nie zgubił !scooter wygląda na to,że sam polecisz,bo z tego co wiem,to nikt nie bedzie szalał
Jurek_mwo Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Jarek! wpisałem was,no myślę ze,nic nie pomyliłem? Jak was zobaczę juz będzie mi łatwiej,a tak mętlik w głowie
jaro_4setka Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Jarek! wpisałem was,no myślę ze,nic nie pomyliłem? Jak was zobaczę juz będzie mi łatwiej,a tak mętlik w głowie ok.zobaczyłem aktualną liste,po czasie
Jurek_mwo Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 No Jarecki będe miec też okazję zawieśic oko na Majce:) nie ukrywam że pierwszy raz będę widział maje na żywo:) na co czekałem od dłuzszego czasu:)
jaro_4setka Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 No Jarecki będe miec też okazję zawieśic oko na Majce:) nie ukrywam że pierwszy raz będę widział maje na żywo:) na co czekałem od dłuzszego czasu:) kurcze, musze majeczke przygotować,oby ładnie prezentowała się... ps. w Białymstoku świeci słońce
avanturnik Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 W Giżycku leje więc pogoda optymizmem nie napawa...
Jurek_mwo Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 W Mrągowie słoneczko wygląda z poaza chmur
Gość Bartheez5 Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Juras ja mogę z MAKIM w pokoiku kimać -jako jeden z nielicznych znoszę jego HRRRRRRapot
Jurek_mwo Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Jestem spakowany wraz z moja Zoncią,i dodam, nie spodziewałem się, że tak twardo jedzie ze mną mimo że aurora bywa okrótna:) twardziel z niej... Spijamy poranną kawke z żona,a reszta jak?
avanturnik Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 My też przy kawce. Dopchamy "bagaże" i w drogę. Do zobaczenia
Jurek_mwo Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Fajnie Macku! spotykamy sie na waszym terenie tak jak wspominał tobie Czarek.powodzenia i do spotkania.
Klubowicze Doktorek Opublikowano 20 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 20 Lipca 2012 Witajcie! Jadę z Wami myślami i zyczę dróg szerokosci i na nich dobrej przyczepnosci oraz dobrej pogody
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 20 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 20 Lipca 2012 W Wawie świeci słoneczko, zadnej chmurki i wygląda, że będzie ładny dzień. Niestety ale wygląda na to, że tym razem nie uda się nam do Was zawitać. O której ruszacie w sobotę? Może będziemy mogli podjechać i parę słówek zamienić przed waszym wyjazdem.
jaro_4setka Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 No to ja tez wstaje z łóżeczka,i sie zbieram... Do zobaczenia :-)
Klubowicze MAKI Opublikowano 20 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 20 Lipca 2012 Ełk przywitały Czarne chmury (nie pada ,ale się zanosi ) oraz wiatr ze wsch. temp. 15 st. - no ale jesteśmy dobrej myśli ( Ja i Rafał ). Wyruszamy o 8.30 na spotkanie z Szymonem i Romanem za Grajewem na stacji BLISKA .
jaro_4setka Opublikowano 21 Lipca 2012 Opublikowano 21 Lipca 2012 Dzięki wszystkim za mile.spotkanie,fajnie bylo poznać Ewę i Jurka,wycieczka z przygodami,ale poradzilismy sobie :-) , pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję. ps.dzieki również dla Wrzonia i Ewy,że nas odwiedzili,i eskortowali prawie pod zamek :-)
Jurek_mwo Opublikowano 21 Lipca 2012 Opublikowano 21 Lipca 2012 Ewa_mwo oraz Jurek_mwo dotarli cali i zdrowi. Dziekujemy Wam bardzo za swietnie spędzony czas oraz za zajefajne towarzystwo . Jarek, Szymon - cieszymy sie że moglismy poznac tak pozytywnie zakręconych braci. Zdjecia wrzucę jutro, teraz lecimy do amfiteatru. Pozdrowienia
Rekomendowane odpowiedzi