Sympatycy pawel883 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Lago Maggiore ,w dupach się poprzewracało na Breslau chopie szefowa powiedziała !scooter
Miro71 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Lago Maggiore ,w dupach się poprzewracało na Breslau chopie szefowa powiedziała !scooter Pawel pociesze Cie niestety nie jade nad Lago Maggiore sprawdzilem pogode i cale trzý dni leje i zimno pogoda u nas tylko do Alp reszta do kitu .... moze sie jednak wybiore do Breslau hihihihi ... Pozdrawiam
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Potwierdzam moją obecność na wyjazd do Wrocławia. Proszę o podanie godziny i miejsca zbiórki. Do zobaczenia
Klubowicze karton Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2012 gratulacje pomysłu szefowej jade z młodszym nawet jagby wprowadzili stan wojenny będziemy zwiedzać ostrów
Sympatycy pawel883 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Właśnie wróciłem z Wrocławia,jutro po robocie lecę znowu.A w środe do roboty.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 1 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2012 Jutro już środa ,czas na przygotowania , gdzie i o której godzinie się uymawiamy? Myślę że zapowiadane burze was nie przerażaja?
franio212 Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 Właśnie o 19 wruciliśmy z Polanicy Zdr,w piątek o 16 wyjechaliśmy z Jaworzna, Nocleg na parkingu leśnym 6km za Kużnią Raciborską. W sobotę po zwiedzaniu Prudnika i Otmuchowa dotarliśmy do Polanicy i nocleg w Szczytnej Śląskiej. Średnia prędkość przelotowa wyszła nam dość niska 65km/h. Ale takie są realia jazdy w grupie;tak szybko jak szybko jedzie najwolniejszy; Niedziela i poniedziałek zwiedzanie Kotliny Kłodzkiej jakieś 350km. Dziśiaj to jest wtorek po śniadaniu wyjazd z przygodami pogodowymi -po 9 i pół godziny dotarliśmy do domu. Życzę jazdy bez przygód bo w mokrych ciuchach kąfort jazdy jest zerowy.pozdrawiam
GadekW Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 Właśnie o 19 wruciliśmy z Polanicy Zdr,w piątek o 16 wyjechaliśmy z Jaworzna, Nocleg na parkingu leśnym 6km za Kużnią Raciborską. W sobotę po zwiedzaniu Prudnika i Otmuchowa dotarliśmy do Polanicy i nocleg w Szczytnej Śląskiej. Średnia prędkość przelotowa wyszła nam dość niska 65km/h. Ale takie są realia jazdy w grupie;tak szybko jak szybko jedzie najwolniejszy; Niedziela i poniedziałek zwiedzanie Kotliny Kłodzkiej jakieś 350km. Dziśiaj to jest wtorek po śniadaniu wyjazd z przygodami pogodowymi -po 9 i pół godziny dotarliśmy do domu. Życzę jazdy bez przygód bo w mokrych ciuchach kąfort jazdy jest zerowy.pozdrawiam O to pewnie się gdzieś minęliśmy. Ja samotnie w niedzielę wystartowałem z Żor przez Rybnik, Racibórz, Prudnik, Nysa, Kłodzko, Wałbrzych, Jelenia Góra do rodzinki a dzisiaj powrót analogiczną trasą. Pierwsza trasą skuterkiem. Spisał się doskonale, spalanie 3,5l/100km, czas w jedną stronę 5 godzin 300km na spokojnie. Trasa od Raciborza bardzo malownicza i gdyby nie Wałbrzych(drogi niestety pooorażka)byłoby idealnie. Do Wrocka mimo szczerych chęci się niestety nie podłącze, gdyż żona dała szlaban...a w ramach rekompensaty obiecałem odwiedzić Ojca Mateusza i w piątek ruszam z żoneczką do Sandomierza na 3 dni... Życzę słonecznej pogody...
Klubowicze karton Opublikowano 2 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2012 szefowa co z wrockiem o której wyjazd ?
franio212 Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Kożystając z pogody śmignę jeszcze dzisiaj na Jurę Dolina Kobylańska ,Będkowska,okolice Zabierzowa. Poleżę na trawce pooglądam jak pająki po skałkach się wspinają. Dobrego odpoczynku
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 2 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2012 szefowa co z wrockiem o której wyjazd ? !tut !tut !tut !tut !tut !tut !tut !tut I co? Brak decyzji?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2012 hej, przepraszam, że się nie odzywałam ale nie było mnie ... i chyba zrezygnuję z Wrocławia ... przez 4 dni zrobiłam ponad 2100 km i już mnie boli jedna część ciała ... jeśli jutro ktoś byłby chętny na mały popołudniowy spacer do Wisły albo gdzieś niedaleko to ja chętnie
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 2 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2012 No to panowie co robimy? Dragos ,Karton. Jedziemy sami czy przekładamy? Czekam na jakieś info
Dragos Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 No to panowie co robimy? Dragos ,Karton. Jedziemy sami czy przekładamy? Czekam na jakieś info Mi kompletnie nie pasuje jechać !scooter jutro do Wrocławia. Artur może kiedy indziej.
Wojtek1971 Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 No to panowie co robimy? Dragos ,Karton. Jedziemy sami czy przekładamy? Czekam na jakieś info Witam ja by pomknął.Zabieram syna i jestem gotowy.Za chwilę nie będę miał dostępu do kompa także czekam na fonka o której i gdzie? Mam nazieję, że nie będzie opadu. Wojtek
Klubowicze karton Opublikowano 2 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2012 spacery wisłowe i podobne mnie już dawno wiecie co... jade do chebzia i byda sie kryncił na rondzie do niedzieli
iwan13 Opublikowano 13 Maja 2012 Opublikowano 13 Maja 2012 Zagląda ktoś 20go maja na Oldtimerbazar,może sie spotkamy pozna nowy skuterową brać,i obgadamy !scooter tematy.pozdro.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 14 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 14 Maja 2012 20.05 planuję !scooter wypad na Jurę z grupą Łódzką.
Radiolog Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 20.05 planuję !scooter wypad na Jurę z grupą Łódzką. A konkretnie o której i gdzie zaczniecie eksplorować jurę?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 14 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 14 Maja 2012 Zerknij na regionalne Łódzkie. Nie wiem jak wkleić link do wątku ale tam jest info o trasie i godzinie zbiórki. Zaczynają od Olsztyna. Mam nadzieję że do zobaczenia !OK
franio212 Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Arturo którędy pojedziesz jedynką do Olsztyna? może bym się podpiął gdzieś do ciebie, na skrzyżowaniu S1 z79 na wysokości Jaworzna. Miałem w planie Jurę może nie dokładnie w takie kolejności,ale gdyby się dało to i owszem chętnie. pozdrawiam
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 18 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 18 Maja 2012 Jadę S1 na umówione spotkanie w Częstochowie . Na miejscu musimy być ok. 9,30 Więc na skrzyżowaniu S1 z 79 będę ok.8,30 Jeżeli pasuje to ok. Jak potwierdzisz to się umawiamy że ten co będzie pierwszy czeka na drugiego do 15min. A potem w drogę
marcho Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Opublikowano 18 Maja 2012 Ja będę chciał dołączyć w Olsztynie albo w Janowie pzdr
Grześ Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Hejka napiszcie jak będzie przebiegać trasa , zastanawiam się czy nie wybrać się z wami.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 18 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 18 Maja 2012 Zerknij tu: http://www.forum.burgmania.net/topic/15322-jura-krakowsko-czestochowska-rajd/
Rekomendowane odpowiedzi