master Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 będę jutro dziś jestem jeszcze w hamburgu, a jutro rano mam lot do w-wy i potem jazda do domu
EMIL B Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 ok bo ciebie widać na forum
limmp1 Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 ja w weekend mogę polatać ale skuter mam bez plastików cały ,zabaczę czy da się tak jezdzic,zmiana kolorystyki
bogdan201 Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 ja w weekend mogę polatać ale skuter mam bez plastików cały ,zabaczę czy da się tak jezdzic,zmiana kolorystyki na kolor trupich czach ?
limmp1 Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 nie w banknoty dolarowe albo inna wizja
limmp1 Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 Emil zima idzie opony czas zmienić Boguś po kim ty masz poczucie humoru
Arkadiusz Opublikowano 18 Października 2012 Autor Opublikowano 18 Października 2012 Emil zima idzie opony czas zmienić Michał, miałeś na myśli zmienić łapcie na bambosze ? Teraz na zimę masz zamiar się rozkręcić w kulaniu ? Oleju ode mnie nie odebrałeś i co dolejesz do maszynu ? Nie okradaj rodziny z roślinnego !!! Oni na pewno frytki lubią
limmp1 Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 Aruś nie byłem na działce będę jutro albo sobota i niedziela na 100 procent,chociaż myślałem że w cenie jest wypicie kawy i dowóz do mnie tak uzgadnialiśmy ,no ale cóż nie chcesz odwiedzić kolegi to trudno,przyjadę ja w odwiedziny ale licho z czasem bo silverka upiększam ze Sławkiem rozebrany do ramy i plastiki pojechały do mistrza od hydrografiki,będzie śliczny jak wyjdzie zgodnie z projektem Arek nie dolewam do porządnej maszyny oleju tylko zapobiegawczo przygotowuję serwis
Arkadiusz Opublikowano 19 Października 2012 Autor Opublikowano 19 Października 2012 A chłopaki dzwonili, śmigają i śmigają !!! A ja dupa, dupa, dupa !!!! Ps. Ty Michał a coś Ty znów wymyślił? Tylko nie zrób z SW kolorowego pawia, bo obciach będzie z Tobą jeździć. Może za nim wyjedziesz z boksu to zrobimy zdjęcie i koledzy ocenią, hi hi hi .
EMIL B Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 ok 16 pod KFC MASTER fajnie wyglądasz w kamizelce klubowej widziałem ciebie na skrzyżowaniu szopena bielska a co do opon to trzeba zmienić bo się kończy Aruś jak limp nie odbierze to ja z chęcią odkupie jutro wybieram się na grzyby w twoje lasy
master Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 No nie wiedzialem czy mnie poznałeś, dzisiaj mój pierwszy dzień, zrobiłem ponad 80 km
limmp1 Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 nic nie odkupisz,komendant to przyjedzie do mnie na kawę i przywiezie bo serce dobre ma Master ,nie zapomniałeś jak śmiga się po asfalcie i nie buja
Arkadiusz Opublikowano 19 Października 2012 Autor Opublikowano 19 Października 2012 Ta serce mam dobre, zdrowe, itd. ale tak naprawdę to kawał gnidy ze mnie jest. Pod włos to jeża, a psa to trzeba głaskać z włosem.
darekwiosna Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 16.00 jutro pod KFC jestem jestem...
bogdan201 Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 Też postaram się być na moim
master Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 no to już nas trochę będzie
braszken Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 A ja jednak nie dam rady ale pozdrawiam wszystkich co znam i tych nowych co poznalem i tez tych co jeszcze nie znam, pozdrowienia z Sopotu
limmp1 Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 komendante coś ty taki samokrytyczny w stosunku do siebie , ja myślałem zawsze że porządny gość jesteś no ale w tej sytuacji to już nie wiem co myśleć Też postaram się być na moim Boguś to burgman zniża się do jakości Klimka
bogdan201 Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 No jednak nie będę, plany mi się pozmieniały
darekwiosna Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 dzieki druzyna za wspolne kilometry. pogoda super i oby tak dalej. Bogdan jak cos daj mi namiar na specjaliste od prostowania felg
bogdan201 Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 Darku już wklejam linka: http://www.felgi-regeneracja.pl/ wszystko załatwisz na telefon, właściciel to miły i konkretny facet.
yamaha250 Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 pozdrawiam kolesia z którym dzisiaj przed godz. 14 wymieniliśmy pozdrowienia kierowałem się z Płocka w kierunku Włocławka jechał burgmanem
master Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Ktoś miał ze mną latać i nie było go w sobotę , słyszałem że został jakimś satanistą - czachy maluje
Rekomendowane odpowiedzi