Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiadam Wam, dusze nieczyste, w czwartek jadę na spota do W-wy, przedmuchacie te ruiny w końcu czy nie ?

Michał ten jeden wieczór, krowa nie zdechnie, możesz jechać, mogę z Twoją żoną pogadać to Ci da wychodne i jakiś grosz na paliwo Ci nawet załatwię. :laughing:

Opublikowano

W czwartek Ja jadę ale do Tucholi po części do kangoo bo ciotka rozbiła samochód i muszę pomóc ei24nosze.gif?gl=PL

A Helcią to jeździłem dzisiaj z Violą chciałem wyciągnąć wieczorem na przejażdżkę driving_moto.gif?gl=PL Michała ale Właściciel GRUZA stwierdził że po ciemku nie będzie jeździł

Opublikowano

witam

Panowie w niedziele w płocku jest zakoniczenie sezonu motorowego

Morze się pokarzemy całą paczką? !scooter !scooter !scooter !scooter

Opublikowano

jestem za ,Klimuś ty zawsze nie tak jak nie ciotka,to helix się zepsuł,albo bandaże,albo woda za zimna niedługo to tylko fotel bujany :fireman2:

Opublikowano

to co o której się spotykamy KFC?

Opublikowano

Uuuuu widzę, że wszyscy walicie do Warszawy, że ho ho !!!

Dobra mamuśki jak też nie jadę.

Opublikowano

znaczy wymiękasz !wchair ,no cóż w zeszłym tygodniu polatałeś !TOMCAT

komendante jak pracujesz już

Opublikowano

pracuje do 18 :clapping::ninja:

Opublikowano

panowie co z ta ostatnia niedziela? entuzjazmu nie widze, parasole w dlon i w droge!

Opublikowano

Michał nie wiedziałem że kupujesz fotel bujany 7_9_6v.gif?gl=PLwidzę że w końcu będziesz miał to co lubisz a nie tylko reanimacja gruza

Opublikowano

Bujać to on lubi, ale w obłokach, bo śmigać to śmiga tylko w laczkach z kuchni do pokoju, by żonie podać herbatkę, a jak ma wychodne to idzie do garażu i patrzy na skuter i myśli, "Ty jesteś jak ja, normalnie jak brat bliźniak, używany od czasu do czasu , ale nie martw się skuterku, idzie zima, będziemy mieli trochę spokoju!!!" :hammer:

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuję Wam koledzy z pogranicza za dużą dawkę humoru przed snem, normalnie z bananem na gębie idę spać po lekturze w Waszym wątku :rifle::laughing: .

Opublikowano

Arek i Klimek to coś biorą bo tą samą bajkę mają :rifle:

komendante na urlopie to niezdrowe jest za długo :laughing:

Opublikowano

jak panowie spotykamy się w niedziele ? :) !scooter !scooter !scooter !scooter

Opublikowano

o 13ej jest msza w katedrze , około 14.30 rusza parada wznaczoną trasą przez miasto .....

nie wiem jak reszta składu ale ja to bym spotkał sie o koło 13ej na KFC pogadał :) i na 14tą pod katedrę !scooter .........

a Wy Pany jak myślicie ?

Opublikowano

ok 13 przy KFC :) :) :pepsi: !scooter !scooter !scooter !scooter

Opublikowano

ja chetnie, ale ledwo zyje. dopadlo mnie jakies przeziebienie i od 2 dni nie wytykam nosa poza lozko. zrobcie sporo fotek zeby mozna bylo zobaczyc co ciekawego sie dzialo, pozdrawiam.

Opublikowano

Jutro tak po południu nie dam rady, dopiero może, może po 16-tej, ale to też nic pewnego.

Opublikowano

Ja także dopiero po 16:00 będę mógł pośmigać.

Opublikowano

Witam kolegów. Może i mi uda sie po 16.00 polatać.

Opublikowano

jak nie będzie obfitych opadów to ja jestem o 13ej na KFC , o 14ej pod Katedrą i lecę ze wszystkimi MOTORAMI

na paradę ............

Opublikowano

nie dam rady jutro wyjazd do stolicy niestety !placz1 !placz1 !placz1 !placz1 !placz1

Opublikowano
  W dniu 22.09.2012 o 19:42, limmp1 napisał(a):

nie dam rady jutro wyjazd do stolicy

Do Stolicy, to się jeździ w czwartki kolego :D

A jutro to, tylko laczki i na przód !!! :D

Ja chyba z Tobą pojadę jutro do tej, Warszawy !!!

Opublikowano

Ja Będę z Lalcią na pewno o 13 Pod KFC :msn-wink: