Arkadiusz Opublikowano 17 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Powiadam Wam, dusze nieczyste, w czwartek jadę na spota do W-wy, przedmuchacie te ruiny w końcu czy nie ? Michał ten jeden wieczór, krowa nie zdechnie, możesz jechać, mogę z Twoją żoną pogadać to Ci da wychodne i jakiś grosz na paliwo Ci nawet załatwię. Odnośnik do komentarza
KLIMEK Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 W czwartek Ja jadę ale do Tucholi po części do kangoo bo ciotka rozbiła samochód i muszę pomóc A Helcią to jeździłem dzisiaj z Violą chciałem wyciągnąć wieczorem na przejażdżkę Michała ale Właściciel GRUZA stwierdził że po ciemku nie będzie jeździł Odnośnik do komentarza
EMIL B Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 witam Panowie w niedziele w płocku jest zakoniczenie sezonu motorowego Morze się pokarzemy całą paczką? !scooter !scooter !scooter !scooter Odnośnik do komentarza
FiołekPłock Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 jestem za !!!!! http://plock.gazeta.pl/plock/1,83850,12499035,Zakonczenie_sezonu_motocyklowego_w_Plocku.html Odnośnik do komentarza
limmp1 Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 jestem za ,Klimuś ty zawsze nie tak jak nie ciotka,to helix się zepsuł,albo bandaże,albo woda za zimna niedługo to tylko fotel bujany Odnośnik do komentarza
EMIL B Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 to co o której się spotykamy KFC? Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Uuuuu widzę, że wszyscy walicie do Warszawy, że ho ho !!! Dobra mamuśki jak też nie jadę. Odnośnik do komentarza
limmp1 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 znaczy wymiękasz !wchair ,no cóż w zeszłym tygodniu polatałeś !TOMCAT komendante jak pracujesz już Odnośnik do komentarza
EMIL B Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 pracuje do 18 Odnośnik do komentarza
darekwiosna Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 panowie co z ta ostatnia niedziela? entuzjazmu nie widze, parasole w dlon i w droge! Odnośnik do komentarza
KLIMEK Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Michał nie wiedziałem że kupujesz fotel bujany widzę że w końcu będziesz miał to co lubisz a nie tylko reanimacja gruza Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Bujać to on lubi, ale w obłokach, bo śmigać to śmiga tylko w laczkach z kuchni do pokoju, by żonie podać herbatkę, a jak ma wychodne to idzie do garażu i patrzy na skuter i myśli, "Ty jesteś jak ja, normalnie jak brat bliźniak, używany od czasu do czasu , ale nie martw się skuterku, idzie zima, będziemy mieli trochę spokoju!!!" Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 19 Września 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Dziękuję Wam koledzy z pogranicza za dużą dawkę humoru przed snem, normalnie z bananem na gębie idę spać po lekturze w Waszym wątku . Odnośnik do komentarza
limmp1 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Arek i Klimek to coś biorą bo tą samą bajkę mają komendante na urlopie to niezdrowe jest za długo Odnośnik do komentarza
EMIL B Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 jak panowie spotykamy się w niedziele ? !scooter !scooter !scooter !scooter Odnośnik do komentarza
FiołekPłock Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 o 13ej jest msza w katedrze , około 14.30 rusza parada wznaczoną trasą przez miasto ..... nie wiem jak reszta składu ale ja to bym spotkał sie o koło 13ej na KFC pogadał i na 14tą pod katedrę !scooter ......... a Wy Pany jak myślicie ? Odnośnik do komentarza
EMIL B Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 ok 13 przy KFC :) !scooter !scooter !scooter !scooter Odnośnik do komentarza
darekwiosna Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 ja chetnie, ale ledwo zyje. dopadlo mnie jakies przeziebienie i od 2 dni nie wytykam nosa poza lozko. zrobcie sporo fotek zeby mozna bylo zobaczyc co ciekawego sie dzialo, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 22 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Jutro tak po południu nie dam rady, dopiero może, może po 16-tej, ale to też nic pewnego. Odnośnik do komentarza
bogdan201 Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Ja także dopiero po 16:00 będę mógł pośmigać. Odnośnik do komentarza
rafszyman Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Witam kolegów. Może i mi uda sie po 16.00 polatać. Odnośnik do komentarza
FiołekPłock Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 jak nie będzie obfitych opadów to ja jestem o 13ej na KFC , o 14ej pod Katedrą i lecę ze wszystkimi MOTORAMI na paradę ............ Odnośnik do komentarza
limmp1 Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 nie dam rady jutro wyjazd do stolicy niestety !placz1 !placz1 !placz1 !placz1 !placz1 Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 22 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 nie dam rady jutro wyjazd do stolicy Do Stolicy, to się jeździ w czwartki kolego A jutro to, tylko laczki i na przód !!! Ja chyba z Tobą pojadę jutro do tej, Warszawy !!! Odnośnik do komentarza
KLIMEK Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Ja Będę z Lalcią na pewno o 13 Pod KFC Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi