Gość Dragon Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Wła?nie "wygrzebałem" swój "stary" subwoofer który jeĽdził w innych autach... Bedzie przeróbka... będzie pasowany do Smarta... Zastanawiam się tylko nad tym, gdzie go wpasować - czy za siedzenie kierowcy, żeby mnie w plecy łaskotało czy pod siedzenie pasażera żeby go w dupę drapało... Martwi? mnie tylne szybki... czy nie wypadn?? Smartmania się powiększa... u mnie pod firm? jest już drugi Smart... Worlan napisano 5-11-2008, 12:17 Jak dzieci, jak pragnę zdrowia, jak dzieci... Grze?... dzięki nam możesz przeżyć drug? młodo?ć... A Orzech zwariował... MariuszBurgi napisano 5-11-2008, 10:13 EDIT> Dragon... nikt nie mówił, że będzie "letko" Ja też napisałem do prezesa ale chyba mnie olał Dostałem już odpowiedĽ... Nie nadaje się ona na forum...
Sympatycy Worlan Opublikowano 5 Listopada 2008 Sympatycy Opublikowano 5 Listopada 2008 Naj?wieższe wiadomo?ci.... Spot Smart Klubu w Warszawie..... Było 16 autek......z czego 3 nasze !OKK Orzecha nie było, tak kazał mówić !bicz Dragon też był...na linii telefonicznej !OKK Fotki
Gość Dragon Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Naj?wieższe wiadomo?ci....Spot Smart Klubu w Warszawie..... Było 16 autek......z czego 3 nasze !OKK Orzecha nie było, tak kazał mówić !OKK Dragon też był...na linii telefonicznej !bicz Fotki Byłem byłem... Nie ciałem ale uchem... Jak będzie następny spot to postaram się "wpa?ć"...
Sympatycy Worlan Opublikowano 5 Listopada 2008 Sympatycy Opublikowano 5 Listopada 2008 Byłem byłem... Nie ciałem ale uchem... !OKK Jak będzie następny spot to postaram się "wpa?ć"... No i dobrze zrobiłe?, bo ?cisk był straszny. A spot jest jutro o 19 w Starym Młynie. Tam jest luĽno. Zapraszamy. !bicz
Sympatycy orzech Opublikowano 5 Listopada 2008 Sympatycy Opublikowano 5 Listopada 2008 Zapraszamy. !bicz Zapraszamy?????????????????????? Był już ostatnio, starczy !OKK Wracaj?c do tematu było zajefajnie. Taka parada smarków to fajna rzecz Cieszyłem się jak dzieciak !OKK
Sympatycy orzech Opublikowano 3 Lutego 2009 Sympatycy Opublikowano 3 Lutego 2009 Co? przycichł nam w?tek o Smarkach a tu zima w pełni. Może jakie? spotkanie gdzie? w "połowie" drogi !scooter PS. W wawce ro?nie nam kolejne ASO smarta by Krzytro !scooter
Gość Dragon Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Co? przycichł nam w?tek o Smarkach a tu zima w pełni.Może jakie? spotkanie gdzie? w "połowie" drogi !OKK PS. W wawce ro?nie nam kolejne ASO smarta by Krzytro !scooter Wiele w?tków przycichło... wiele... W połowie drogi powiadasz... tylko w któr? czę?ć Polski chciał by? jechać...? Będzie łatwiej okre?lić dla kogo połowa a dla kogo póltorej połowy !scooter Jeżeli w t? stron? w któr? chciał jechać kiedy? Artix, to dla mnie nie ma sprawy...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 4 Lutego 2009 Administrator Opublikowano 4 Lutego 2009 PS. W wawce ro?nie nam kolejne ASO smarta by Krzytro !scooter Ro?nie, ro?nie... a sam Krzytro pochłania wiedzę o FT w tempie ekspresowym !OKK . Wczoraj doszła mu wiedza o wymianie ?wiec żarowych w CDI, umiejscowieniu fitra powietrza i kabinowego z węglem aktywnym... a także wielu innych !scooter . A jeszcze jak dokupi odsysarkę do oleju to będziemy my?leli o pełnej autoryzacji !OKK .
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Lutego 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Lutego 2009 Jeżeli w t? stron? w któr? chciał jechać kiedy? Artix, to dla mnie nie ma sprawy... Może być w Twoj? stronę skoro nalegasz !scooter
Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Lutego 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Lutego 2009 Jeżeli w t? stron? w któr? chciał jechać kiedy? Artix, to dla mnie nie ma sprawy... Może być w Twoj? stronę skoro nalegasz A już my?lałem, że się załapię z Wami na mał? wycieczkę. Ale na jutro, jaki? "mix" się szykuje w R66. PS. W wawce ro?nie nam kolejne ASO smarta by Krzytro Ro?nie, ro?nie... a sam Krzytro pochłania wiedzę o FT w tempie ekspresowym . Wczoraj doszła mu wiedza o wymianie ?wiec żarowych w CDI, umiejscowieniu fitra powietrza i kabinowego z węglem aktywnym... a także wielu innych . A jeszcze jak dokupi odsysarkę do oleju to będziemy my?leli o pełnej autoryzacji . Najszybciej to On się wyspecjalizuje w naprawie zawieszeń, jak z dojazdem nic nie zrobi.. Vectra jako? wytrzymuje, ale Smart tylko jęczy. Biedaczysko
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Lutego 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Lutego 2009 Jutro "mix" się szykuje tylko mnie co? rokłada na łopatki i nie wiem czy dotrwam w zdrowiu
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 4 Lutego 2009 Administrator Opublikowano 4 Lutego 2009 Jutro "mix" się szykuje tylko mnie co? rokłada na łopatki i nie wiem czy dotrwam w zdrowiu A mówiłem, żeby? wczoraj nie ganiał w stringach pod warsztatem! Przestań, łyknij % z pieprzem i jutro się widzimy Będziemy instalować nowe filtry powietrza w FT.
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Lutego 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Lutego 2009 Przestań, łyknij % z pieprzem i jutro się widzimy Będziemy instalować nowe filtry powietrza w FT. Z pieprzem to na bóle brzucha a nie grypę. Po wczorajszej naszej rozmowie stwierdziłem, że zaniedbuje smarta muszę go troszeczkę doinwestować. Halogen zamówiony a teraz poszukuje tylnych lamp po liftingu Miejmy nadzieję do jutra.
dr.big Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 (...)zaniedbuje smarta muszę go troszeczkę doinwestować(...) Hahahaha, no nie rob sobie zartow ... troche ... zostalo tam cos jeszcze do kupienia ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 4 Lutego 2009 Administrator Opublikowano 4 Lutego 2009 Z pieprzem to na bóle brzucha a nie grypę. Mi pomaga na wszystko Po wczorajszej naszej rozmowie stwierdziłem, że zaniedbuje smarta muszę go troszeczkę doinwestować.Halogen zamówiony a teraz poszukuje tylnych lamp po liftingu Podobno w SC kosztuj? 260 pln za sztukę... tzn. tyle kosztowały jak eur było po 3.3 Edit> Widziałe? to i to?
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Lutego 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Lutego 2009 Podobno w SC kosztuj? 260 pln za sztukę... tzn. tyle kosztowały jak eur było po 3.3 Edit> Widziałe? to i to? 260 za sztukę to nie dam nawet jak będ? z pocałunkiem od Pameli Te z allegro s? ok. ale może będzie gdzie? taniej. Warunek to srebrna obudowa i ZERO rys.
Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Lutego 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Lutego 2009 Po wczorajszej naszej rozmowie stwierdziłem, że zaniedbuje smarta muszę go troszeczkę doinwestować. A elektryczne dogrzewanie naprawiłe? ? U mnie ci?gle lipa. Bez schematu nie dojdę.
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Lutego 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Lutego 2009 A elektryczne dogrzewanie naprawiłe? ?U mnie ci?gle lipa. Bez schematu nie dojdę. Grzesiu, czekam na Ciebie
Gość Dragon Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Po wczorajszej naszej rozmowie stwierdziłem, że zaniedbuje smarta muszę go troszeczkę doinwestować. A elektryczne dogrzewanie naprawiłe? ? U mnie ci?gle lipa. Bez schematu nie dojdę. Lato idzie... po co... Co z tym spotkaniem w "połowie" drogi...????? Jak będziecie mieli życzenie, to zabiorę ze sob? KTS-a i popatrzymy czy co? "boli" te Wasze zimowe wersje AeNów...
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Lutego 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Lutego 2009 Co z tym spotkaniem w "połowie" drogi...????? No będzie, tylko trzeba jaki? termin wyznaczyć. Wolicie w tygodniu czy weekendowo, je?li w tygodniu to rano, w południe czy wieczorowo?
Gość Dragon Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Co z tym spotkaniem w "połowie" drogi...????? No będzie, tylko trzeba jaki? termin wyznaczyć. Wolicie w tygodniu czy weekendowo, je?li w tygodniu to rano, w południe czy wieczorowo? Je?li o mnie chodzi to "na tygodniu" międy rano a popołudniem...
Sympatycy orzech Opublikowano 5 Lutego 2009 Sympatycy Opublikowano 5 Lutego 2009 Je?li o mnie chodzi to "na tygodniu" międy rano a popołudniem... No to Dragon wybrał wersję dla prezesów. Obawiam się ,że to spotkanie będzie w takim wypadku w bardzo okrojonym składzie. Czekam na resztę.
Gość Dragon Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Je?li o mnie chodzi to "na tygodniu" międy rano a popołudniem... No to Dragon wybrał wersję dla prezesów. (...) ...odpisał ten, który pracuje jako sprz?tacz u kogo?... P.S. Info dla zgryĽliwych - szanuję każd? pracę a zawód sprz?tacza jest użyty przeze mnie zupełnie przypadkowo...
misioooo Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Prezesi to raczej czasu nigdy nie maj?. A "srz?tacza" to nie ma. Jest konserwator powierzchni płaskich (poważnie - nieraz takie co? wpisuję w mojej pracy!). I taki konserwator w np. NFZ zarabia całkiem sporo jak na pracę, któr? wykonuje!
Abach Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 I taki konserwator w np. NFZ zarabia całkiem sporo jak na pracę, któr? wykonuje! Przeczytaj jeszcze raz to, co napisałe?. No chyba, ze było to zamierzone... Przepraszam, że nie w temacie, ale nie mogłem..
Rekomendowane odpowiedzi