antoniaczek Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Proszę o dopisanie 2 osoby, Antoniaczek + Maja.
Drek Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Co za sępy jak się rzucili na domki Proszę o dopisanie do listy. Proszę o dopisanie 1 osoby plus dziecko.
Klubowicze Roni Opublikowano 6 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2010 Roni i Ania proszą o dopisanie do listy.
Abach Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Pokój zarezerwowany, pieniążki wpłacone Proszę o dopisanie do listy: Smerfetka Abach
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 6 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2010 proszę o wpisanie na listę: Zybex Monika Klaudia-dziecko Kinga-dziecko Marcin-dziecko Majkel Karolina Maja - dziecko i.......... to się okarze - dziecko Pokoje zarezerwowane. Siemik- wpłata zostanie uiszczona po 15.12.2010
Mareczek Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Przelew za Mareczek , magduska , pHre4ker + junior zrobiony
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Romeo i Gosiek proszą o dopisanie do listy(wariant namiotowy) przelew nie zrobiony i nie prędko będzie
Klubowicze Doktorek Opublikowano 6 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2010 Chciałem dziś dokonać rezerwacji miejsca w hotelu ale nie stety po kilku krotnym telefonie dowiedziałem sie że wszystkie miejsca w hotelu są zarezerwowane , trudno ..., nie rozumiem tylko nie wielkiej różnicy między hotelem, a polem namiotowym
Więcek Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Kasa przelana za Więcków jeżeli chodzi o koszulki to szt.2 "XL"
MISIEK Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Przepraszam za krytykę na sam początek, ale coś mi się wydaje, że niewypałem jest sam ośrodek na kilkadziesiąt miejsc (żart ? ), hmm... no i termin mógł być lepszy np. 23-26 czerwca ? dodano: >>>> czyli przyjemnie przedłużony weekend ! Jeśli sięgnę wstecz, to maj i początek czerwca w tym roku i w zeszłym nie należał do ciepłych i suchych. Oby nie powtórzyła się więc taka aura !
Abach Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Przepraszam za krytykę na sam początek, ale coś mi się wydaje, że niewypałem jest sam ośrodek na kilkadziesiąt miejsc (żart ? ), hmm... no i termin mógł być lepszy np. 23-26 czerwca ? O ile dobrze pamiętam, praktycznie zawsze był to pierwszy tydzień czerwca lub drugi.... czemu miałby akurat teraz być ostatni Zresztą w tym terminie mamy już NADUŚ
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2010 Pawel883 -szt.1+(koszulka XL)+fjord nansen z owcami. zobaczyć Pawła na owcy - bezcenne - jadę
Mały Maniek Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 To i my poprosimy o dopisanie do listy: Maniek i Gosia.
Gość biletefka Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Proszę dopisać biletefka + bilety
22hubert Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 2 osoby, ja + zonka( Justyna) prosze o wpisanie na liste.
stiopa Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Jadę! Czy są jeszcze miejsca w domkach lub hotelu?
Klubowicze bilety Opublikowano 6 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2010 Jadę! Czy są jeszcze miejsca w domkach lub hotelu? Wszystko zarezerwowane
Klubowicze Patryk Opublikowano 6 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2010 Jak może być inaczej - jadę. Kilka dni urlopu zaplanowane już od dwóch tygodni na Burgmanię 2011. Proszę o dopisanie do listy. a koszulka ??? rozmiar ??? albo M albo XXL do czerwca daleko - wiele może się Też już przekonałem się telefoniczne, że domki i hotel zarezerwowany. Trzeba skoczyć do Carrefour'a po namiot. Ostatnio były jeszcze 2 i 4 osobowe w cenach 19 - 35 zł. (stara cena 75 - 140)
stiopa Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Jadę! Czy są jeszcze miejsca w domkach lub hotelu? Wszystko zarezerwowane No to lipa
Klubowicze valdi Opublikowano 6 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2010 Proszę o dopisanie do listy Valdi+Molo
Barti Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 nie rozumiem tylko nie wielkiej różnicy między hotelem, a polem namiotowym Też mnie to dziwi szczególnie że różnica między zakwaterowaniem w hotelu/domku i pod namiotem jest znaczna (według cennika) i nijak się to ma to kwoty 30 zł. różnicy w cenie.
Klubowicze morwa37 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2010 Prosze o dopisanie; ALA koszulka L+MORWA koszulka XL. ADAM /DZIECKO/ koszulka M MADZIA /DZIECKO/ koszulka M już zaczynam odliczanie.
Rekomendowane odpowiedzi