Macek Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Wracaj do zdrowia jak najszybciej i do !scooter . A Wy uwazajcie, sezon dopiero sie zaczyna i kierowcy 4oo jak co roku, potrzebuja troche czasu na przyzwyczajenie sie, ze nie sa sami na drodze. Ostroznosci nigdy za wiele...
czaro69 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Kierowcy puszek niestety myślą, że dalej jest zima i na ulicach nie ma motocyklistów !sciana Pająk szybko wracaj do zdrowia
upiór Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Chłopaku zdrówka i jeszcze raz zdrówka i niech dbają tam o Ciebie zgrabniutkie laski w białych fartuszkach . No i w miarę możliwości szybciutko do domeczku . Pozdrawia !vampire .
Sympatycy Baltona Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Wracaj szybko do zdrowia pozdrawiam
Prof2k Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Wczoraj Pajak mial dzwona.wypadek Lezy w szpitalu na Brodnie, rozmawialem z nim dzis ale dosc krotko, chlopak mial problemy z mowieniem, z informacji jakie uzyskalem ma jakies obrazenia wewnetrzne ale jeszce lekarze nie ustalili co i jak. Czeka go cala masa badan aby ustali co mu jest. Mam nadzieje ze to nic powaznego. Trzymam kciuki, że wszystko OK -> ZDROWIEJ CHŁOPIE! Musisz szybko wyjść ze szpitala, żebyśmy się w końcu rozliczyli z kamizelki dla Agi - ciągle trzymam Twoją kasę Też miałem okazję zwiedzać ten szpital w zeszłym roku, ale mnie od razu wyrzucili jak obejrzeli rtg. Nic przyjemnego. Pogoda się zaczęła, a kierowcy samochodów jeszcze nie przywykli że moto się pojawiły na ulicach w dużej ilości. Póki się nie nauczą, to pewnie jeszcze z miesiąc minie... Ja wolę teraz dojechać 20% później niż mieć takie przygody. W skali całego miasta to i tak co najwyżej 10 minut później. Pozdrawiam Profek
Administrator Artix Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Administrator Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zdrowia zdrowia i jeszcze jeszcze raz zdrowia. Jeszcze w tym sezonie na pewno pojezdzisz glowa do gory
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Marek ,dużo zdrowia i do zobaczenia na spocie
Gość radiolog Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 a to z dzisiaj http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110403/LUBLIN/912373755
yorick Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9572384,Warszawa__Tragiczny_wypadek_na_moscie_Poniatowskiego_.html [']
ucienta Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9572384,Warszawa__Tragiczny_wypadek_na_moscie_Poniatowskiego_.html ['] Bez swieczek jeszcze. Stan agonalny, czy krytyczny (tvnwarszawa) to nie zgon. Oby kierownik/kierowniczka sie wylizal.
Mussol Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Wjeżdżałem ślimakiem na most i widziałem leżący skuter wydaje mi się, że to jakaś 50-ka, kierownika nie było widać choć karetka stała..
GrzechoCnik Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Jak mógł skuter tam jechać pod prąd? Edit: Już wiem, wjechał pod prąd już na rondzie. No cóż, sam sobie winien. Będzie miał ciężko jak przeżyje.
Marynarz Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Tak to jest jak rodzice kupują dzieciom 50tki albo ludzie nie posiadający wogóle wiedzy u PRD poruszają się jednośladami po drogach publicznych. Uważam że każdy, ale to każdy bez względu na wiek i pojemność powinien posiadać PJ ! Zasada, chcesz jeżdzić po drogach publicznych zdaj egzamin ! a tak ogólnie to szkoda kierownika !scooter
Przemo_ST Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Przejeżdżałem dzisiaj przed 17-stą Czerniakowską i widziałem zmasakrowany sprzęt. Niestety przeczytałem że kierowca tego nie przeżył. Ostatnio właściwie codziennie można usłyszeć lub przeczytać o wypadkach z udziałem moto. LINK
Administrator Artix Opublikowano 16 Maja 2011 Administrator Opublikowano 16 Maja 2011 Zderzenie 2 policyjnych motocykli z samochodem osobowym. Na dk 2 w m. Dębe Wielkie (woj. mazowieckie) km 508 doszło do wypadku z udziałem dwóch policyjnych motocykli. Droga jest zablokowana, policja na miejscu kieruje ruch na objazd.
magart Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Zderzenie 2 policyjnych motocykli z samochodem osobowym. Na dk 2 w m. Dębe Wielkie (woj. mazowieckie) km 508 doszło do wypadku z udziałem dwóch policyjnych motocykli. Droga jest zablokowana, policja na miejscu kieruje ruch na objazd. TUTAJ szczegóły. Jak czytam komentrze pod tekstem, to dochodzę do wniosku, że niektórym osobom powinny ręce usychać !sciana !sciana Miśkom rychłego powrotu do zdrowia życzę.
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 16 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2011 Te "mądre" komentarze piszą chyba ludzie którzy wegetują w świecie gier komputerowych i nie mają pojęcia o normalny szarym życiu . Tak poza tym dołączam się do tego co napisał Magart i życzę Chłopakom szybkiego powrotu do zdrowia .
KacperHB Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 dziś rano na Łukowskiej - niestety śmiertelny http://www.tvnwarszawa.pl/ulice,news,wymusila-pierwszenstwo-zginal-kierowca-skutera,219246.html
Klubowicze Piootr Opublikowano 1 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2011 Pomyłkowo wrzuciłem informacje na temat wypadkow w regionalnym mazowieckim. Poproszę Administratora o wyrozumiałość.
Sympatycy szorstki Opublikowano 1 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 1 Czerwca 2011 Wątek na temat tego i kolejnego wypadku w Warszawie prowadzony jest regionalnym mazowieckim. Piotrek, przeczytaj pierwszą stronę tego wątku... A zwłaszcza pierwszy wpis i jego autor: Naduś pzdr
Klubowicze Piootr Opublikowano 1 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2011 Piotrek, przeczytaj pierwszą stronę tego wątku... A zwłaszcza pierwszy wpis i jego autor: Naduś pzdr Już jestem na forum prawie rok, a taki nieogarnięty !pomidor . Myślałem, że w lokalnym wątek będzie bardziej pasował. A taka smutna sprawa z tymi wypadkami squtów ... Do zobaczenia w Marienburgu.
KacperHB Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Myślałem że do mnie piszesz i że już takiego zaćmienia dostałem z gorąca że nie wiedziałem o co chodzi !sciana i wracałem do 1 strony ze 4 razy i dalej nie wiedziałem co źle zrobiłem ten wypadek był 150 m od mojej roboty, dowiedziałem się o nim od kolegi jak sam przyjechałem skuterem do pracy - szkoda chłopaka
bod Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Jeżeli jest prawdą to co piszą w komentarzach na stronie tvn wwa, że karetka przyjechała po pół godzinie od wezwania to... brrr. Ciągle żyjemy na dzikim zachodzie, gdzie pomoc drogowa niewzywana jest na miejscu szybciej niż wzywana karetka.
Bosy Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Koleżanka z pracy przed chwilą mówiła, że Kolejowa w Wawie zablokowana, ze względu na wypadek motonity... Niestety czarny worek
Rekomendowane odpowiedzi