Gość Halski Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Ja się postaram ale nie obiecuję
magart Opublikowano 2 Września 2010 Autor Opublikowano 2 Września 2010 Może i ja bym się pojawił i was wreszcie poznał Ale widzę że tu sami szybcy i wściekli się ustawiają No chyba że któryś z Panów ma linkę i mnie podepnie !scooter Oj tam szybcy i wściekli przecież pisałem że prędkość "a la lanser" . Buuuuu.... a ja akurat nie moge @ucienta - w takim razie odwołujemy kulanie ...Spokojnie, nie będę na kacu i nikogo już nie będę widokiem motywował do samobójstwa Ja się pytam czy Admin czyta jakie tu oświadczenia publikują . A zaprzyjaźniona Policja czyta i wyciąga wnioski Pozdrawiam Malbork
ptaku_1 Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Jak mi sie wszystko ulozy to moze i ja przybede. Tylko gdzie bysmy jechali?
magart Opublikowano 2 Września 2010 Autor Opublikowano 2 Września 2010 Jak mi sie wszystko ulozy to moze i ja przybede. Tylko gdzie bysmy jechali? Ciągłe jazdy na molo w Serocku już mi obrzydły !scooter , może tym razem McWilanów (kawka, lody, spóźniona kolacja - co kto lubi ). Powrót przez Centrum Wawy (np. Wilanowska, Niepodległości, Marszałkowska, Świętokrzyska, Krakowskie Przedmieście, ... itd, itd - podoba się ? Paweł coś wymyślimy na miejscu
ptaku_1 Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 trasa ok dawno w tego typu lokalu sie nie stolowalem !scooter choc niedaleko wilanowskiej jest dosc obskurna buda z kebabami ktore uwazam za najlepsze jakie jadlem
monk Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 ...Spokojnie, nie będę na kacu i nikogo już nie będę widokiem motywował do samobójstwa Ja się pytam czy Admin czyta jakie tu oświadczenia publikują :P. A zaprzyjaźniona Policja czyta i wyciąga wnioski Pozdrawiam Malbork !scooter Hola, hola, miałem rano 0.0 na wrzoniowym alkomacie, a że inni wydzieli mnie nie wyraźnie, no to już chyba wina rutinoscorbinu
rpp Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 To jak z tym spotkaniem - szczególnie, że kroi się konkurencyjna impreza z pachołkami? Bo jeśli się ogarnę to na 20:30 bym się pojawił pod urzędem. Tylko może ktoś kto będzie na 100% niech da jakiś tel. do siebie (na PW) jakbym się nie wyrobił a miał jednak zamiar Was spotkać.
magart Opublikowano 3 Września 2010 Autor Opublikowano 3 Września 2010 To jak z tym spotkaniem - szczególnie, że kroi się konkurencyjna impreza z pachołkami? Bo jeśli się ogarnę to na 20:30 bym się pojawił pod urzędem. Tylko może ktoś kto będzie na 100% niech da jakiś tel. do siebie (na PW) jakbym się nie wyrobił a miał jednak zamiar Was spotkać. @rpp ja startuję o 20.30 spod urzędu w kierunku "slalomów" :o opisanych w innym 'poście'
Bart1 Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Ej Panowie jakie slalomy ?? Ja się pojawię pod urzędem gminy ok 20.30 ,także wyglądajcie na "nowego" na kymcoku Mogę być i wcześniej bo nie wiadomo jak się ustawiamy ?? Po przez te slalomy to sie pogmatwao i nie wiem o której się wypuszczacie !!
monk Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Śmiało bądź o 20.30, magart powinien już być Ja mogę ew. tankować na BP po drugiej stronie Światowida Do zobaczenia
monk Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Trochu nas tu jest Białołęka rośnie w siłę
ptaku_1 Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Jakos nie wyszlo Ci te foto nic nie widac
monk Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Ptaku, nie wziąłeś ani kiełbaski na grilla, ani aparatu z prawdziwego zdarzenia, to co ma być ..żartuję. Jedyne zdjęcie, które jako tako wyszło. Niestety nasze kamizelki mają takie parcie na szkło, że wszyscy przy nich bledniemy i nas po prostu nie widać. A na bezrybiu i rak ryba.. Pomimo obaw, czy aby wszyscy dojadą i wrócą, wszyscy dojechali i wrócili ..pewnie statystycznie prędkość uczestnika wycieczki oscylowała w okolicach 60km/h Ok, w okolicach 67km/h Dzięki za wspólne kulanko i do następnego
rpp Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Miło było poznać w sumie sporą grupę z Białołęki i nie tylko. Te 67km/h to momentami trzeba było moooocno zawyżyć :-)
monk Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Te 67km/h to momentami trzeba było moooocno zawyżyć :-) Nie do końca, toż staliśmy na kilku światłach i zjedliśmy spory posiłek w McWilanowie. A statystyka to uwzględniła
ptaku_1 Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Ja sie zastanawialem jak to mozliwe ze zamiesciles fotke o 22:04 jak ja parkowalem o 22:45. Mysle sobie nie moglem przecie jechac z tarcho do siebie az 45 min. A Ty cwaniaku w McD zamiesciles ta fote W drodze powrotnej stracilem prawie czucie w palcach.
Bart1 Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Było bardzo fajnie was poznać Dobrze że nie byłem jedynym nowym Ekipa była silna i rozrywkowa A ja zaraz w temacie V-max muszę zmienić swój rekord No i wasze podpowiedzi odnośnie strojów na skuta bezcenne Pozdro i dzięki.
monk Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Również było miło poznać kolegów Ja sie zastanawialem jak to mozliwe ze zamiesciles fotke o 22:04 jak ja parkowalem o 22:45. Mysle sobie nie moglem przecie jechac z tarcho do siebie az 45 min. A Ty cwaniaku w McD zamiesciles ta fote Tak byliście zaabsorbowani tymi czisbu-hambu-inno-rgerami, że nawet nie zauważyliście ale smacznego Ja się nie doczekałem w kolejce na papu (tylu nas było..), więc zrezygnowałem. A teraz już w temacie jutrzejszego dnia Jabłonny. Ptaku twierdzi, że od 14.00 powinna być pyszna grochówka i pełno gratisów. Plan imprezy również twierdzi, że po 20.30 ma być koncert deMono i koło 22.30 pokaz sztucznych ogni. Ja bym się pisał głównie na grochówkę i ognie, ale otwarty jestem na więcej atrakcji. Ktoś ma jeszcze ochotę na wspólny lansik?
ptaku_1 Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Z tymi gratisami to przesadziles, twierdze tylko ze w zeszlym roku mozna bylo dostac grochowe i jakies torby ekologiczne na zakupy, mapy powiatu i zalewu zegrzynskiego, baloniki i inne pierdy T-maxow nikt raczej nie bedzie rozdawal, choc podobno Uhma ma wystawic jakis maly tor quadowy (ale to tylko nie potwierdzona plotka).
Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Września 2010 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2010 Jak nic mi nie wypadnie, to jestem chętny na lans. Czarne z żółtym ładnie się komponuje.
monk Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 I nawet równo jeżdżą, gdy się nie manewruje cudzym czerwonym przyciskiem Jeśli chodzi o lansik, to proponowałbym jakoś wcześniej (tak od 14.00?) bo potem pogodynka straszy opadami i pewnie większość czmychnie ku swym domostwom. A teren imprezy całkiem kuszący, bo to pałacowe okolice P.S. Czy żółty i czarny to nie są królewskie barwy? Bo czarne i czerwone to chyba takie lekko mieszczańskie
Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Września 2010 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2010 P.S. Czy żółty i czarny to nie są królewskie barwy? Bo czarne i czerwone to chyba takie lekko mieszczańskie Tak, tak jest napewno z tymi barwami. Godzina 14 mi pasuje, gdzie się spotykamy ?
Glub Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 P.S. Czy żółty i czarny to nie są królewskie barwy? Bo czarne i czerwone to chyba takie lekko mieszczańskie taaa i pewnie dlatego ferrari seryjne jest czerwone a żółty i czarny tylko na zamówienie
DIAMANDA2002 Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Ja jutro mam Bruna, i chętnie bym z nim pojechał, tyle że to raczej wycieczkowe tempo. Ale chętnie się spotkam na starcie, i już na miejscu żeby grupy nie spowalniać za bardzo. Może dajcie ten watek na regionalne ???
monk Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 A wątek nie jest obecnie w regionalnych? !happybth Ja mogę i wrócić się pod C66 i stamtąd razem wyruszyć do Jabłonny, toż to tylko 7 skuterominut drogi !happybth O 14 pod C66?
Rekomendowane odpowiedzi