magart Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Opublikowano 30 Maja 2010 Panowie, dzięki za wspólne kulanko by night. Makrotek widzę, że fotki jednak wyszły . Spotkanie policji na stopniu wodnym Dębe oraz "start na czerwonym" przed obwodnicą Jabłonny - bezcenne . Rzeczywiście w drodze powrotnej szarańcza wzięła górę nad dyscypliną wszystkiemu winny Glub - uciekł do lasu jak partyzant (niby na Ursynów) i emocje w szyku wzięły górę
ptaku_1 Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 "start na czerwonym" przed obwodnicą Jabłonnej - bezcenne . Nie Jablonnej tylko Jablonny
magart Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Opublikowano 30 Maja 2010 "start na czerwonym" przed obwodnicą Jabłonnej - bezcenne . Nie Jablonnej tylko Jablonny Dobra, dobra - nie bądź taki Słodowy - już poprawiłem :Dwhist
ptaku_1 Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Sam wale byki ale ten jeden mnie drazni, wszyscy warszawiacy przekrecaja nazwe mojej wioski
Sympatycy Arecki Opublikowano 30 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 30 Maja 2010 Spotkanie policji na stopniu wodnym Dębe ...... bezcenne . Tak w kwesti wyjaśnienia, gdyby ktoś nie wiedział o co chodzi . "Banda" gości w kamizelkach odblaskowych stojąca wieczorem na tamie wzbudzała pewne zainteresowanie i sprawiała, że niektórzy kierowcy dość gwałtownie zwalniali widząc nas i nie mając pewności o co chodzi . ps. @magart, chyba Miodek a nie Słodowy :D .
BrYhu Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 oraz "start na czerwonym" przed obwodnicą Jabłonny - bezcenne . Oj tam każdemu może się zdarzyć
ptaku_1 Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Gruncik ze byo przyjemnie, trzeba powtorzyc wypadzik. Moze tym razem do modlina na wieze widokowa w twierdzy. Kiedys tam polecialem z Pisklakiem ale wieza byla zamknieta, albo do Serocka na molo. Ewentualnie dluzszy wypad do Ciechanowa na zamek (ale to juz by zajelo troszke czasu).
magart Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 ps. @magart, chyba Miodek a nie Słodowy !happybth !happybth . Jakby na to nie spojrzeć obaj Panowie to szczególarze - każdy w swojej "branży" !happybth
KRISTO Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 dłuższy wypadzik fajnie ale już proszę jak będzie cieplej muszę zmienić kask nic nie widziałem przez tą szybkę porysowaną zmywakiem Jechałem z otwartą przyłbicą i pysk mi zmarzł
ettore Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Wydaje mi się, że podczas ostatniego wypadu na zaporę widziałem na którymś z Waszych sprzętów deflektor zamocowany za pomocą takich metalowych uchwytów bez regulacji. Interesują mnie te uchwyty - czy to element deflektora, może dokupione oddzielnie, a może robione na zamówienie? Może ktoś mi podpowie kto miał taki deflektor?
BrYhu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ja mam takowy !w00t i jeszcze 2 osoby w Wawie Ten deflektor to typowy handmade Uchwyty zrobił kolega z forum (o ile się nie mylę powstały tylko 3 komplety i więcej raczej nie będzie ) Szyby wycięte z poliwęglanu załatwiałem u znajomego a wyginałem domowym sposobem (duuuuży garnek + piekarnik)
ettore Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ten deflektor to typowy handmade !w00t Uchwyty zrobił kolega z forum (o ile się nie mylę powstały tylko 3 komplety i więcej raczej nie będzie ) Mhm, szkoda... Dzięki za info
ptaku_1 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 A moze w ten piatek bysmy gdzies polecieli, Zegrze albo inny Serock, twierdza modlin blisko ale o tej porze zamknieta !scooter Innych atrakcji z naszych okolic nie znam. Co Panowie na to?
magart Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2010 hm.... pomysł godny rozważenia !OK !OKK . Co prawda mam plany na piątek, ale jeszcze nie do końca wyklarowane, więc jest szansa na wspólne kulanie. Jak będę wiedział co i jak to dam znać bliżej piątku. Może tym razem uda się pokazać Glubowi jak przez Dębe dojechać do Serocka i dalej na Ursynów !OK
Glub Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Ja odpadam. Będę albo w pociągu do Olsztyna lub Braniewa. [Mam wyjazd ze spektaklem] Najlepiej by było gdybym jednak poszedł z S. na wesele jej brata ciotecznego !OKK ale ktoś musi zarabiać pieniądze na nową Zacną !OK [w planach SWT400] Edit: nie na Ursynów tylko na Wesołą !OK
Marcino1 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 ale ktoś musi zarabiać pieniądze na nową Zacną !OK [w planach SWT400] Glub, a nie pisałeś ostatnio o planach dotyczących kymco xcitinga 500? !OKK
Marynarz Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Może i mi się uda tym razem do was dokulać !OKK
magart Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2010 Tradycyjna (bo drugi raz !OKK !OK !OK ) zbiórka o 21.00 przed wrotami Ratusza Białołęka, forsowanie zamkniętego szlabanu na parkingu i w trasę ok. 21.15. Kierunek molo Serock ?
Glub Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 ale ktoś musi zarabiać pieniądze na nową Zacną [w planach SWT400] Glub, a nie pisałeś ostatnio o planach dotyczących kymco xcitinga 500? Tak było, ale mój bank się jeszcze nie zdecydował w kwestii kredytu a grzechu sprzedał go już. Wiec teraz ogarniam kwestie zakupu swt400 w hondzie na raty.
Marcino1 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 ale ktoś musi zarabiać pieniądze na nową Zacną [w planach SWT400] Glub, a nie pisałeś ostatnio o planach dotyczących kymco xcitinga 500? Tak było, ale mój bank się jeszcze nie zdecydował w kwestii kredytu a grzechu sprzedał go już. Wiec teraz ogarniam kwestie zakupu swt400 w hondzie na raty. Wieszco, to chyba bardzo dobry pomysł. Przynajmniej mi ta honda baaardzo się podoba!
Glub Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Wieszco, to chyba bardzo dobry pomysł. Przynajmniej mi ta honda baaardzo się podoba! Mi tez sie podoba choc jest jedna lipa z tymi podwójnymi swiatlami- jedno to mijania a drugie drogowe... Jakby nie mogli tego zrobic na H4...
Marcino1 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Wieszco, to chyba bardzo dobry pomysł. Przynajmniej mi ta honda baaardzo się podoba! !YES Mi tez sie podoba choc jest jedna lipa z tymi podwójnymi swiatlami- jedno to mijania a drugie drogowe... Jakby nie mogli tego zrobic na H4... No tak, te podwójne światła to faktycznie lipa. U mnie jest tak samo. Chociaż z drugiej strony na pocieszenie Ci powiem, że Ty tego widział nie będziesz a skuter jest naprawdę fajny.
BrYhu Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Tradycyjna (bo drugi raz ) zbiórka o 21.00 przed wrotami Ratusza Białołęka, forsowanie zamkniętego szlabanu na parkingu i w trasę ok. 21.15. Kierunek molo Serock ? Mi pasuje !OK Jeżeli nic mi nie pokrzyżuje planów to jestem !YES
Rekomendowane odpowiedzi