Bart1 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 No Panowie ziomale z Białołęki i okolic kiedy się ustawiacie na jakieś spotkanko ? Chętni bym was zobaczył i może sąsiada z osiedla bym bliżej poznał Tego rozśpiewanego Burgera 650 Po ostatniej burzy wył bidulek na osiedlu aż mu akku padł
ptaku_1 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zapowiada sie ladna pogoda a ja niestety musze kiblowac jak co drugi weekend
ucienta Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 20:30 pod Urzedem? Moze tym razem zdobedziemy molo w Serocku O ile oczywiscie nie bedzie padac...
ucienta Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Bryhu, dzieki za kulanie. Choc odpadlismy w przedbiegach, przynajmniej ustalilismy co pijemy w Warce
ucienta Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 No ba, jasne! Mam nadzieje, ze z Toba! Z pewnoscia znajdzie sie ktos kto Cie podrzuci na miejsce
BrYhu Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Ucienta Szkoda że nie udało się zdobyć mola w Serocku, ale co się odwlecze... Oby do piątku
Glub Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 No ba, jasne! Mam nadzieje, ze z Toba! Z pewnoscia znajdzie sie ktos kto Cie podrzuci na miejsce marne szanse, ktoś by musiał jechać z warszawy na jeden dzień i mnie wieźć w obie strony. poza tym przez ketonal mam szlaban na alko:(
ucienta Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Glub, czemu na jeden dzien przeciez masz zwolnienie lekarskie?... A bez alko jakos przezyjesz. Watroba odpocznie !piwko
monk Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 poza tym przez ketonal mam szlaban na alko:( Zachowujesz się czasem jak dziecko Masz jeszcze trawkę, amfetaminkę, pigułki, hm.. klej? Poza tym takie szlabany często są tylko z racji tego, że szybciej alko klepie !piwko
Glub Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 dobra. to ogłaszam konkurs na zawiezienie Gluba i odwiezienie z Warki !piwko
malina666 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 jesli pojade samochodem to wiesz mozesz sie zabrać. Dam znac.
magart Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2010 ktoś ma dziś ochotę na "prysznic" na myjni przy "kerfurze" (koło Urz. Gminy), a później małe kulanko do centrum i "nazad" w celu osuszenia ? warunek - brak deszczu (znając moje szczęście w ostatnich czasach, to szanse są duże !piwko ) godz. 20:30
ptaku_1 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Gdyby wam sie nudzilo w niedziele to u mnie na wsi (w koncu to prawie bialoleka) bedzie gminna imprezka, w zeszlym roku dawali dobra gochowke !happybth klik1 klik2
ucienta Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Dobra mysl! Mozna sie troche polansowac !happybth
monk Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Nie wiem, czy mi się tyle paliwa zmieści w baku, by obrócić wte i wewte. (no, ale po grochówce, po co nam paliwo !OKK ) Jak by się zebrała wesoła grupka to można śmiało razem podbić Jabłonnę
ptaku_1 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Ja pewnie przypedaluje rowerem, 2oo mam uziemione w serwisie (choc moze do piatku graty zjada)
magart Opublikowano 2 Września 2010 Autor Opublikowano 2 Września 2010 Ktoś jutro ma ochotę na śmiganko ? Urząd Gminy Białołęka godz. 20.30. Tempo a la lanser ulicami Wawy (a nie ciągle na to molo w Serocku ) O ile oczywiście nie będzie desantu żab z nieba
monk Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Dla zachęty (he, he optymista się znalazł ) dla pozostałych: się piszę ja Tempo a la lanser ulicami Wawy ......mitsubishi? Nie dam rady
Bart1 Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Może i ja bym się pojawił i was wreszcie poznał Ale widzę że tu sami szybcy i wściekli się ustawiają No chyba że któryś z Panów ma linkę i mnie podepnie
monk Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Może i ja bym się pojawił i was wreszcie poznał Ale widzę że tu sami szybcy i wściekli się ustawiają !OK No chyba że któryś z Panów ma linkę i mnie podepnie Nie, no.. z magartem jeździmy wolno. To innym się wydaje, że to jest szybko !tut Żartuję, zapraszamy Buuuuu.... a ja akurat nie moge Wiedziałem, że jak się ujawnię, to większość przestraszę . Spokojnie, nie będę na kacu i nikogo już nie będę widokiem motywował do samobójstwa.
Rekomendowane odpowiedzi