Klubowicze fundi600 Opublikowano 1 Lutego 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Jak nastało luty, więc trzeba ubrać ciepłe buty Myśleć Panie i Panowie co z tym naszym spotkaniem !scooter Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Trzeba ustalić czy z noclegiem !scooter !piwko , czy nie !OKK Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Pewnie, że z noclegiem !piwko trzeba przecież wypocząć !scooter Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 QUOTE (czaro69 @ 1-02-2010, 16:33 ) .... Jak impreza będzie w dzień roboczy i w Bydgoszczy to wpadnę pogadać, raczej do Chojnic i Chełmna to nie pojadę... Jestem jak najbardziej za .... preferuje również Bydgoszcz.... jeśli gdzieś tam.... to też nie jadę ...sorki Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Lutego 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Myślę że spotkanie w dzień roboczy chyba nie ma sensu, nadal jestem za noclegiem, fajnie by było z soboty na niedzielę. Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Na skutach, czy samochodami ? Tak tylko pytam, bo wiem, że twardziele jesteście Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Myślę że spotkanie w dzień roboczy chyba nie ma sensu, nadal jestem za noclegiem, fajnie by było z soboty na niedzielę. Niestety, ale w sobotę i w niedzielę, jestem w domowych pieleszach Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Myślę że spotkanie w dzień roboczy chyba nie ma sensu, nadal jestem za noclegiem, fajnie by było z soboty na niedzielę. !happybth Oczywiście, że sobota i niedziela !happybth możemy się spotkać w okolicach Świecia Mareczek dobrze podpowiedział, że i parę osób dotarłoby z Pomorskiego TAK, ŻE ZAPISYWAĆ SIĘ, KTO CHĘTNY Bobas twoje strony odpadają !happybth tam nam nie służy klimat Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 TAK, ŻE ZAPISYWAĆ SIĘ, KTO CHĘTNY No, ale do czego się zapisywać ? Jaka to bedzie impreza ? Kiedy ona bedzie ? Jeśli śmigamy na 2 dni to ktos musi podjąć się organizacji itp. Kto chętyny ? Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Ja oczywiście z Jolką jestem chętny tylko gdzie? !yeah Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 No, ale do czego się zapisywać ? Jaka to bedzie impreza ? Musimy wiedzieć ile osób jest chętnych !yeah i wtedy poszukamy miejsca w Internecie proste, CO Impreza będzie oczywiście !yawn Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Mówimy o dacie 13,02-14,02 Michu i Jolka Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 No i się wydało !sciana , ja niestety nie dam rady , inwestycję zaczynam a szkoda bo pączki z Wami to by było coś . Ale jak poproszę Manie to mi może upiecze !sciana . Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 2 Lutego 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 To może ja coś podpowiem.To niech Upiorek coś znajdzie koło domu jakiś tani hotelik lub coś do przekimania i w tedy już by się nie wymigał, zawsze mógłby wpaść po robocie.I pączkami się podzielić zrobionymi przez siebie !sciana Dla mnie to i tak "wsio rybka" gdzie jadę i tak mam zawsze najdalej na spotkanka a przecież nie liczy się gdzie będę spał tylko z kim się spotkam. Żeby nie było tak smutno to mogę przyjechać skuterem !sciana Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Dla mnie to i tak "wsio rybka" gdzie jadę i tak mam zawsze najdalej na spotkanka a przecież nie liczy się gdzie będę spał tylko z kim No Siemik Ty to jesteś !sciana !sciana !sciana Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 2 Lutego 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Mareczek chyba gdzieś Ci ucięło dwa wyrazy !sciana Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Mareczek chyba gdzieś Ci ucięło dwa wyrazy Oj tak , przeoczyłem. To tylko mały wkręcik Odnośnik do komentarza
Burgerman Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Myślałem, że tylko mi odbija - w niedzielę poszedłem do garażu i musiałem chociaż popatrzec i pogłaskac Yamahę ale widzę, że Siemik jest w gorszym stanie ode mnie - musiał wyciągnąc i pokazac. Nie zapomnijcie jak będziecie jedli te pączki, że w niedzielę są Walentynki, coby Wasze Walentynki nie musiały przypominac, ponieważ najlepszym sposobem żeby zapamiętac jest raz zapomniec . Ja z Olgą niestety nie będziemy, wcześniej zabukowałem weekend w Ciechocinku - ale o tym sza, bo ma byc niespodzianka. Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 3 Lutego 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Ciechocinek??? też nie głupie ale nie tam nie można było by rozmawiać do późnego ranka ale Wam Radku życzę udanej zabawy. Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 No, ale do czego się zapisywać ? Jaka to bedzie impreza ? Musimy wiedzieć ile osób jest chętnych i wtedy poszukamy miejsca w Internecie proste, CO Impreza będzie oczywiście możetutaj Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 ...wcześniej zabukowałem weekend w Ciechocinku ... geriatria? Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Dla mnie jedyny słuszny termin to 20,21 luty niestety inny termin odpada z racji pracy. Na ten termin się pisze, agroturystyka wskazana. !OKK Odnośnik do komentarza
oyooyo Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 I ja chętnie Was zobaczę. Od ustalonego terminu uzależniam mój pobyt. Niestety, w święta też czasem pracuję. Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Koledzy, co do daty jestem do waszych usług !OKK ja się dostosuję Możemy zrobić spotkanie !piwko tak jak zaproponował Krzyś 68 !holiday w Grudziądzu Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Możemy zrobić spotkanie tak jak zaproponował Krzyś 68 !YES w Grudziądzu Popieram !OK Dla mnie jedyny słuszny termin to 20,21 luty niestety inny termin odpada z racji pracy. Na ten termin się pisze, agroturystyka wskazana. !V Tak tak !OK Termin jak i miejsce jest super można w grocie solankowej jak i basenie posiedzieć ( dla zdrowotności) oczywiście Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi