Pleban Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Orzechu, listę trzeba aktualizować. Wiedziałem, że Pleban nie puści samotnego Abacha w taką podróż. !w00t Pewnie, że nie puści. To nieodpowiedzialny człowiek i siary jeszcze narobi. Szczęście tylko, że nie jesteśmy obok siebie na liście. Dzieli nas..... jedna osoba
Abach Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 A miało być tak pięknie Mimo rejestracji, opłaty za zlot i zamówionej koszulki, w tym wypadku muszę zastanowić się nad rezygnacją
Sympatycy orzech Opublikowano 30 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 30 Marca 2010 Aktualizcja poczyniona Jak tak dalej pójdzie będziemy najlepiej reprezentowanym klubem na zlocie
Sympatycy zdun13m Opublikowano 30 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 30 Marca 2010 Dzisiaj też wysłałem zgłoszenie. Czekam na odpowiedź. Dzisiaj dostałem potwierdzenie mój nr. 223 i 224. Teraz pytanie do biga czy mogę cię prosić o pomoc w wpłaceniu tych nieszczęsnych 10 euro? Koledzy ponieważ jestem świeżutki w wyjazdach na zloty mam nadzieje że potraktujecie m nie ulgowo w razie jakiejś wpadki. Będę się starał aby wszystko było O,K. Pozdro i do zobaczenia.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 31 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2010 (...) Koledzy ponieważ jestem świeżutki w wyjazdach na zloty mam nadzieje że potraktujecie m nie ulgowo w razie jakiejś wpadki. Będę się starał aby wszystko było O,K. Pozdro i do zobaczenia. To jest już nas dwóch!
dr.big Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 (...)Dzisiaj dostałem potwierdzenie mój nr. 223 i 224. Teraz pytanie do biga czy mogę cię prosić o pomoc w wpłaceniu tych nieszczęsnych 10 euro(...) Nie ma problemu, wysylam dane na PM . Edit: Wyslalem nastepny przelew. Zaplacone maja: Siemik, Sconew, dr.big, Klaud x 2, Szuwarek, Pleban. To juz 21 osob . Wyniklo troche problemow, bo Krzytro i Ola maja tylko jeden numer 156 i trzeba to "odkrecic". Pieniadze od Krzytra juz mam, ale czekam na zarejestrowanie Oli.
Sympatycy orzech Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ola została zarejestrowana. Czekam na potwierdzenie Listę wpłat zaraz uaktualnię.
dr.big Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ola i Wiecek sa juz na liscie Edit: Czekam, az zbierze sie kilka osob i we wtorek po swietach bede robil ostatni przelew .
Klubowicze krzytro Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ola została zarejestrowana. Czekam na potwierdzenie Listę wpłat zaraz uaktualnię. Dzięki Orzeszku
dr.big Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zebyscie spokojnie spali !sciana ... Przelane 2x Krzytro i 2x zdun13m !sciana . 25 osob. Wiecek tez jest juz w trakcie...
Sympatycy orzech Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zaktualizowano Śpimy spokojnie, prócz Więcka !sciana 27 osób - Bilety zapłaciły same !sciana
Klubowicze ArtCho Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2010 ZaktualizowanoŚpimy spokojnie, prócz Więcka 27 osób - Bilety zapłaciły same !OKK Ja również zapłaciłem sam! Uprzejmie proszę o aktualizację!
Sympatycy orzech Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Jeszcze Zybex i Więcek mają braki w płatnościach. Bigu a co z osobami, które bedą się rejestrowały po 10 kwietnia????
dr.big Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Z Wieckiem juz wszystko wyjasnilismy na PM . Wszystko jest juz uzgodnione i ja zamykam "dzialalnosc" po swietach 06.04 kiedy wychodzi ostatni przelew !gora . Pozniej wyjezdzam i mnie nie ma.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Pierwszy z Kujawiaków zgłoszony
Klubowicze fundi600 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2010 228 !w00t ubłagałem szefa w pracy i dostane wolne tak więc jestem z wami
dr.big Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 W przyszlym tygodniu bede jechal na kemping i chcialbym wiedziec z iloma namiotami trzeba sie liczyc... Moze warto wpisac na liscie liczbe rozstawianych "domkow"?
Sympatycy siemik Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Będę miał jeden namiot dwu osobowy typu "iglo".
Lucjan73 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ja mam zwykłą dwójke, ale jak jest możliwość zakwaterowania w domku to chętnie skorzystam. Wiesz coś może bliżej na temat tych domków ?
Sympatycy zdun13m Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ajne person ajnc celt.
Klubowicze bilety Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Jeden namiot dwójka
damianibeata Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Jeden namiot - cyrkowy Chyba jest 3 osobowy ale myślę że to nie ma znaczenia.
Sympatycy Worlan Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Worlan + namiot.
Rekomendowane odpowiedzi