antoniaczek Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Ja z Wami rano nie jadę. Wypuszczę się solo w południe. To w temacie"solo" wspomnianego przez Orzecha - czy ktoś się wypuszcza z Warszawy do Sosenki-Sarenki !OK w czwartek wczesnym popołudniem? 15/16-ta lub później? Zawsze w grupie przyjemniej (kawałek drogi jest, więc trzeba będzie trochę cisnąć...) Ja z Mają planujemy wyjechać ok 16:00-17:00. Jutro okaże się czy damy rade urwać jeszcze godzinkę z roboty.
Więcek Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 7 rano? Jeśli 9- 10 (już na szlaku) to może być Ps. Kurcze, nowy T-max, brak kufra (czasu zabrakło ) 2 osoby, namiot, mandżur wyjazdowy... Ech... dobrze, że choć Worlan poratuje przekrokówką i Orzech oferuje wolne miejsce zadupkowe Przyjaciół poznaje się w "biedzie" Ja to się nie będę wypowiadał o której mogę już jechać !OK bo pomyślicie, że jeszcze po Burgmani nie wytrzeźwiałem im wcześniej tym lepiej jeżeli chodzi o mnie, a z opowieści Worlana wynika, że obok Sosneki jest plaża to będzie można dupkę pomoczyć po podróży z Warszawy Mariusz jak masz jeszcze jakieś graty do zabrania, a dokładnie śpiwór lub coś podobnego to daj znać, na zadupkowe miejsc mogę coś zabrać
Sympatycy orzech Opublikowano 9 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2010 Mariusz jak masz jeszcze jakieś graty do zabrania, a dokładnie śpiwór lub coś podobnego to daj znać, na zadupkowe miejsc mogę coś zabrać Jacy wszyscy chętni, chyba Mariusz na serio stringi bierze !OK
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Czerwca 2010 Administrator Opublikowano 9 Czerwca 2010 Stringi to specjalność Siemika !happybth Myślę, że temat spakowania mam już jakoś ogarnięty. Pytanie: czy jeden baner Klubowy nam wystarczy czy targamy mały i duży? !tut Będzie poznański wigwam, to muszą być i banery !happybth Może Mariusz (albo ktoś, kto ma) przywiózłby jakieś, które być może się ostały po ostatniej Burgmanii Nie dość że nie zostało to jeszcze zabrakło... !OK
Więcek Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Pytanie: czy jeden baner Klubowy nam wystarczy czy targamy mały i duży? !happybth Będzie poznański wigwam, to muszą być i banery !happybth Proponuję dwa, aby zaznaczyć początek i koniec naszego placu na zlocie !OK Pokaże się w ten sposób ilu nas przyjechało
Sympatycy Worlan Opublikowano 9 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2010 Grupa "rannych ptaszków" wyjeżdża o godz. 8.00 z Piastowa. Jedziemy bocznymi drogami do Błonia, dalej przez Nieborów, Łowicz, Piątek i na A2. Prędkości przelotowe na autostradzie 120-130 (140) Jadą: Więcek B650 Szuwarek T-max Działkowiec T-max Morwa B400 nosek ? B400 Worlan T-max UWAGA!!!! Wyruszamy zatankowani
Abach Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Odnośnie czapeczek - byliśmy w Sycowej Hucie, ale cholercia czapek nie było w torbie Chyba, że były to czapki-niewidki Hmmm..... przejrzałem całą dokumentację zlotu i wychodzi na to, że w Sycowej Hucie nie było nikogo o nicku Klaud. Sprawdziłem też porfil użytkowanika Klaud na forum i widnieje tam data rejestracji na forum 17.10.2008 r. czyli dawno po IV Burgmanii. Powoli się pakuję... GPS zaprogramowany na Mc w Wildau Tylko nie zabalujcie za bardzo z tymi "Sarenkami"
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Czerwca 2010 Administrator Opublikowano 9 Czerwca 2010 Bunny i ja ruszamy ok 11ej z zachodniej częsci Wawy. Duża szansa, że będziemy ciągneli w szyku ramie vs ramie z Orzechem Ps. Rano od 7- 10ej mają być burze, od 10ej czysto
Klaud Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Odnośnie czapeczek - byliśmy w Sycowej Hucie, ale cholercia czapek nie było w torbie Chyba, że były to czapki-niewidki Hmmm..... przejrzałem całą dokumentację zlotu i wychodzi na to, że w Sycowej Hucie nie było nikogo o nicku Klaud. Sprawdziłem też porfil użytkowanika Klaud na forum i widnieje tam data rejestracji na forum 17.10.2008 r. czyli dawno po IV Burgmanii. Ano moge wieczorem zdjecia z Sycowej Huty podeslac Roznica w tym, ze zglaszalismy sie z Aga w ostatniej chwili i nawet placilismy Ci (bodaj po 50zl) juz w gotowce na miejscu. zapewne dlatego tez i czapeczki nie bylo
Sympatycy orzech Opublikowano 9 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2010 Duża szansa, że będziemy ciągneli w szyku ramie vs ramie z Orzechem True, true.
Abach Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Ano moge wieczorem zdjecia z Sycowej Huty podeslac Roznica w tym, ze zglaszalismy sie z Aga w ostatniej chwili i nawet placilismy Ci (bodaj po 50zl) juz w gotowce na miejscu. zapewne dlatego tez i czapeczki nie bylo No to prawie wszystko jasne... Mam zanotowanie na końcu listy dwie wpłaty na miejscu od Klaudiusza i Agnieszki. Domyślam się, że to od Was. Z tym , że wpłaty są obniżone o połowę... zamiast 50 zł. od osoby jak płacili wszyscy, od Was pobrano opłatę zlotową w wysokości 25 zł. uwzględniającą brak czapki i identyfikatora. Temat zamknięty. Panowie proponuję, aby chociaż jednego dnia nasz wygląd był jednakowy. Skoro sobota jest najważnieszym dniem zlotu myslę, że tego dnia powinniśmy założyć koszulki przygotowane przez Grzesia. Jak ktoś posiada więcej takich koszulek, może założyć w piątek lub w niedzielę, ważne, aby w sobotę wszyscy wyglądali jednakowo. Co Wy na to?
dr.big Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2010 Ja jednak jestem za pierwszym dniem, czyli piatkiem. Wtedy badzmy ubrani wszyscy " jednakowo na galowo" . Edit: Na drugi dzien mozemy zalozyc np. koszulki z Burgmanii 2010 .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Czerwca 2010 Administrator Opublikowano 9 Czerwca 2010 Też tak uważam Sobota dniem pilnowacza WC ... ale może być i piątek Aha, kto ma niech weźmie czapki Klubowe. Swoją już spakowałem+ dwie koszulki Klubowe (niebieskie) Dobra, idę czyścić kaski, kurtki i buty na jutrzejszą trasę
dr.big Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2010 Piatek chyba lepszy -> wszyscy od razu nas "dojrza" jako grupe Burgmanii . A w sobote ten efekt juz bedzie rozmyty... PS. Pamietacie jaki podziw wzbudzilismy w Marl, pozniej tylko wspominali: "przyjechali, ustawili skuty w jednej linii, rozbili namioty i zalozyli wszyscy jednakowe koszulki". Dlatego jestem za piatkiem . Edit: Tez biore koszulke na Berlin, koszulke z Burgmanii i czapke z Sycowej...
Abach Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 OK, pomyślałem tylko, że w piątek zaskoczymy zlotowiczów wjazdem całej grupy (podobnie jak w Marl) a w sobotę zaskoczymy ich ponownie ubierając specjalnie przygotowane koszulki.... Edit: Pewnie sporo osób przyjedzie tylko na sobotę... i nie zobaczą już naszych specjalnych koszulek...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Czerwca 2010 Administrator Opublikowano 9 Czerwca 2010 PS. Pamietacie jaki podziw wzbudzilismy w Marl, pozniej tylko wspominali: "przyjechali, ustawili True... Przyjechali, ustawili i... wszystkich upili! Ważne, żeby znów nie było: dr.big ist tot !piwko ... ale z drugiej strony co to za zlot bez "orzełka" vel "Berliner bear'a"
dr.big Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2010 (...)Ważne, żeby znów nie było: dr.big ist tot !piwko Tym razem nie bedzie , musze Was rozczarowac , jeszcze wczoraj mialem 40°C goraczki i moj wyjazd stal pod znakiem zapytania. Dodatkowo caly czas biore silne antybiotyki. PS. A wracajac do berlinskich koszulek, ja moge je nosic w piatek i w sobote, no problem .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Czerwca 2010 Administrator Opublikowano 9 Czerwca 2010 Antybiotyki wzmacniają !piwko Edit: Pewnie sporo osób przyjedzie tylko na sobotę... i nie zobaczą już naszych specjalnych koszulek... A tam... Orzech pewnie się znów wymieni z jakąś Helgą na t-shirty
pablos Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Pamiętajcie o fotkach - szczególnie tych z "Berlińskim Gummy Bear" oraz prosimy o relację online !!! Wyjeżdżającym życzę spokojnej i bezstresowej podróży oraz szczęśliwego powrotu. Pozdrówcie "Naszych Sąsiadów z za Odry" od całej reszty Burgmaniaków. Pzdr. Pablos vel DJ Pablo
Sympatycy Worlan Opublikowano 9 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2010 Ja w piątek zakładam t-shirta, a w sobotę polo !piwko
Lucjan73 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 No ja się zabezpieczyłem i mam 4 koszulki, tak więc od piątku do niezieli i jedna w rezerwie !piwko
dr.big Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2010 Z innej beczki: zapowiadana pognoza na jutro 30° przelotne, lekkie opady, mozliwe burze. Na piatek: 32° i niemilosierna lampa. Na sobote: 21°, lekkie zachmurzenie. Na niedziele: 20°, slabe zachmurzenie... Slonca odpowiednio: 8 jutro, 14 w piatek, 8 w sobote i 11 godzin w niedziele.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2010 A ja jak założe jutro to nie zdejmuje do niedzieli Jak to Paweł883 mówi ,,Chopa musi być czuć" Dobra, idę czyścić kaski, kurtki i buty na jutrzejszą trasę A ja smarować łańcuch !piwko
Sympatycy siemik Opublikowano 9 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2010 Na pewno założę to co wszyscy w dniu przyjazdu a już po kilku !piwko to nie wiem czy będzie mi coś potrzebne .
Rekomendowane odpowiedzi